Love u besty

Skrevs den 2011-08-31 klockan 21:20:22 i Allmänt

Jag älskar dig obeskrivligt mycket! Inte en enda tråkig sekund med dig, du betyder allt för mig, jag offrar mitt liv för dig, bara du mår bra! Du är helt underbar. Tack för allt, tvivla aldrig på mig, för jag kommer alltid att finnas där, precis som du alltid gör. :)

Hejsan bloggen! Idag var jag i skolan, slutade klockan 20 i ett, då gick jag+ sarah till berga gården, gjorde lite saker, som vi var tvugna till! Haha, fast vi hade det fett nice! Hehe, men skulle bara lägga upp bilderna från idag! Vi hörs senare mina underbara! Puss


Badgirl

Skrevs den 2011-08-31 klockan 20:20:04 i Allmänt

I maybe bad, but i'm perfectly good at it! ;)
-

Skrevs den 2011-08-30 klockan 21:27:22 i Justin Drew Bieber, my love.

Everytime i think i'm close in to the heart, of what it menas to know just how i am. I think i finally found a better place to start. No one ever seems to understand. I need to try to get to where you are. Could it be you're not that fare, your'e the voice I here inside my head, the reason that i'm living, i need to met you, i gotta met you! Your'e the missing piece i need the song inside of me.. I need to met you, i gotta met you.


Dag 3- Mitt favoritland

Skrevs den 2011-08-30 klockan 21:04:41 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

Hm.. Jag gillar nog alla varma, soliga länder. :) Med tanke på att jag älskar värme, men senast jag var utomlands var det ju i Bulgarien, och det var ett bra ställe, haha. Gilla Turkiet också! :D Haha.. Finns så himla många länder, så det är ganska svårt. Har inte vart i jätte många olika länder, så. Men jag älskar varma länder, men skulle gärna vilja åka till london, japan, eller thiland! Hehe, ointressant fakta!


Morgonbloggar lite SNABBT..

Skrevs den 2011-08-30 klockan 07:31:20 i Allmänt
Godmorgon underbaraste. :) Har precis fixat mig klart.. Ingen vidare syn, haha. Men hade helt enkelt en dålig morgon. I morse gick det knappst att komma upp från sängen. Sen gick det segt hela morgonen.. Haha, min buss går om typ 10 minuter, så om 5 minuter går jag hem ifrån. Möter vendela, byter om till ett par byxor som hon tar med sig. Sen efter skolan ska jag typ träffa Linnea, har ingen aning om vad vi ska göra, men ska iallafall gå till pro och möta henne. Så vi hörs senare! :D Pussar


Dag 2- Tre saker du inte visste

Skrevs den 2011-08-29 klockan 21:54:53 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

* Jag är sjukt mörkrädd, om jag tillexmpel går ute på kvällen, då det börjar bli väldigt mörkt. Och det kommer en bil, med tonåringar eller så, tar jag alltid upp mobilen och låssas snacka! Eller, alltså det beror på.. Men oftast! Eller om jag sätt en skräckfilm så ska jag sova i ett mörkt rum då lever jag mig typ in i filmen.. ;) Så det blir as läskigt att sova. Haha. Jag vet jag är som jag är, men så är jag. Mörker= Rädsla.. (Men sover alltid med en lampa tänd)

* Jag gillar Ulrik! :) Det är det inte många som vet, men faktiskt jag tycker han har en väldigt skön röst, och är grymt söt! Om jag såg han skulle jag lätt springa fram. Haha, men han är ju ingenting mot Justin för mig, men han är riktigt bra på det han gör helt enkelt. :)

* Jätte många tror att jag är jätte lång? För er som inte sätt mig i verkligheten alltså, Men hör ofta när jag träffar folk första gången "Gud vad kort du är, trodde du var mycket längre" Men jag är inte så lång som man tror, jag har insett det själv nu, men är fortfarande inte kort då, men är inte heller lång. Men det jag menar är att, alla som inte sätt mig/träffat mig, tror att jag är as lång men egentligen är jag bara ungerfär 156-158! :s Och vissa tror jag är ungerfär 165? :) Hehe!

KOM INTE PÅ NÅGOT ANNAT PÅ SISTA PUNKTEN, ÄR HELT HJÄRNTVÄTTANDE TRÖTT, HAR SOVIT VÄLDIGT LITE SENASTE DYGNEN.. :(


Jag tror du söker efter mer än du ser!

Skrevs den 2011-08-29 klockan 20:43:46 i Videoinnlägg/Musik

Isabelleh..? Nej..

Skrevs den 2011-08-29 klockan 20:40:55 i Isabelle tyckerDissar när folk kallar dig tillexempel "Moah" Tog bara första namnet jag kom på! Men jag tycker personligen att det är sjukt töntigt! Haha, liksom.. varför? ;) Jag skulle själv aldrig kalla mig för Isabelleh. :s Haha lite fjortisvaring..? Men iallafall, jag tycker verkligen inte det är snyggt! Ta inte illa upp ni som gör det, säger bara min åsikt! Men tillexempel Sarah Svensson, hon heter ju så på riktigt, för er som inte har förstått det! Haha, men om man har kallat sig det i flera år, så visst ett undantag. Men inte om man bara gör det nu senaste året, bara för att liksom? Haha, det är lite geek! :)


Forever Belieber..

Skrevs den 2011-08-29 klockan 19:50:53 i Justin Drew Bieber, my love.

Dag 01- Kort presentation..

Skrevs den 2011-08-29 klockan 19:06:08 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

Ja ni vet ju mitt namn+ det mesta om mig..? ;)

Isabelle Granfors är jag, föddes den 26 Juni 1998. Bor i åkersberga, med min familj, mamma ena vecka och pappa den andra pga att jag har skillda föräldrar, som jag haft sedan 6 års. På fritiden är jag med mina vänner, spelar innebandy, bloggar, som jag verkligen älskar att göra! Musik lyssnar jag på jämt. För det mesta lyssnar jag bara på Justin, jag älskar honom mer än vad ni kan ana! Det menar jag verkligen.. Ja, vad mer? Ni vet ju i stortsätt allt. Jag går i söra skolan, i 7a id. Alltså idrottsklass. Där jag börjat nu i år. I 6an gick jag i prolympia. Men det skolan, var liksom inte jag. :) "Vi klickade inte* Fniss.. Hehe, och innan jag började i prolympia gick jag 7 år i sjökarby, alltså hela skoluppväxten! Haha.. Ja det finns massa att berätta, men får lite hjärnsläpp när jag väl ska berätta!! :s
 
Like me, love me, or leave me! ;)


KUL..

Skrevs den 2011-08-29 klockan 18:54:11 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

01- En kort presentation om mig
02- 3 saker du inte visste om mig
03- Favoritland
04- Favorit saker
05 - det här språket vill jag tala flytande
06 - Dåliga vanor
07 - Bloggfavoriter
08 - Mina favoritskor
09 - Favorit band
10 - Min bästa vän
11 - Min favoritbutik
12 - Så här är jag i skolan
13 - Favorit bok
14 - En person som alltid gör mig glad
15 - Mitt drömyrke
16 - Bästa resan
17 - Det här får mig att skratta
18 - Favorit stad
19 - Bästa filmen
20 - Min första tanke när jag vaknade idag
21 - Det här drömde jag om i natt
22 - Så här kommer jag vara som gammal
23 - Vad ska mina barn heta
24 - Mitt favorit ställe
25 - Någon jag vill träffa just nu
26 - Barndomsminne
27 - Min musiksmak
28 - Mina rädslor
29 - Dagens klädval
30 - Bästa tidsfördrivet


Lääänk..

Skrevs den 2011-08-29 klockan 16:59:21 i Allmänt

Henke länkade han, Grim, Antons blogg? Tror att det var dom. Men här får iallafall sötisarna en länk :D

http://snuskpellarna.blogg.se Jätte vacker blogg.. :)


You are not alone, i'am here with you..

Skrevs den 2011-08-28 klockan 21:22:25 i Kärlek/Känslor

 


Länkbyte'

Skrevs den 2011-08-28 klockan 20:00:00 i Länkbyte


Länkbyte med min enormt saknade vän Emelie Öjheden. Klicka på hennes namn för att komma till den läsvärda bloggen! ;) Jag älskar dig vännen.

INNLÄGG I TEXT+ BILD!

Skrevs den 2011-08-28 klockan 19:28:58 i Allmänt


Blogg-time för Henrika då! ;)Hahaha..


Stylarn Grim! :D
Haha, jag vet att jag inte hade en tröja, var ett VÄLDIGT varmt rum när vi var 4 pers, haha och jag bytte om! ;)

Oj, jag vet det ser lite fel ut, men jag viskar bara! :D

Så jäkla söt bild! :D

Men yamyam


Sådär! Det var väl alla bilder som jag hade från igår, haha kanske kommer flera senare, vet inte riktigt. Har min kamera+ andra data hos mamma. Så hämtar det i morgon antagligen. Igår var en bra kväll, först åt jag sarah henke pizza, sen när vi kom hem till mig igen kom Grimpen. Så var ju han med, som ni vet? ;) Kollade på barnhemmet och gjorde lite olika saker. Haha.

Gick och la oss typ runt 4 eller nåt, var as trött vid typ klockan halv 4 och såfort jag la mig ner ställde sig grim och hoppade över mig.. Jippe .. Men haha, sen kanske kvart över 4 stängde vi av datan och alla somnade, haha alla i samma säng så det var ganska varmt. Och så, men det var nog det. Vi hörs senare, puss på er!

Eller kan passa på och skriva om idag ju!
Gick upp klockan åtta, Grim skulle på golf, henke på match, jag och sarah till kanalens dag, var tvugna att åka dit för det var nånting med innebandy laget, eller alltså vi skulle samla in pengar till våran lagkassa. Och försöka hitta nya spelare, fick några spelare, men inte till vårt lag, bara till yngre lagen. Sen så, efter det stannade jag vendela, enya ett litet tag osv. Sen tog vi bussen till åkerberga station, enya gick av bussen vid henne, sen drog jag och vendela in på ica köpte smör, hennes mamma bad henne alltså. Haha, sen gick vi till vendela, sen träffade vi zebbe, oliver, anton var med dom ett litet tag, haha. Inte direkt nån speciell dag, men skitsamma! :)

hej

Skrevs den 2011-08-28 klockan 08:28:08 i Allmänt
hej bloggen .idag ska jag nånstans hej då. ps rabieskanin

Heej My namE iS HenKe ! Hissning här.

Skrevs den 2011-08-28 klockan 00:09:25 i Allmänt
Hej ja rubriken talar... Jag bor i Svegie Åkersberga! Jag tänkte hissa lite saker :)
JAG HISSAR : Mina fina vänner :)! ISABELLE GRANFORS, SARAH SVENSSON & GRIM LARSSON!

BILD PÅ GRIM SAAAKNAS!
JAG HISSAR : GURKOR :) de är så otroligt gott och när man är törstig så är de så jäkla gott att att bara tugga!!
Puss o hej ilever paaastteeej XOXO ! Hejdååe / HenkeeeboyBarnhemmet

Skrevs den 2011-08-27 klockan 22:53:25 i Allmänt
Sitter & Kollar på barnhemmet, hehe typ ganska läskigt, eller nej. Jag blir såklart inte rädd ;) Hehe. Men iallafall, det är väldigt hot här inne, haha. 4 heta personer, så.. ja det är klart!Jb.. You are my king, i love you most in the world, i adore you darling! :)

hellu

Skrevs den 2011-08-27 klockan 20:58:56 i Allmänt
Nyss kom Grim också hit, haha vi sminkade nyss Henrik till en liten söt Henrika! ;) Mycket bilder kommer senare!
Yey! ;)

Pitsa

Skrevs den 2011-08-27 klockan 19:02:35 i Allmänt
Hejsan! Var nyss och käkade Pizza med Henke & Sarah. Sen gick vi till favoriten, och köpte gifflar+ pringels. Hehe, nyttiga! ;) Haha, men ja.. Så är det iallafall. Men det var nog inget mer jag skulle säga just nu, puss. :)
Like a seriös
Sarah letar äpplen..
Haha, a det var väl alla bilder juuust nu :) Men kommer fler, promise you guy's! ;)

Mjau.

Skrevs den 2011-08-27 klockan 17:10:05 i Allmänt

Hejsan, nu har Emilia åkt hem, eller hon skulle typ på kräftskiva? Så är här hos mig med Sarah & Henke. Men bloggar senare, haha orkar inte just nu. :)
Jag & Henke alldeles nyss! ;)

FEEEEEST HOS ISSSSU

Skrevs den 2011-08-27 klockan 13:23:13 i Allmänt

JUST NU HAR JAG & EMILIA LITE PAAAARTAJ! JUSTIN BIEBER MUSIC PÅ HÖGSTA NIVÅÅÅÅÅ! :D YEEEEY.


Godmorgon!

Skrevs den 2011-08-27 klockan 11:02:52 i Allmänt
Godmorgon, sitter här med Emilia och snackar lite med Henke på facebook, idag ska Sarah, Henke+ nån mer slagga här. Men jag & Emilia ska fixa lite saker nu, haha ointressant innlägg, men jag är iallafall vaken+ vid liv! ;)

Länkarna från "Dagens Fråga"

Skrevs den 2011-08-26 klockan 21:34:30 i Allmänt
http://eeemelia.blogg.se/
http://browallss.blogg.se/
http://eemiliabergman.blogg.se/
http://linneathielg.myshowroom.se/
http://noraasdagar.blogg.se/
http://danamisaghi.blogg.se/
http://cassiuss.blogg.se/
http://wedemo.blogg.se/
http://denblondabloggaren.blogg.se/
http://emelieojhedens.blogg.se/
http://moahedmans.blogg.se/
Om det har blivit något knas, så skriv din blogg+ din kommentar så fixar jag det såklart! Eller om du vill svara nu, så är det bara att kommentera detta innlägg: http://ggranfors.blogg.se/2011/august/dagens-fraga.html
Tack för alla svar! Jätte gulligt att ni svarar. :) Puss.

om jag..

Skrevs den 2011-08-26 klockan 21:28:40 i Kärlek/Känslor
Om jag redan mår dåligt, behöver du inte få mig att må dåligare.. ?Min dag i ord.. + bild från nu'et

Skrevs den 2011-08-26 klockan 20:59:23 i Allmänt
Hej bloggen. Sitter här & lyssnar på musik.. Kollar lite facebook osv. Idag har dagen i skolan gått.. bra, tror jag? Hade idrott, So, Engelska, Svenska, Teknik+ någoting mer. Fast vi fick typ sluta grymt mycket tidigare på allt, behövde inte direkt jobba någonting idag.. :) Skönt! Sen efter skolan drog jag & Sarah till Sunvideo och lämnade någon film hon hade hyrt, som var väldigt försenad, haha alltid du saris! Haha, men iallafall sen så drog vi hem till henne, bytte om osv. Sen drog vi på innebandy träningen. Träningen gick väl sådär bra.. Inte direkt världens bästa, men ja. Sen efter träningen drog typ 9 tjejer och åt på Roma, haha vill faktiskt inte säga allt vad som hände.. Det vart väldigt mycket knas+ skratt! ;) Fast några saker var väldigt vidriga. Haha, men sen gick jag runt med Enya ett litet tag, men sen tog jag bussen hem till mig. Och där uppe DUNKAR typ mamma & anderas musik. Fast antar att det är mamma som valt musik.. Haha, väldigt dunkig iallafall! :) Men whatever.. Har inte så mycket mer att säga än det. Så vi hörs senare, pussar!
Jag är typ helt ofixad just nu.. Så förlåt för det suddiga ansiktet!
Men iallafall, alldeles strax kommer Emilia så ska vi slagga här hos mig, det kommer bli GREAT! :D Pusshej. Bilder kommer senare!

..?

Skrevs den 2011-08-26 klockan 20:27:32 i Isabelle tycker
Hatar när folk kopierar ens blogg, helt rakt av. Kollade precis E***'s blogg, haha precis likadanna rubriker som mig- Och likadanna kommentarsflikar. Det tycker jag är riktigt dåligt! Ska man ha en blogg, ska man inte kopiera någon annan. Tycker liksom att man ska komma på något eget, eller vad tycker ni..? :s
Och ja, det ärsåklart inte bara Ebba som jag menar, men det var ett exempel för kollade hennes blogg för första gången på typ.. En månad? Så, såg jag designen, och blev lite irriterad. Gillar inte att "hänga" ut folk såhär, men kände mig lite tvungen eftersom att jag hade tänk att blogga om det :s

Everybody hurt's someday!

Skrevs den 2011-08-26 klockan 20:05:56 i Kärlek/Känslor
Jag älskar dig, och det kan jag inte roför. Jag kommer aldrig att glömma dig, det vet jag. Då jag har gråtit över dig, då jag har blivit lycklig över att kolla på dig, då jag fått det största leéndet på mina läppar.. Alla gånger du har gett mig den bästa känslan. :)


I dont wanna cry, but i have to..

Skrevs den 2011-08-25 klockan 21:12:26 i Kärlek/Känslor
Tear for tear, running down my cheek ..DAGENS DISS!

Skrevs den 2011-08-25 klockan 20:19:09 i Isabelle tycker
Måste bara dissa när folk lägger ut bilder på facebook som det står på "Är du taggad här, beskriv mig med 3 ord" Jag menar, jag tycker själv att det är väldigt töntigt..? Plus att man TIGGER efter komplimanger?! :s Det är ju lite.. Vad ska man säga, ja ni fattar nog själva. Men tycker iallafall att det är grymt töntigt, och jag har själv lagt ut såna för typ ett år sen, eller la ut en iallafall. Och det skulle jag aldrig göra nu..? Skulle faktiskt skämts lite över att lägga ut en sån bild. Och för det andra är det jobbigt att vara taggad i en sån bild för att man får typ händelser varje minut, bara för att nån kommenterar..? Men whatever, man kan ju ta bort taggen men ändå. Någon som håller med mig..? :)

Dagens fråga..?

Skrevs den 2011-08-25 klockan 20:14:29 i Allmänt
Vad tycker ni..? Nu menar jag inte direkt en 13 åring & en 30 åring? Haha, menar typ en skillnad på 1-2 år? Tycker ni att det spelar stor roll? Eller tycker ni bara att åldern är en siffra, ingenting att bry sig om?

Liksom när man blir vuxen kan det ju typ skilja 15 år..? Haha, men när man är som mig, då vill man ju helst inte ha en som är typ 2 år yngre, men när man vill bli vuxen vill man ju inte direkt ha en gammelgubbe..? Lite dubbelmoral! ;) Haha. Men iallafall- ALLA SOM SVARAR FÅR EN FET LÄNK! :D

I love you, happy birthday

Skrevs den 2011-08-25 klockan 19:53:40 i Allmänt
Grattis på födelsedagen pappa, jag vet att du antagligen inte läser detta- Men ville bara skriva det ändå! :)

Homiepomie!

Skrevs den 2011-08-25 klockan 19:42:36 i Allmänt
Hejsan älsklingar! Här sitter jag & lyssnar+ kollar på min älskling Justin. Kom hem från Vendela för typ.. En halv timme sedan eller nåt, hehe har ingen koll alls på tiden osv.. Men iallafall, idag har jag ju vart i skolan- Dagen gick ganska fort, haha. Laaagom! ;) Vi hade, Engelska, Matte, No, Musik, och.. Ja det var nog det tror jag, kommer inte riktigt ihåg. Men sen efter skolan tog vi bussen till Vendela, sen åt vi lite hos henne och kollade på datan och jag kollade lite på tv. Icarly! :D I love it hehe. Sen åkte vi och kollade på en mobil åt vendela, men det gick inge vidare.. Hehe. Men whatever jag är iallafall hemma. Så vi hörs senare, bye lovers. :)
Och i morgon får jag min kamera av Sarah Bästi, hehe skitunge.. :D

I love you most in the world.. Promise

Skrevs den 2011-08-24 klockan 21:46:22 i Justin Drew Bieber, my love.
If you were born to make me fall, you've really managed to .. But when I fall, let me go straight into your arms .. ♥F-boken laggar..

Skrevs den 2011-08-24 klockan 21:03:20 i Isabelle tycker


Hehe "F-boken" Som jag & sarah kallar det då! ;) Hehe, men iallafall, För mig laggar det typ hela tiden när jag är inne på det? Internet blir dåligt, och segt.. Man kan inte kolla händelser osv.. En diss för det helt enkelt!Ja, ni ser ju själva hur det blir? Men hoppas på att det blir bättre. :)

LÄNKBYTE!

Skrevs den 2011-08-24 klockan 20:07:45 i Länkbyte


Med min otroligt söta vän Vendela! Klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg! Hehe, snäll som jag är går jag med på ett länkbyte, men undantag mot henne för hon är en nära vän. :)
http://vedlas.blogg.seNi kan för den delen också klicka på bilden! ;) HTTP://VEDLAS.BLOGG.SE

2 words- Love hurt's

Skrevs den 2011-08-24 klockan 20:04:04 i Kärlek/Känslor
Jag är hellre blind än att se dig med någon annan.. :(Städa rummet!

Skrevs den 2011-08-24 klockan 19:58:14 i Allmänt
Aloha! :D Förlåt för en sån . Men har haft fullt upp.. Jobbig morgon i morse, sedan en lång skoldag, även fast vi fick sluta 50 minuter för tidigt, sen så drog jag & vendela hem till mig, gjorde lite konstiga saker.. Målade varandras ögonbryr ihop växta osv.. Hehe, sen drog vi till centrum och vidare till sporthallen för att vi skulle springa 5an med innebandylaget, men det blev inget..? Så vi stannade och kollade på p-97/96's träning, hehe ja. Sen kom mamma och hämtade oss två, körde hem vendela sen hem till mig såklart haha, sen så satte jag mig lite vid datan, och åt middag osv, men nu så ska jag städa mitt bombnedslag till rum.. ;) Hehe, är man tjej så är det såhär.. Eller? Jaklart, eller det ligger iallafall kläder, smink, och allt överallt på mitt golv! Crazy.. :)

Svar på tal..

Skrevs den 2011-08-24 klockan 19:30:50 i Svar på tal
Anonym om Komplimanger-Skit?:
komplimanger är nåt bra? haha

Sv: Ja, jag vet det? Det kanske var just därför jag skrev att jag tar åt mig av alla komplimanger jag får, och skiter i allt dåligt & skit? Haha, missförstog du texten eller? ;)

Komplimanger-Skit?

Skrevs den 2011-08-23 klockan 22:37:48 i Isabelle tycker
Jag får komplimanger varje dag. Kommentarer, facebook, osv.. Så varför skulle jag ta åt mig av den lilla skiten jag får? :) Det rör verkligen inte mig, en kommentar från en anonym som det kanske står typ.. "Ful blogg" Eller nåt sånt, eller att jag är ful? Varför, i hela världen skulle jag bry mig, eller ändra på mig för det?! Jag respekterar mig själv, och skulle aldrig ändra på mig för nåt sånt. Precis som Justin säger "every girl out there should respect themselves" Även fast han inte skulle tyckt det, så skulle jag såklart ändå ha gjort det. Men om ni där ute vill sitta och trycka ner folk på internet.. Så får ni göra det, det är bara ni som borde må dåligt över att ni gör det. Så, ni bör inte göra det, för er egen skull och andras skull. Det finns faktiskt massa personer som blir ledsna över det.. Som tar åt sig, som kanske inte alls gillar sitt utseénde eller kropp, eller vad som helst. Så gör inte det, det är inte schysst. Men jag bryr mig inte om skiten, jag bryr mig om det positiva! Som jag kan ta åt mig av! :)
'

Visst, viss "skit" Kan vara bra att få, för den kanske man lär sig något på, med det menar jag inte att säga "Du är ful" Jag menar typ.. Vad ska man säga, folk som egentligen hjälper en, men skriver det på fel sätt. Som man inte tar på ett bra sätt- Tänk på hur ni skriver det ni menar..! Och hur ni liksom uttrycker er!


Och den skit jag får, betyder bara att folk är jäkligt svartsjuka!

I'am your biggerst belieber.

Skrevs den 2011-08-23 klockan 20:28:27 i Justin Drew Bieber, my love.
I do everything for you, i love you- And i always will do. You are my life boy ♥
I have never loved someone that much, like i love you..
I do everything for you, i love you- And I always will do. You are my life boy ♥
I have never loved someone that much, like I love you..
I'll never give up.

Hemma från arninge! (And my day..)

Skrevs den 2011-08-23 klockan 20:07:45 i Allmänt
Tjenare bloggläsare! :D Kom nyss hem från arninge, köpte en hylla som jag ska ställa smink på osv+ ett par skor, som jag var tvungen att köpa. Inga speciella skor, vanliga gympadojjer.. ;)
'

Idag var jag först i skolan. Vi gjorde inget speciellt, man skulle ta en tygbit sen skulle man rita av varandra på tyget & sen ska vi fylla väggen med det. So that's is? ;) Ja, sen efter skolan drog jag & sarah hem till mig. Vi åt först lite mellis, sen la vi oss i sängen och kollade på gamla bilder på min data osv.. Sen hör jag sarah snarka, då hade alltså hon somnat.. Haha, såklart! Sen efter det, så väckte jag henne, och garvade lite, hehe. Och sen skulle vi egentligen bara dra hem till vera och hämta mitt smink, men vi stannade där lite för bussarna går väldigt sällan. Sen kom Saga, Emilia, Tilda dit också så vi stannade ett litet tag till. Sen tog vi bussen till åkersberga station tillsammans, fast jag klev av vid Tråsättra. Sen så gick jag in, åt middag efter ett litet tag. Sen åkte vi som sagt till arninge. Det var väl det..? Så, har iallafall min dag sett ut, har ni gjort något speciellt? :) Puss
2 bilder från igår!

HISS

Skrevs den 2011-08-23 klockan 17:41:18 i Isabelle tycker

Killar som har ett örhänge, eller ni vet en såndär diamant? ;) Det är så sjukt jäkla snyggt.. Behöver nog inte säga mer..? Ni förstår nog precis vad jag menar. Right? :)

  

Bild lånad från google! :D


tjena snyggingar..

Skrevs den 2011-08-23 klockan 14:02:04 i Allmänt
hej alla snyggingar, hur mår ni?

själv mår jag bra. jag är hemma hos bästavän nu ( bella ). Vi åt nyss lite melis. & nu sitter vi i hennes rum pratar om allt. Vid fem så följer hon mig till bussen så tar jag bussen till åkersberga station & sen möter mamma mig där med bilen så skjutsar hon mig till IP för jag har träning. Ska bli skoj !
Men nu ska vi fixa & snacka om en/massa grejer som jag inte ska ta ut på denna blogg.
Men ni får veta det kanske om typ 2 veckor !
Men ha det bra! :)


JAG ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN. DU ÄR ALLT. VÅR HUMOR, GASH INGEN KAN SLÅ DEN!

Love Sarah!

Sarah, jag älskar dig =)

Skrevs den 2011-08-22 klockan 20:45:10 i Allmänt
Sarah min ängel, jag älskar dig! Du är en grym vän, och det kommer du alltid att vara, tack för allt du gjort/gör för mig. Puss på dig :)
Btw.. Jag vet, jag är inte världens snyggaste på bilden, men jag såg blek ut i ansiktet osv.. Tog bara bilden för en bra sak, och det var vi tvugna att göra. :D

- Om du säger ja, älskar jag mitt liv i all evighet..

Skrevs den 2011-08-22 klockan 20:36:54 i Allmänt
Jag lovar, då ska jag aldrig klaga på något igen. Jag kommer aldrig att skrika eller vara sur på dig. Jag kommer bara vara tyst. Jag lovar dig, jag gör allt.. Jag älskar dig, jag gör precis allt för att få. Snälla, jag kommer att älska mitt liv.. Om jag inte får, vet jag inte vad jag gör.. :(

Nattmat

Skrevs den 2011-08-21 klockan 22:28:42 i Allmänt
Hehe jag & sarah tog en liten "nattmacka" ;) Men vi var faktikst hungriga..Hos saris!

Skrevs den 2011-08-21 klockan 20:32:21 i Allmänt
Hallå där! ;) Sitter hemma hos sarah nu, och hon håller på med mitt hår plattar & grejar. Åh, underbart! :D Men iallafall när jag kom hit cyklade vi hem till Linnea och hämtade lite kläder jag glömt, plus att jag lämnade några saker också! Sen på vägen hem gick vi med cykeln, för vi snackade om sveriges bästa idé! ;) Men, det får ni inte veta. Hehe, men iallafall vi ska snart ha lite skoj. Haha, sen i morgon börjar skolan. Så vi ska alldeles strax fixa saker tills i morgon för att annars kommer vi inte hinna i morgonbitti för då är man så seg! Haha, men vi hörs senare. Ska vara lite social mot min bv! Love :)Jag är snäll och bjuder på bilderna, tog dom bara lite snabbt nyss! :)

..

Skrevs den 2011-08-20 klockan 23:34:52 i Allmänt
Tänk alla gånger du har märkt att alla tjänster du gör för alla inte hjälper alls..? Tänk alla gånger vänner sagt att du bara du, är det bästa som haft. Att dom vill det bästa med allt, och dom vill hjälpa dig fram. Men när du verkligen behöver det, får du ingen hjälp alls. :(

Sitter med en kopp téa!

Skrevs den 2011-08-20 klockan 23:07:23 i Allmänt

Sliten+ ofixad.

Men sitter iallafall här med en kopp téa och bloggar, kollar facebook & snackar lite med folk. Har egentligen inte så mycket att säga just nu, men kände att jag skulle ge ett tecken på att jag lever! ;) Haha, men har inte vart så mycket uppdatering idag, så det är därför. Bara lite tråkigt att jag inte har min kamera så jag kan ta bilder, men det får bli när jag kommer hem istället. Men vi hörs senare, puss!

ss.

Skrevs den 2011-08-20 klockan 17:50:40 i Allmänt
Är trött på singel livet, hehe. Vill ha en mysig kille att pussa på! :(

Hejsan. Sitter här i husvagnen, ska snart sätta på tvn, och se vad det är för program. Har verkligen ingenting att göra just nu. I över morgon börjar skolan, så sover hos sarah på söndag. Ska ju börja i ny skola i år igen, så det kommer antagligen vara lite nervöst, fast det kommer säkert gå bra.. Hoppas jag? Men vi hörs senare. Har inte med mig min kamera, så kan inte lägga ut några bilder just nu, vill ändå inte göra det, för ser ut som ett mongo. Vi hörs, puss.


Nice..

Skrevs den 2011-08-20 klockan 17:41:03 i Allmänt
Snart kommer en giffel beställning! ;) Haha nej, men fick tillslut robin att ta moppen & köpa gifflar till mig! :D Även fast det spöregnar ute..
Men nu sitter iallafall pappa lite längre upp på typ "strömming skiva" Men jag ville ändå inte ha strömmning eller räkor eller något. Så, sitter kvar här med robin. Så robin har ju dragit till affären, och jag själv sitter och lyssnar på musik, härligt! :D Men har inte så mycket mer att säga, än att det är sämst väder+ att jag vill hem. Inte direkt något posetivit, men så är det.  Men snart kommer mina babe's!


HISS

Skrevs den 2011-08-20 klockan 13:04:31 i Isabelle tycker
Killar med en bra klädstil, inte killar som bara går runt med mjukisbyxor hela tiden? :s Killar som har typ slitna jeans, edhardy tröja osv? ;) DET ÄR SÅ GRYMT SNYGGT! Hehe, men om det står en kille med en grym klädstil och man ser inte ansiktet bara håret+ kläderna & det ser bra ut, då reagerar man ju på han! Haha, men dom killar som har en bra stil lägger man märket till! Och det är ett stort PLUS om man ser bra ut i ansiktet också, då har man ju hela looken! ;)

Justin har ju iallafall alltid bra kläder! Hehe. Big love for you baby!

Goodmorning darlings!

Skrevs den 2011-08-20 klockan 12:38:46 i Allmänt
Godmorgon! :) Vaknade för ungerfär 10 minuter sen, då var alltså klockan halv 2 här i åland. Men ja, halv 1 svensk. Igår kväll somnade jag runt halv 3 ungerfär. Iallafall, idag vet jag inte vad vi ska göra, det är ganska dålig väder, eller det regnar inte eller nåt men det är inte direkt varmt. Det är liksom ett fuktigt väder, ni vet "fiskeväder?" Så jag antar att säkert pappa+ flera ska ut och fiska sen.. Jag själv vet inte vad jag ska göra, kanske hänger med ut? Nja.. Alltså fiska är inte riktigt min grej, jag rör INTE masken, och jag rör INTE fisken. Usch, så pappa/robin får typ alltid göra allt åt mig.. ;) Nog snackat om det, jag ska iallafall äta lite frukost nu så uppdaterar mera snart! Pussar

Ta mig till äkta kärlek..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 23:26:12 i Kärlek/Känslor
Killen- Kom så går vi.
Tjejen- Har du med dig allt?
Killen tar tag i hennes hand och säger- Nu har jag det. ♥

Ett liv utan..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 23:10:20 i Isabelle tycker
Kärlek, mina vänner, min familj- Skulle vara hemskt! .. :(

Alla människor har ju en dröm, alla människor har ju en vilja. Fast man glömmer oftast bort att tänka på det man egentligen har, oftast tänker man bara på det man inte har.. Men det finns faktiskt folk som har förlorat den personen dom älskade mest på denna jord..? Jag menar inte att man inte får drömma, eller att man inte får tänka på vad man vill ha. Jag menar bara, att ni inte ska glömma bort det ni faktikst har! :)

"secret"

Skrevs den 2011-08-19 klockan 22:41:59 i "Hemlighet"


Eller nej.. Ingen av er vet nog detta. Men det är iallafall, en sak om mig.

Jag hatar att sitta och äta med personer jag nyss lärt känna, eller om vi träffar några killar och dom hänger med & äter eller nåt sånt. Då hatar jag att sitta & äta med dom. Eller, ja iallafall om dom kollar på mig, om jag sitter och snackar med honom/henne så har man ju ögonkontakt osv.. Det hatar jag. Tycker bara det är jätte pinsamt & jobbigt. Och, självklart vill jag ju inte att det ska vara så, men det är så och det är ingenting jag kan göra nåt åt, fast jag äter ju ändå. Men, så är det iallafall!.. :)/:( [Hehe, både en glad & en ledsen smilie!] Någon mer som känner så?!

I've got the Justin Bieber fever..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 21:59:34 i Justin Drew Bieber, my love.IKVÄLL KOMMER EN HELT..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 21:17:29 i AllmäntSkicka till ggranforsblogg@live.se

Skrevs den 2011-08-19 klockan 20:22:25 i Allmänt
..Mailen är full med en massa skit från facebook. Och saker som kanske är lite viktigare från er. Eller någon annan.
Det är dit folk brukar skicka idolbilder osv. Men har inte kollat den och det orkar jag inte heller. Så om ni vill skicka något till mig i fortsättningen, eller vill snacka, eller fråga mig nåt. Eller behöver hjälp med något..? Kommer jag att nås där, så alla i fortsättningen skicka det ni vill till; ggranforsblogg@live.se!Jepp, ni läser det själva! :D

Jag tror jag gillar dig..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 19:56:04 i Kärlek/Känslor


.. Dina ord är som musik, varje ord är inte likadant. Men jag älskar ändå att höra dom ♥

Länkarna!

Skrevs den 2011-08-19 klockan 19:43:00 i Allmänt
.. Lovade ju er alla som svarade på "om jag skulle färga håret" länk. Ni vet? ;) Så här får ni era länkar!

http://ffeliciat.blogg.se/
http://isabelwedholm.se/
http://iulias.blogg.se/
http://lundqviists.blogg.se/

http://feliciaarnsbjers.blogg.se/
http://lifeofangelicaa.blogg.se/
http://baassta.blogg.se/
http://moahedman.myshowroom.se/
http://eellenofsweden.blogg.se/

Jag fick flera kommentarer än dessa, om ni har en blogg och glömde länka den, skriv en kommentar igen så får ni länken, eller om jag bara glömde att länka dig i detta innlägg. Isåfall kommentera igen till; http://ggranfors.blogg.se/2011/august/help-me.html

Tack så mycket för alla svar, alla tyckte i stort sätt nog att jag skulle färga håret! Eller ja, alla tyckte faktiskt det. Men får väl se hur det blir..? ;)

Är i åland nu..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 19:30:35 i Allmänt
Ja, satte mig nyss och kollade på tv. Såg 2 program. Sen så tog jag fram datan. Och nu funkar det faktiskt att sitta i husvagnen och även ha internet! Super :D För då kan jag blogga mera! Hehe, det är ju därför+ att jag vill kolla facebook osv. Annars blir det för mycket händelser när jag kommer hem, och då orkar jag inte kolla alla. Hehe ;)

Men iallafall, båt "resan" gick väl ganska snabbt skönt nog. Sen när vi kom fram packade jag in min väska, som sagt satte mig och kollade lite på tv. Jag kan om jag vill gå ner till stranden där dom på kampingen röker fisk, även pappa & robin är där, eller om inte robin åker moppe just nu. Men orkar nog inte gå nånstans. Sov liksom i bilen ganska länge på väg till båten så är fortfarande trött, haha. Men ja, det var nog allt just nu. Uppdaterar mycket mera strax! Vi hörs, pussar! :).. Sitter osminkad, och ofixat hår bara uppsatt i en låg knut/bulle. Och självklart lyssnar på Justin my king!

Skrevs den 2011-08-19 klockan 11:23:46 i Justin Drew Bieber, my love.I love you baby, everything for you. Kiss and Hug


.. Varför det inte blir bra uppdatering?

Skrevs den 2011-08-19 klockan 11:15:21 i Allmänt
.. I åland, så har jag inte bra internet vid husvagnen. Utan jag måste gå ner till receptionen för att kunna blogga osv.. Där är det bästa internet uppkopplingen, så jag orkar liksom inte sitta där hela tiden? För där kommer det ju folk osv. Vill inte sitta där i flera timmar då liksom!

.. När jag är där, brukar jag inte tänka på "Oj måste gå ner och sätta mig vid datan" För att man gör massa andra saker osv. Så då tänker man inte på det. Och jag brukar vara ganska trött haha. Eller ja, om jag typ sitter inne framför tvn, så brukar jag bli trött och inte kunna släppa tvn! Hehe.

Men det är iallafall därför det kommer att bli en dålig uppdatering. Så att ni alla vet, men hoppas ni stannar, för det kommer iallafall några innlägg, kan försöka med 3+ innlägg om dagen? Är det okej?! ;)

Drar till åland idag..

Skrevs den 2011-08-19 klockan 11:10:50 i Allmänt
:( .. Måste det, vet inte varför. Men så är det iallafall. Kommer inte alls bli någon bra uppdatering då heller, är där över helgen. Men, ska försöka uppdatera så mycket som möjligt. Okej? Så stanna kvar, för det kommer att komma innlägg, bilder eller vad som helst! Bara ni lovar att fortsätta klicka in på bloggen! ;) Hehe, men hade sjukt dålig statistik när jag kom hem från åland & bulgarien förut ju, så kämpade upp den, Och har hållt en bra uppdatering nu senaste dagarna osv..? Så nu ligger statistiken på där den brukar ungerfär. Så, vill inte förlora flera besökare igen, vill ju att ni ska bli flera! Haha. Men aja, ska packa mina saker osv snart.. Tråååk. Haha, sen ska vi ju dra till åland. När vi kommer dit ska jag dega framför tvn. Så.. Vi hörs! Uppdaterar när jag är framme. Puss & KramSAKNAR! Detta är BÖRJAN av sommarlovet, typ första dagarna, åh gud vad jag saknar det.

IT SHOULD NOT BE IMPOSSIBLE DARLING!

Skrevs den 2011-08-19 klockan 00:31:41 i Justin Drew Bieber, my love.

SO CUTE, WHEN HE LAUGH IN THE START! OH MY GUUUD. I DIE ♥

Ung08 igen!

Skrevs den 2011-08-18 klockan 23:20:57 i Allmänt
Hejsan sötnosar! :D Sitter här hemma, gör ingenting speciellt. Är iallafall hemma från ung. Vart en bra dag, haha. Sprang runt lite där med olika killar osv.. Så det var nice, en kille som var lik Erik Saade, omg dö snygg! Haha, han var vi lite med oså. Men iallafall, sen efter ett tag drog vi hem. Kom vi till berga, så var David där och skulle träffa Linnea lite snabbt. Så stannade jag med dom i typ 10 minuter, sen kom pappa och hämtade mig på åkersberga station. Sen kom jag hem, satte mig lite vid datan osv. Och nu sitter jag fortfarande här, eller gjorde nyss lite mat, var skit hungrig. Men ja, nu kommer 3 bilder från idag! :)
Jag i väntan på bussen!
Bästis!

"Standard ;)"

´

Skrevs den 2011-08-18 klockan 11:15:32 i Kärlek/Känslor

I was thiniking about him, I was thinking about me. What we gonna be, open my eye's. And it was only just a dream.. :(


Ison & Fille- Galen

Skrevs den 2011-08-18 klockan 10:07:57 i Videoinnlägg/Musik


Årets första fästing..

Skrevs den 2011-08-18 klockan 09:14:44 i Allmänt

Euw har fått årets första fästing. Och är hemma själv, vilket betyder att JAG måste dra bort den själv. Kan inte ha kvar den, för den gör jätte ont, det krampar. Så, önska mig lycka till. "Usch vad äckligt!"Dock lite svårt att få en bra bild på.. Men usch! :s


Alexandra "Kissie" Nilsson

Skrevs den 2011-08-18 klockan 09:07:56 i Isabelle tycker

Jätte många ogillar/hatar henne.. Är det för att hon proviserade mycket förut kanske..?

Men jag ogillar henne inte, jag gillar faktiskt henne. Jag vet inte riktigt varför. Men jag har ingen anledning till att hata henne? Jag vet hon är inte direkt värdens snyggaste, men hon hade nog vart snygg om hon inte hade gjort så mycket ändringar på sig själv. Och vart sådär jätte smal. Med ändringar menar jag: Bröstoperation, botox i läpparna och gjort mindre näsa..? Fast, det bestämmer hon ju helt själv. Men helt ärligt talat, tycker jag att hon är rätt så stark eller vad man ska säga..? Fast Dessie, gillar jag helt klar mest, hon är G R Y M.

 


En sak jag tänk på..

Skrevs den 2011-08-18 klockan 09:00:28 i Allmänt

Att om man blir kallad fjortis, är det ofta en fjortis själv som säger det? :s Eller, en tjej som har exakt samma stil som mig? Men bara känner, åh gud måste bara försöka sänka den där tjejen.. Haha, men grejen är den, jag tar inte åt mig av det där ordet? Förut var det bara en tjej som var 14 bast, and that's it? :s Och, jag blir inte sänkt av det, det bygger bara upp mig? Haha. Bara för att jag INTE bryr mig om ordet? Helt alvarligt, man kan ju skratta åt det? Visst ni får tycka jag ser ut som en fjortis om ni vill det, eller ja ni får tycka precis vad ni vill om mig! Men jag kommer fortfarande alltid vara som jag är, den jag är. Jag ändrar mig inte och blir osäker i mig själv bara för att folk pekar på mig, skriker fjortis, eller säger att jag är ful? ;) För jag vet själv att jag är inget av det där, och folk är avundsjuka. Men varför skriker folk med exakt samma stil fjortis? Alltså, bitch blickar är ju också nåt av det omognaste. Och det får man ju, men folk lägger ju bara märke till dom som ser bra ut, man ger ju inte en bitch blick till en ful tjej? För dom lägger man inte lika mycket märke till, dom märker ju liksom inte ut sig? Haha. Är det någon mer som har tänk på det..? :)


början av låten.. du gör mig knäsvag..

Skrevs den 2011-08-18 klockan 08:41:48 i Justin Drew Bieber, my love.


Åh Justin baby. Why, tell me why. You most look so pretty!? You mean everything to me, i love you. I adore you. One day, before I die. I have to meet you. The feeling, to stand next to you, hug you, everything. That's the importent thing in my life.. I cry for you in nearly every day, but it's just .. I love you ♥


Jag tror jag är kär ♥

Skrevs den 2011-08-18 klockan 08:16:37 i Kärlek/Känslor

 


Går & Lägger mig..

Skrevs den 2011-08-17 klockan 23:50:42 i Allmänt

Har vart uppe runt 5 varje dag senaste veckan. Och imorgon ska jag upp till Linnea hyffsat tidigt. Så, men vi hörs i morgonbitti. Godnatt älsklingar! ♥yeey.


Hur orkar jag?

Skrevs den 2011-08-17 klockan 23:36:21 i Allmänt

[] I din familj är ni 2 barn
[x] Du har en mamma
[x] Du har en pappa
[Nej i ett dass? Vadå hus? xd]Du bor i hus
[x] Dina föräldrar är mellan 35-60 år gamla.
[Sen skillt sig] Dina föräldrar har gift sig
[x] Din mamma är yngre än din pappa
[] Din pappa heter Lars
[] Din mamma heter Anna
[x] Din familj har en Volvo
[] Din familj har en silver eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma
[x] Du har egen mobiltelefon
[x] Du har ett eget rum
[x] Du har varit utomlands minst 2 gånger.
[] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna
[] Du har varit i Grekland
[Vet inte..?] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[x] Du har varit på husvagnssemester minst 10 gånger
[x] Din familj har en husvagn
[x] Dina föräldrar röker
[] Du har husdjur
[x] De flesta i din familj är blåögda

Haha har absolut ingenting att göra.. Så därför gjorde jag detta!


Hehe jag är en nolifer.. (;

Skrevs den 2011-08-17 klockan 23:19:33 i Videoinnlägg/Musik

Help me? (:

Skrevs den 2011-08-17 klockan 23:04:31 i Allmänt

Kära bloggläsare, nu får ni jätte gärna svara på detta och även ta del av mina läsare för varje som svarar delar jag med mig av en länk! ;)

Men iallafall, i höst tycker ni att jag ska färga typ "mellanbrunt" Ganska just men ändå brunt? Har ju haft blondt hela livet, skulle vara kul med en förändring! :D ALLA SOM SVARAR FÅR EN LÄNK!Tänk inte på ansiktet hehe, men ungerfär den där färgen? :) Fast kanske lite ljusare. SVARA


Bakom allt skitsnack ligger avundsjuka.

Skrevs den 2011-08-17 klockan 22:56:40 i Kärlek/Känslor"Just say fuck and smile!"


Dagens saker..

Skrevs den 2011-08-17 klockan 22:22:28 i AllmäntSer ut som lite dålig kvalité på bilderna, men det är pga att jag hade inte kameran på auto. Vilket jag märkte när jag laddat in bilderna på datan..

Iallafall vart det: Lösögonfransar & cirisrosa nagellack. Bra att ha saker, och fransarna, sjukt snyggt ju! ;)


Outfit

Skrevs den 2011-08-17 klockan 22:05:14 i Outfite/Facelook
Tyvärr lite dåliga bilder, men det får ni nöja med er! ;)


 


I can't find the real..

Skrevs den 2011-08-17 klockan 21:39:42 i Kärlek/Känslor

Hitta en kille som säger att du är vacker istället för sexig.
En som skiter i alla andra tjejer han kan få.
En som ligger vaken bara för att se dig sova.
En som håller dig hand i hand framför alla hans kompisar.
En som konstant påminner dig om hur mycket han älskar dig.
En som tar med dig när han ska träffa sina kompisar.
Och en som vänder sig om och säger till dom: "Ser ni den där tjejen där borta? Det är henne jag älskar"


I really love you.. I adore you darling.♥

Skrevs den 2011-08-17 klockan 21:17:37 i Justin Drew Bieber, my love.

  


Nattmat..

Skrevs den 2011-08-17 klockan 01:49:18 i Allmänt


Ja för oss vart det lite nattmat. En Billy's pizza. Efter några timmar framför varsin data blir man ju hungrig! ;) Haha. Men erkänn att jag har hållt mig bra uppdaterad, med bilder och sånt där! Så det är ju ett plus, har redan 30 besökare idag, och klockan är ju bara halv 2 typ..? Eller hade iallafall 30 för typ 20 minuter sedan, kanske har stigigt! Man vet ju inte, men för en bra blogg måste man hållas uppdaterad! Men kanske däckar snart, har ju dygnat typ 2 nätter eller vad det är.. Så, kanske bäst att ta min skönhetssömn snart! Kommer bli ganska härligt att somna nu, efter låånga dagar! :D Så, vi hörs senare trodligen! Pussar


Länkbyte!

Skrevs den 2011-08-17 klockan 01:13:44 i LänkbyteMed min underbara barndomsvän Ella! Klicka HÄR för att komma till hennes läsvärda blogg! Jag kan lova er, ni lär inte ändra er! ;)


Eller klicka på bilden. Jag älskar dig jätte mycket!


Bortglömda bilder med Emilia

Skrevs den 2011-08-17 klockan 00:56:54 i Allmänt

Haha om ni inte fattar äter jag upp skylten..
Och hon med.. xd
Hahaha..

Jag älskar dig stumpis!

Ibland är ju hemtele bra?..

Skrevs den 2011-08-17 klockan 00:51:00 i Allmänt

Tillexempel dom tillfällerna, då man inte har batteri på mobilen. Eller har någon laddare?! Som jag dårå.. Hehe. Men iallafall, satt & snackade med Linnea typ 20 minuter om en massa saker. Så i morgon ska vi träffas! Det kommer bli väldigt kul, ska typ dra till ung08. Så det blir nog grymt! :D Hörs senare, pussar.


Vattenmelon.. ♥

Skrevs den 2011-08-17 klockan 00:22:22 i AllmäntSitter & snackar med Linnea och käkar vattenmelon! Yammi :D


Lite bilder från ikväll!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 23:59:23 i Allmänt

Alltså vissa bilder är jätte fula på mig. Så bjuder på en massa, haha.


Vera sötnosDär har vi mig då..

Jag, vera. Systrar?

uek..

Haha, alltså jag klappar en katt om ni undrar? :)

love u ♥
Sådär då, det var alla bilderna jag hade just nu. Nu ska jag hjälpa vera att fixa hennes internet, för det kronglar dase! Men det ska fixas. Men iallafall, kommer massa uppdatering+ bilder sen. Okej?!

Puss

Btw, så skööönt att ha min kamera igen! Nu kommer det att vara mycket mer bilder osv.. Älska?! :D


I höst!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 23:23:36 i Isabelle tycker

Jag älskar verkligen pälsvästar och måste bara ha en i höst! Det är otroooligt snyggt! :DKanske inte just den, men tänk ett blondt hår eller mellan brunt? ;) Som jag kanske ska färga till höst! Men eller hur, snyggt! :D


Diss!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 23:10:01 i Isabelle tycker
Ska bara göra en liten snabb diss. Men iallafall, jag dissar att om jag lånar ut massa kläder osv till en kompis, och typ ger den allt den ber om, eller ja ni förstår? Lånar ut saker den vill ha och sånt. Sen när jag frågar om jag får låna nånting av henne så svarar den typ "Nej alltså.. Helst inte" Och sånt. Liksom, då tänker man ju "Varför i helvete lånade jag ut allt det där åt dig?!" Alltså, det är bara så snålt! Och jag hatar folk som är snåla. Haha, och sen när man ber om att få tillbaka kläderna så ba "Nej alltså dom ligger i tvätten" För det är en vitlögn! Det är ju himla enkelt att bara få fram?! Så.. Liksom jag menar, det är lite drygt, för det är ju ändå mina kläder jag lånat ut. Sen efter typ 2 veckor frågar jag igen "Hej, alltså måste ha tillbaka mina kläder nu" Då svarar den inte? Sen efter yttligare en månad får man typ det! :s

Om någon har lånat nåt av mig, är den den som ska lämna det till mig, jag ska inte behöva hämta. Det är en annan sak om jag glömt något hos nån, då är det jag som ska hämta kläderna. Men.. tycker iallafall detta är en FET diss! Är det bara jag?!


NU HAR JAG DÅ FIXAT..

Skrevs den 2011-08-16 klockan 21:58:43 i Allmänt
Färgade precis Veronikas hår, eller ja blonderade! :D Nu har jag nog gjort allt man kan göra med ett hår?! Jag har tunnat ut det, klippt upp det, fixat snelugg osv.. Och nu blonderat! Jag blev precis klar med att tvätta ur färgen+ tvätta det på samma gång. Så nu håller vi på & torkar det. Hoppas på ett toppen resultat, men jag tror faktiskt att det kommer bli super bra, för det såg bra ut när jag tvätta bort färgen osv. Så, vi ska vara inne halv 11 då läggs bilder ut när vi har vart ute+ hennes hår! Hold out babe's! ;)


Hade ett meddel hemma, så ja. Fast den vi använde var "Blonde, extrem blondering" För hennes utväxt var typ svart! Men ja, resultat kommer! :)

Fler bilder från igår!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 18:34:42 i Allmänt
Varför bilderna är så mörka är för att dom är tagna med Fannys mobil. Och det var mörkt ute!
Alla dom här första bilderna var ju då på Fanny. Nu här nedanför kommer bilder på Vera & Några på mig..! :)

Alltså, jag vet, jag såg verkligen inte bra ut på bilderna. Men BJUDER riktigt mycket på dom! Usch.. :s

Slaggar med Vera igen!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 17:52:14 i Allmänt
Hejsan underbaraste! ;)

Sitter hemma hos lillasyster, bakade nyss en kladdkaka, yammi. Men ska snart ta bussen hem till Pappup, så ska vi slagga idag, ikväll blir det väl att träffa nån kille eller så! :D Men uppdaterar mera senare, för vi ska fixa lite saker nu. Pussar till er!
Kommer bilder när vi kommer hem till mig, har min kamera nu! :)

Veronika gästbloggar!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 13:47:46 i Allmänt
Hejhej alla Isabelles läsare! ;)
Det e jag, veronika som bloggar.. Men Isabelle har sovit hos mig i två dagar nu typ, och vi har fotat as mycket och har haft kul eller vad man nu säger, men bi ska försköka hitta några killar nu som vill va/träffa oss :D så måste fixa mig coh va social, hejdå!
Älskar dig stora syster! / veronika

Bilder från igår kväll!

Skrevs den 2011-08-16 klockan 12:42:08 i Allmänt
Godmorgon. Jag & Veronika dygnade idag, så har typ inte sovit en blund, fast dock däckade Fanny. Haha, så hon sov inne i vinden?! Haha, knasig brud. Men ska lägga upp lite bilder från igår, tyvärr fastnade jag typ inte på en ända. Men för er skull mina älskade! :D

Haha sminkade Fanny lite, när vi skulle ut & kanske träffa någon. Söt bild va? ;)
BJUDER STARKT PÅ MIG. Men iallafall, sminkar lillasyster ♥

Jag & Vera


Älskar dig stumpis!
Fanny, jag!

Fanny & Vera! :D

Ja, det var lite av bilderna, fler bilder kommer senare, kunde inte lägga in alla i samma inlägg, så det får bli såhär då! Kiss 'n' Hug!

2 Länkar

Skrevs den 2011-08-16 klockan 00:19:03 i Länkbyte
Till Fanny & Veronika! :D Dom har båda ganska nya bloggar, så det är såklart att man vill ha lite bloggläsare! Så snäll som jag är, så klicka in på deras bloggar. PussarJa, fast det är ju dock inte ett länkbyte! Hehe. But whatever! ;)

Bilder kommer..

Skrevs den 2011-08-15 klockan 21:52:44 i Allmänt
Var ute tog lite bilder, fast jag fastnade inte på någon bild typ. Men iallafall, vi ska ta några fler här inne. Men återkommer med bilder osv. Så vi hörs senare, pussar. Jag älskar er, det vet ni! :D

Fixat veronika!

Skrevs den 2011-08-15 klockan 02:03:57 i Allmänt
Fixade nyss veronika lite, alltså hon ville det! Haha och det var ju absolut inget fel på henne. Men iallafall, jag tunnade ut hennes hår, klippte upp det, fixade hennes ögonbryn osv! Och det vart faktiskt riktigt snyggt! Ja, det kanske man inte tror eftersom att jag inte direkt är erfaren eller ja, jag är ju bara hennes kompis osv. Hehe, men hon vart också nöjd. Så det blev toppen! GREAT ;)Hehe ungerfär så, fast inte luggen så dock. Och ja hon har lite längre hår+ blondt! :D Men iallafall, hon är snygg. Grabbar haffa!

HEHE.

Skrevs den 2011-08-15 klockan 00:10:48 i Allmänt
Godkväll raringar! ;) Eller ska jag kanske säga godmorgon? Hehe klockan är ju över midnatt!

Men iallafall, vi åt nyss chips. Det var gott, men nu är dom slut. Det var sååå kul att äta det, puuh. You guy's dont understand me right now! ;) Ingen gör nog de faktiskt.. Men iallafall, nu sitter vi & driver med massa folk. Och det är grymt kul. Haha, "prata inte med mig, adjö. jag är trött på din stil, du har behandlat mig som en bajskorv. :'(" HAHAHA. Det skrev jag till en tjej, eller vi. Men aja, det är iallafall as kul, och vi typ garvar ihjäl oss. Men vi hörs sen, pussar! :D

Hos veronika!

Skrevs den 2011-08-14 klockan 21:43:33 i Allmänt
Hallå där! ;)

Sitter hemma hos veronika nu. Var ute för en stund sen och tog lite bilder, sen följde vi Felicia till bussen. Nu är iallafall bara jag & veronika här. Vi ska väl hitta på något snart, men ska bara lägga ut några bilder. Ifall det är lite dålig kvalité är det för att dom är tagna med mobilkamera!
Jag & Vera
Jag & Felicia
Uek, ser ni hur läskigt det ser ut? Hehe, iallafall vera ;)
Sådär. Mer uppdate senare, kiss 'n' hug.

Veronika!

Skrevs den 2011-08-14 klockan 13:53:18 i Allmänt
Hejsan sötnosar. Nu har jag precis duschat & ska städa mitt rum, som ser ut som ett bombnerslag, vilket inte är så bra. Haha så det kommer ta sin tid att få det snyggt! Hehe, men sen ska jag iallafall dra hem till Veronika, så ska vi vara hos henne, eller något! Vi hittar säkert på nåt kul. Kanske träffar någon eller så?! ;) Men måste skynda mig lite med att städa nu, annars kommer jag aldrig komma till henne, eftersom att efter jag har städat ska jag bara fixa mig lite, hehe men sen så! :D Mer uppdate kommer senare. Puss

Godnatt tror jag.. ?

Skrevs den 2011-08-14 klockan 00:48:17 i Allmänt
Tror jag ska stänga av datan nu, lägga mig & smsa lite osv.. Börjar bli ganska trött, efter jag drack mitt te. Hehe, men det är ju en ny dag i morgon som jag inte vill sova bort faktiskt! Hehe, eller ja det är ju idag. Men enklare att säga i morgon så alla hänger med. :) Men ja, det var nog allt jag har att säga. Godnatt vi hörs i morgonbitti! Puss
Justin Drew Bieber, I will dream about you darling ♥

Otroligt söt & snäll bloggläsare

Skrevs den 2011-08-14 klockan 00:24:59 i Allmänt
Jag får typ komplimanger av henne dagligen, massa kommentarer osv. Hon är verkligen jätte söt. Puss på dig!

Justin Drew Bieber ♥

Skrevs den 2011-08-14 klockan 00:05:49 i Justin Drew Bieber, my love.
You are my eye, you're the one I dream about. You are the one Ibreathe, you are the one I live for. If I met you, it would mean morethan the whole world to me. Just to touch you, would be the best thing that could happen to me. I love you, in short or long hair, with or without a girlfriend, with microphone in hand, or not, on stage or not. You, you are amazing. You are the best, I adore you darling. ♥


Myspys..

Skrevs den 2011-08-13 klockan 23:58:00 i Allmänt
Hehe, just nu ligger jag i sängen. Ska dricka lite te, och sitta blogga lite. Och bara ha det mys. Hehe, jag älskar te! Speciellt chaite, yammi. Love, men iallafall ska gå upp och fixa det nu. Är ganska trött idag, och efter alla dagar, har ju inte bara vart hemma och tagit det lungt en endaste dag typ..? I morgon vet jag inte riktigt vad som händer, men tar dagen som den kommer. Är ganska trött, men ska inte sova ännu ska sitta uppe några timmar till & blogga en massa osv, så kanske sover halva dagen i morgon.. Vem vet 

Jesse McCartney ♥

Skrevs den 2011-08-13 klockan 23:28:06 i Videoinnlägg/Musik
Han är ju underbart söt, otroligt bra sångröst & allt! Han har ju hela paketet! :)

where are u now? When I need you most..

Skrevs den 2011-08-13 klockan 22:48:38 i Justin Drew Bieber, my love.

En sak..

Skrevs den 2011-08-13 klockan 22:28:50 i Isabelle tycker
Om jag kollar på en skräckfilm, och det är tillexempel "Instängd" Blir jag inte lika rädd för dom, eh vad ska man säga.. Monstrerna haha, men dom som dödar folk iallafall. Jag blir räddare om det är en människa som dödar folk. För att, då känns det mer som att det kan vara jag som är i den sittsen. Eftersom, det är mer verklighet. Fast om jag kollar typ på The grudge blir jag rädd för henne, för hon är ju en människa. Och hon känns verklig. Haha, när jag ser på en film, kan jag ha svårt efter filmen att skilja filmen från verkligheten. Haha, fast det var värre förut. Men iallafall, jag blir typ räddare av Irene Huss än vad jag blir för instängd, och instängd ska ju vara en riktig skräckfilm. Så.. Är jag ensam 
A, där är den där "saken" i instängd!

Min sega dag..

Skrevs den 2011-08-13 klockan 21:59:52 i Allmänt
Hehe schysst rubrik va?! ;) Nej men iallafall, dagen har gått ganska segt. Kändes som om jag bara drog in till grönan för att åka tåg & stå i kö? Haha, för allt var det kö till, haha för att det var sommarkrysset idag. Så kollade jag lite på genrep, Danny var där. Åh, han är grymt snygg! ;) Hehe. Men sen drog jag & Elvira hem. Mamma hämtade mig vid åkersberga station. Och elvira skulle köpa godis eller något på ica?.. Eller jag har ingen aning. Men iallafall, sen kom jag hem till mig, så kollade jag på den nya Irene Huss, typ "det lömska nätet" eller något sånt, en grymt bra film. :) Men iallafall, uppdaterar mera senare, vi hörs pussar!
Love, hehe så snygga!

BJUDER PÅ 3 BILDER FRÅN IGÅR.

Skrevs den 2011-08-13 klockan 11:05:41 i Allmänt
Haha, visste inte att hon skulle ta bild för hon sa "kolla upp" och ja.. hehe :) Förlåt att jag har din jacka karla, men alltså jag hade skit bråttom och hittade ingen tröja. Men hade inte jackan på mig under dagen!
Haha när vi kom hem från grönan, när vi skulle dra till centrum! :D
Och sen så en bild vi tog på Mojje! :D

Hehe..

Skrevs den 2011-08-13 klockan 00:52:38 i Videoinnlägg/Musik
Vi har ju då lite dålig humor, så vi skulle göra "catplanete" men vi ändrade oss, och det vart en ostbågesak. Mobbas inte, ni vet.. Vi är fullständigt seriösa! Eller.. Inte! :D


När jag skulle prata sådär, konstigt i början skrattade jag samtidigt, så det lät.. udda? Eller ja, det var ju min "konstigaröst" Så, den är udda! Hehe. JAG VET ÄCKLIGT! :D Hahaha..

hos elvira ♥

Skrevs den 2011-08-12 klockan 21:58:50 i Allmänt
Hejsan bloggläsare, drog hem från grönan runt klockan halv 4 idag kanske? Orkade inte vara där längre. När vi kom hem satte vi oss vid datan, fixade nudlar och tog det chill ett tag, sen fixade vi oss lite. Drog ut & gick ner till centrum och köpte lite godis och sånt där! :D Så alldeles strax ska vi mysa lite & kolla på film. Vi ska kolla på beck the money man! Den är grym. Hehe ;) Men iallafall, hände lite saker på väg hem, lite läskigt. Men, det fixade sig. Nu ser vi ut genom hennes fönster, och ser allt som händer! Så vi behöver inte vara oroliga! :) Haha. Men aja, nu ska vi kolla på en film!
Btw, idag på grönan träffade vi Mojje, vi kollade på han på lilla scenen, så det var massa barn där osv. Sen fick vi hans autograf hehe, så var det några fjortisar framför oss som ba "Skriv din autograf i min panna!" Haha, herregud. Så han ba "Är du seriös? :s" Hahaha.. Pinsamt läge för dom? Whatever, kul att se andra som gör bort sig. Hehe, men vi hörs senare inatt kanske. Pussar
Inte en bild från idag dock, för det var mycket mer folk idag. Men kommer lite bilder i morgon eller något, för elvira har en iphone. Hehhe.. intressant! :D

Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen.

Skrevs den 2011-08-12 klockan 09:35:13 i Allmänt


 


Grönalund!

Skrevs den 2011-08-12 klockan 08:14:13 i Allmänt

Hej, var uppe ganska tidigt idag. Runt klockan 10 ska jag vara nere i centrum, och möta Elvira. Så ska vi dra till grönan. Som jag redan har vart ett antal gånger! ;) Haha. Men jag tröttnar ändå inte? Vilket är väldigt konstigt! Haha. Men i vilket fall, drar vi dit. Är där ett tag, sen åker vi ju hem. Kanske slaggar eller så? :D Jag vet faktiskt inte. Ingenting bestämt. Men ska iallafall ringa elvira och väcka henne, för skulle göra det när jag gick upp, hehe men jag glömde. Skulle egentligen ringa för typ, 1 och en halv timme sedan. Hehe, men sån är jag! Lite halvt glömsk! ;) Fast nu sitter jag faktiskt och ringer till henne, så helt enkelt se om hon svarar, eller iallafall om hon är vaken. Nej, det var hon inte. Eller hon svarade inte, så jag antar att hon inte är vaken, jä*la unge! Heheh.. :o

Men ska snart fixa mig osv.. Ska platta håret, sminka mig, klä på mig, borsta tänderna, fixa lite andra saker, och ja allt sånt där. Kan ta lite tid, och framför allt måste jag väcka elvira! ;)


Elvira, så fin!!


Mer uppdate om ..

Skrevs den 2011-08-12 klockan 07:53:23 i Isabelle tycker

Om ni börjar kommentera mera, så får ju jag mera bloggenergi! :D Och vill blogga, tycker det är roligare. Om ni bara, kommenterar en kommentar om dagen så blir jag ju glad! Och varje dag, så kan jag såhär välja ut den bästa kommentaren som får en länk till sin blogg, och någon liten text! :)

Eller drömmer jag bara nu?! ;)

För liksom, när jag bloggar lägger jag ner tid till att skriva till er, då kan ju ni kanske lägga lite extra tid till att kommentera till mig? ;) Heheh.. Men aja, hoppas på det! För då kommer ju jag som sagt blogga ännu mera+ lägger ut mycket mera bilder! FLER INNLÄGG ÄR PÅ G.Make me happy darling's! :D


kärleksord

Skrevs den 2011-08-11 klockan 23:47:39 i Allmänt
Ordet love skulle ju planteras noga i jord, för att sedan växa upp & bli ett kärleks ord..

Just so you know..

Skrevs den 2011-08-11 klockan 23:22:38 i Allmänt
Sommaren börjar ju närma sig sitt slut nu.. Så då börjar skolan & vad ska man säga typ, allvaret igen.Läxor, passa tider, gå upp tidigt på morgonen. Och allt skit man måste göra.. :o Men iallafall, tänkte berätta att nu efter sommaren, kommer jag inte att gå kvar i prolympia längre. Ska börja i söra, idrottsklass. Jag tror i allafall att jag kommer gilla söra mer än prolympia, där är liksom mer frihet där :) I prolympia.. Alltså, jag gillade inte alla lärare, jag gillade knappast någonting. Eller min klass :) Dom var schyssta osv. Men alltså, jag kan inte gå kvar i en skola bara för klassen. Och om jag inte skulle gilla söra, är det lättare att komma in i prolympia igen, för jag har bara en chans till att komma in i söra. För har sökt sen jag typ började i prolympia. Men kommer gå med min BV- Sarah oså också! :D Så jag kommer antagligen vara väldigt mycket med henne, min älskade, saknade, vän!Hehe..

Skrevs den 2011-08-11 klockan 22:33:07 i Allmänt
Jag vet 10 saker om dig

1. Du läser detta.
2. Du kan inte säga M utan att dina läppar rör vid varann.
3. Du provade nyss.
4. Nu skrattar/ler du.
6. Du är en kille/tjej.
7. Du märkte inte att jag hoppade över 5.
8. Du kollar nu tillbaka på 4 och 6.
9. Du gillar detta.
10. Du läste att jag sa att du gillar detta.

MOTHERFUCKER

Skrevs den 2011-08-11 klockan 20:29:43 i Allmänt
Ta dig!Ny mobil!

Skrevs den 2011-08-11 klockan 17:49:45 i Allmänt

Haha, mina föräldrar sa att vi skulle snacka, alltså alla skulle såhär snacka, "allvar"

Så mamma börjar säga typ "Du är ute på 'natten' kommer inte hem när du ska, stänger inte av plattång, osvosv. Du städar inte undan, du städar inte ditt rum" och blabla. Så därför har vi ett straff..

Haha så tar dom fram nånting ur skåpet och ba "Blunda" Så stoppar jag in handen så fick jag en ny mobil, haha hade verkligen ingen aning. Och jag har ju själv inte valt, men fick en skön mobil. Så det var ju bra! :DFick den rosa :)


Bulgarien 2011 Del 2

Skrevs den 2011-08-11 klockan 16:04:12 i Allmänt


Jag älskar er!

Haha, "liten" sockervadd! :D

yey snygging!

Haha, på hotellet var det alltid folk som stog och sjöng covers av andra låtar med gitarr och sånt. Så vi brukade sitta där och lyssna!

love u mami
Haha "kittel-mannen" Han kom alltid & kittlade min syster, haha! Och han var as schysst! :D

Haha

Anderas, min låssas pappa, extra pappa, bonus pappa, plast pappa, eller vad man säger?! Haha :D

mupp :Dmajskolvsunge!

Fin bild, men var tvungen att täcka mitt ansikte, eftersom att robin typ tröck ner mig under vattnet, vi gjorde nåt haha och jag såg helt cp ut! BOKSTAVLIGEN!

HAHA, drogatface. men var bara tvungen, i love u!

söt!

Mamiuo

Anderas & Mamma

Brother 'n' Sister

Hahah.. :D

yammi vin ?

HAHAHAHHAHA..Så, kanske lägger upp ännu flera bilder sen, men orkar inte det just nu! Men åh, tråkigt man ser inte brun ut på bilderna, menmen aja. Jag är faktiskt brunare i verkligheten! :D


Bulgarien 2011

Skrevs den 2011-08-11 klockan 15:33:39 i Allmänt

Orkar inte skriva allt vi gjort. Men ni får se en massa bilder istället! Så skriver jag under bilden! :D

Det är 188 bilder, men lägger inte ut alla, iallafall inte i samma innlägg! :)


Detta var första kvällen när vi kom dit, vid sunny beach!

Mamma & Svea!

Jag & Robin

Haha svea, i en pool med massa elefanter & sånt! :D

Går inte att läggga upp flera bilder i detta innlägg, så gör ett till nu!


love or not love

Skrevs den 2011-08-11 klockan 14:48:18 i Kärlek/Känslor

I love you but, but i love you.. Do you see the diffrent?


Fia med knuff..

Skrevs den 2011-08-09 klockan 13:48:54 i Allmänt
Hejsan, sitter hemma hos Jesper med Elias & Han. Iallafall ska snart dra hem, ska kanske slagga med nån eller något. Vet inte riktigt! Haha. I morgon vet jag inte heller vad jag ska göra? :) Men får se, idag tog jag först bussen till jesper vi gick & väckte elias, sen så var jag bara med dom och gjorde lite olika. Men om typ 45 minuter ska jag dra, så uppdaterar mera då. Men skönt att gå ut nu? Det regnar ju som helvete ute?! Yey! :DTRÅKIGT INNLÄGG..

Skrevs den 2011-08-09 klockan 07:36:23 i Allmänt
Godmorgon älsklingar.. Vad i helvete gör jag uppe?! Ja, jag är ju tvingad, bara för att möta jesper och elias.. :(

Jag vill bara lägga mig och somna om, klockan är fan halv 8. Haha men jag blir snart pigg. Vi 3 kanske träffar någon mer, men får se. Har ingen aning vad vi ska göra, haha. Men vi hittar på något. Och det var evigheter sen jag träffade elias! Det var sist då skolan slutade?! Haha herregud vad längesen! :D Men måste gå upp från sängen och fixa mig, och äta, och allt shit jag gör.. Hörs när jag är hos Jesper/Elias, eller vart jag är? Pussar

Jag just nu..

Idolbild

Skrevs den 2011-08-08 klockan 23:27:37 i Allmänt
Tack så mycket Ellen Gardholm, en jätte söt bloggläsare. Som ofta skriver snälla saker! Puss på dig! :D

♥ Justin Bieber & Soulja Boy- Rich Girl

Skrevs den 2011-08-08 klockan 16:57:45 i Justin Drew Bieber, my love.
Justin Drew Bieber jag älskar dig, 1 mars 1994 föddes en ängel!

Länkbyte med Emilia

Skrevs den 2011-08-08 klockan 16:10:06 i Länkbyte
Länk byte med min älskade Emilia! Klicka in på hennes underbara blogg --> HÄR <--
Eller på bilden! Pussar, jag älskar dig Emilia

idolbild

Skrevs den 2011-08-08 klockan 15:39:23 i Allmänt
Tack Siri Thelander! :D Om du har en blogg, kommentera det så får du en länk! Puss på dig.

Skrevs den 2011-08-08 klockan 15:05:33 i Justin Drew Bieber, my love.

alltså.. -.-

Skrevs den 2011-08-08 klockan 13:26:58 i Allmänt
Har typ blivit hackad på facebook? Men iallafall, har typ "jag" typ skickat familjeförfrågan till alla? :s Alltså, folk som jag inte ens skulle skicka till, för jag känner knappast dom? Gud, irriterande. DET ÄR INTE JAG SOM SKICKAR DOM!Ser ni? :o

Check this out!

Skrevs den 2011-08-08 klockan 12:05:11 i Länkbyte
Gör ett länkbyte med --> Julia <-- Kolla in denna söta blogg.Klicka på hennes namn eller på bilden!

I am a proud belieber, take that bitch!

Skrevs den 2011-08-07 klockan 23:02:19 i Justin Drew Bieber, my love.
U make me smile, i love your bieber style! :D
Hemma..

Skrevs den 2011-08-07 klockan 22:43:58 i Allmänt
Hejsan. Kom hem runt kvart i 10, vart lite senare än väntat.. Men iallafall, nu är jag hemma, sitter på mitt rum. Min dag/eftermiddag-kväll- Jag & Zebbe gick från söra till skärgårdsstad, jobbigt.. Men det gick inte någon buss. Iallafall, tillslut kom vi dit, 1 och en halv timme försenade. Haha, sen gick vi in till henne var där ett tag, där vart också Felicia, juste kanske ska berätta vem vi gick till, veronika. Så var vi där ett tag, jag & zebbe skulle ut och möta Filip, men då hängde veronika & felicia också med, det började spöregna, vi blev dygnblöta! :( Fyfan. Men sen stack vi in igen, dom åt lite, ja drack. Haha var inte hungrig, men sen iallafall plattade jag mitt blöta hår, så hjälpte jag felicia & veronika att platta. Haha men aja skitsamma, sen så stack felicia hem. Vi gjorde massa olika saker, jag bland annat målade filips naglar röda! Rawr.. ;) Hahah. Sen, men iallafall vi har gjort massa olika saker. Men ska dra, pusshej!


Haha, jag & zebbe i veronikas onepiece! Haha :)

geeek's

Skrevs den 2011-08-07 klockan 13:34:25 i Allmänt
Hallo baby's! ;)

Har "vaknat" eller ja.. Haha, iallafall, vi gick ut och sov på trampolinen, vi gjorde lite olika saker, men det säger jag inte! Haha! :D Men iallafall, sen i morse gick vi in igen, det blev blött där ute. Så, ja. Men iallafall, just nu sitter tönten zebbe & spelar tvspel, haha jesper kollar, och jag bloggar. Haha vill säga mycket mer, men det kan jag inte! Så pussar
Haha, sötisarna spelar.. :D

como tejamas

Skrevs den 2011-08-06 klockan 23:33:06 i Allmänt

Hej, nu sitter jag hemma hos Zebbe, eller ja ni fattade kanske det när zebbe bloggade..? :) Iallafall, men bloggar imorgon eller senare, för har ingenting att skriva nu. Pusshejsmekmig ;)


Zebbe perez häääär ! :DDD

Skrevs den 2011-08-06 klockan 23:29:40 i Allmänt
sha sha bloggen zebbe perez häär, nu slaggar man med bella och jesper hemma hos mej såklart :D vi ska ha kuuul :) bye byee bloggen ses senare // zebbe perez

pusspuss /jiz

Bloggar ikväll..

Skrevs den 2011-08-06 klockan 21:41:37 i Allmänt
Har vart på grönan idag med Wilma & Zebbe. Men iallafall, snart kommer Jesper & Zebbe, så drar vi hem till zebbe, ska slagga hos honom med Zebbe, och Jesper. Men hinner inte blogga mer just nu. Så hörs senare, bloggar hos zebbe. Pussar! :D

Karla

Skrevs den 2011-08-05 klockan 00:00:00 i Allmänt
Gud, snart flyttar du. Hemskt. Dom här månaderna jag har känt dig, har vart en del av det bästa i mitt liv. Jag kommer aldrig att glömma dig Karla. Haha, jag tänker tillbaka, kommer ihåg så jävla mycket du & jag har gjort tillsammans. Den där gången vi skulle till grönan, så skulle vi hem till mig, för där var allt smink, så var dörren inte öppen, ingen hemma, jag hade inga nyklar. Så vi klättrade upp till balkongen som var typ 10 meter upp, haha så lyckades vi på något sätt få upp den. Haha herregud, vilka minnen. Så fixade vi oss, sebbe & wille bombade oss, haha "När kommer ni?!" Gud, så fick vi fram att bussen hade krockat! Haha, herregud. Jag är så otroligt glad, att jag träffade just dig, den dagen, i centrum. Klockan var väl runt halv 10, och vi jag sarah & ronja skulle till ica, otroligt glad att du hängde med och slaggade med oss då. Annars skulle jag inte ha upptäckt den absolut bästa systern man kan önska sig, Karla. När du flyttar, jag kommer sakna dig otroligt.. Men det får jag stå ut med. Vi kommer träffas, inte ofta, men kanske en gång i året eller så.. Bara så du vet, du kommer alltid att finnas i mina minnen, och du kommer alltid finnas i mitt hjärta. Du kommer alltid att vara nummer ett för mig. Jag älskar dig, så sjukt mycket. Gumman, jag glömmer dig inte.

Du betyder en hel del för mig, det hoppas jag du aldrig glömmer vännen. En dag utan dig, är en evighet. En vecka utan dig är ännu längre, men livet utan dig kommer att bli tufft. Jag älskar dig syster.

Bieber in our hearts.
svar på kommentar

Skrevs den 2011-08-04 klockan 23:47:10 i Svar på tal
Anonym om you only got one shot.:
är du & karla bästavänner? <3 :)

Sv: Nej, vi har aldrig vart bästavänner. Vi är systrar :)

you only got one shot.

Skrevs den 2011-08-04 klockan 22:01:55 i Allmänt
Jag älskar dig Justin Drew Bieber ♥

Svar på kommentar

Skrevs den 2011-08-04 klockan 16:31:11 i Allmänt

Elin om isabelle:
Du e en sån jävla tråkig bloggare! Blogga mer och lägg in bilder!!! Sorry men it is true

Sv: Det finns en anledning till att jag inte har bloggat faktiskt! Jag har först vart i bulgarien i en vecka. Sen efter det har jag vart på åland i ca 2 veckor. Då har jag inte haft tillgång till en data ofta, någon dag sådär bara. Men om du tycker det, visst får du tycka det, det stör faktiskt inte mig. Men isåfall, kan du ju sluta att läsa min blogg stumpan! :)