Belive in miracles, belive in angels

Skrevs den 2011-09-30 klockan 21:00:14 i Kärlek/Känslor

If you belive in love, if you belive in us. ♥


Jobbigt..

Skrevs den 2011-09-30 klockan 19:54:41 i Isabelle tycker

Det är så jobbigt med killar på facebook som verkligen bombar en med "Hallå, langa nummer!" "Hej, nummer?" Så fortsätter dom tills jag svarar, om jag inte svarar betyder det att jag inte vill? :s Om jag hade velat hade jag gett mitt nummer! Sen om jag skriver "Haha, nej" Som det oftast blir då, så ska dom frågesätta precis varje ord. Liksom, är du knäpp unge?! Ta ett nej, sluta bomba.. Men ja, alla är ju inte.. Så förstående!! ;) Men om jag frågade en kille om nummret, och han sa "nej" Så skulle jag bara struntat i honom? Då betyder ju det att han inte vill, och antagligen inte tycker jag ser bra ut. Fast jag själv frågar nästan aldrig om folks nummer på facebook isåfall är det dom som frågar mig ;) *Ego* Men sant. Jaja, skitsamma. Säkert mer folk som tycker som mig..? :)


I need your love

Skrevs den 2011-09-30 klockan 19:29:54 i Kärlek/Känslor

I'm overboard, and i need your love to pull me up. I can't swim on my own, it's to much feels like i drowning without your love. So throw yourself out to me, my life saver.. ♥


Mitt UNDERBARA halsband..

Skrevs den 2011-09-30 klockan 19:22:00 i Allmänt

Hehe, har helt glömt bort att visa er!.. ;)


Som ni ser, jag & justin. Helt amazing, hehe. Ni behöver dock inte fråga vart/hur jag köpte det. För det finns inte att köpa i Sverige! :)  Köpte det i Bulgarien, men har helt glömt bort att visa det! Skönt nog att det inte är köpt i sverige, annars skulle alla gå runt med såna.. Men själva grejen är att det är jag & justin tillsammans, sen på baksidan står det "Isabelle ♥ Justin" Hihi, gulligt va? ;)

RÅKADE FOTA MED SVARTVITT DOCK, HALSBANDET ÄR SILVRIGT! (BILDEN PÅ MIG TAGEN PÅ STRANDEN! :))


Ond bild.. (?)

Skrevs den 2011-09-30 klockan 15:23:53 i Allmänt

Hej darlings! ;) Är hemma från skolan. Har träning kvart över 4 ungerfär, hoppas bara att robin kunde skjussa mig med moppen.. Annars så får jag ta bussen. Men vet inte om det går någon buss som är framme i rätt tid. Men jag löser det! :D Men idag har dagen gått snabbt faktiskt, skönt nog! Känns ju absolut inte som fredag?! Men det är det ju.. Härligt! :D Men känner lite brådis för måste plocka ihop bandysakerna osv.. Mår illa, så får se hur det går på träningen. Hoppas på det bästa. För i morgon möter vi täby, sedan aik. :) Men vi hörs efter träningen, puss!


♬♫ Moa Lignell

Skrevs den 2011-09-29 klockan 19:50:10 i Videoinnlägg/Musik

Hon är grymt bra! Eller hur?! ;)
Speciell stil, inte som alla andra! Oxå en grymt skön röst! :D


Svar!

Skrevs den 2011-09-29 klockan 19:39:32 i Svar på tal


hej, vilket långt & bra innlägg. Men hur kommer du på allt du skirver när du skriver ett sånt långt innlägg..? Kram älskar dig & din blogg. Tacksam för svar

SVAR: Hejsan! Tack så mycket, jo men.. När jag kollar på bilder på datan, facebook osv.. Kommer det upp tankar minnen och en massa annat! Då har jag ju först & främst kommit på en idé om vad jag ska skriva om. Sedan börjar jag skriva, sen kommer allt bara.. Tänker ju lite, men det mesta bara kommer upp i huvudet. Så skriver jag ner det! Som att gå, man tänker inte när man tar varje steg! ;) Tack så mycket!

Hörrni, kommentera bara så kan ni får svar på era frågor! Eller hör av er till min facebook, mail eller annat?! Jag svarar jätte gärna på frågor och annat. Svarar dock inte på alla kommentarer jag får, men kan börja svara på dom flesta frågorna!! :)


I want back..

Skrevs den 2011-09-29 klockan 19:22:23 i Allmänt

Åh, vill bara tillbaka till Bulgarien, värmen, stranden, shoppingen, hotellet..+ en speciell person.. ;) Hehe, men blev "KÄR" i en kille där, fast han var några år äldre än mig, hehe.. Och har en bild när vi står tillsammans. Hehe, men tänker dock inte visa den iallafall inte nu, och när jag åkte där ifrån med flyget hade jag så mycket ångest, se när man lämnade landet?! Men sen somnade jag.. Hehe. 
  
  
Juste, när vi var där så kunde man ta "modell-bilder" men det var inte vanliga bilder, man fick ta på sig en jätte stor+ fin klänning, fanns massa att välja på. Sedan sminkade dom en, satte på smycken, hattar osv.. Det var super kul! Så jag tog såna bilder, sedan köpte mamma en av bilderna, för annars blev det så mycket pengar. En bild kostade 20 Leva, som då är 100 kr. (Leva är bulgariska pengar) Men kan iallafall visa er bilden sen?! :D Inte direkt världens snyggaste på mitt ansikte+ mig. Men det är kläderna och det som är det roliga med bilden, liksom lite speciellt. LÄGGER UPP DEN BILDEN SEN! LOVAR ;)Nu är det höst här i sverige, snart vinter?! Herregud, sommaren gick så snabbt?! Vill ha värme. Jag bloggade ju inte så mycket i sommras, så ni vet ju inte vad jag gjorde hela sommaren liksom. Var ju mycket i åland, var med kompisar. Var väldigt mycket med Karla, på grönan osv.. Damn, vill inte att allt ska gå så snabbt, vart försvann sommaren?! :( Visst, det kan vara lite mysigt med hösten, löven blir röda, gula osv.. Men det finns inte direkt nåt mer bra..? Frysa.. Eller man kan ju ha en snygg höst look! ;) Men vad mer?..

 
Första dagarna på sommarlovet, med Karla Ronja & Sarah.. Saknar! :(

Som sagt spenderade många dagar på Grönalund!..
 
Och dagar med Linnea.. ♥


Mycket kärlek till dig underbaraste!! :)
Lite tankar osv.. Hehe

Skrevs den 2011-09-29 klockan 13:03:09 i Justin Drew Bieber, my love.


Tänk om han visste att just jag existerade, och han var just min. Att inte han var en sån sjukt stor flickidol. Fast iof så har många börjat gilla Andre Zuniga mer. Jag svär på allt jag har, att jag aldrig skulle gilla en annan idol/kändis mer än Justin. För ni alla vet nog att jag verkligen älskar Justin? :) Har nog läst texterna jag har skrivit på engelska osv.. Och jag har gråtit över han osv. Men min största dröm är just att få träffa Justin in real life.. Har ju bara gjort det i mina drömmar tyvärr.. ;) Fast det är ändå underbart även i drömmen/drömmarna. Men okej, helt ärligt om jag fick reda på eller om någon sa "Om en månad kommer du att få träffa Justin, För vi åker dit o blabla" Om tex mamma sa det, vet jag inte vad jag skulle ta mig till!? Jag hade först inte trott på det, men sen när jag började inse att min eviga dröm skulle slå in hade jag blivit så grymt jäkla överlycklig. Jag skulle göra allt! Men man får alltid drömma, och man ska aldrig sluta tro/hoppas. Det kommer jag iallafall aldrig göra, även fast jag är en på miljonen! :( Finns grymt många tjejer som älskar han, otroligt mycket. Precis som jag gör. Ja som sagt är jag en på miljonen, han är också en på miljonen ju! Men för mig är han hela världen..

Yes, i know. I'm a bieberfreak! ;)


Ignorera innlägget tråkigt! Hehe

Skrevs den 2011-09-28 klockan 21:45:17 i Allmänt

UPPDATERAR I MORGON, BLOGGTORKA+ INGA BILDER JUST NU! :( I'M SO SORRY DARLING'S. I MORGON BITTI SKRIVER JAG OM ALLT JAG GJORT IDAG. KAN SÄGA ATT DET HAR VART EN SUPER MYSIG DAG MED SARAH! ;) SHOPPING & ALLT. TOPPEN, NI FÅR VETA ALLT I MORGON. PUSS GODNATT PÅ ER- JAG SJÄLV SKA LÄGGA MIG SMSA, KOLLA FILM ELLER NÅGOT! LOVE YOU GUYS! (DAMP INNLÄGG..)


Kommentera mera & Jag uppdaterar BÄTTRE

Skrevs den 2011-09-27 klockan 21:46:03 i Isabelle tycker

Rubriken taaaalar.. :)


Would you cry, if you saw me crying..?

Skrevs den 2011-09-27 klockan 21:28:31 i Kärlek/KänslorIf you asked me that, had it been easy to answer .. Yes, I would cry if I saw you cry
To me, you are everything..


Min dag osv..

Skrevs den 2011-09-27 klockan 21:22:15 i Allmänt
Hej baby's! ;) Sitter hemma lyssnar på musik osv.. Idag vaknade jag halv 8, började klockan 8.. Så det var ju super bra, inte. Så hade en grymt stressig morgon, men hann med allt som behövdes göra, hann med bussen och allt! :D Haha grymt. Fast sminkade mig osv på ca 10 minuter, allt går om man vill. ;) Men kom till skolan, hade redan idrottskläderna på mig. Så vi började precis då jag kom. Hade lite tur..

Efter skolan drog jag hem till mig. Sen ringde zebbe+ anton.. Så träffade dom hade ingenting att göra, så ja. Mötte dom vid oxenstiernas. Sedan drog vi till, vart drog vi..? Iallafall sen skulle vi hem till anton. Faktiskt åkte jag långboard fett långt, ända bort till typ norrö, från ekbacken. Alltså det var inte min! Det var Antons, men jag lånade ;) Eller, hade den inte hela tiden. Turades om & delade! Fast vi hade 2 men var 3 st. Haha skitsamma, nu fick jag lite bloggtorka och kom inte på något att skirva, då blir det skit.. :o Haha whatever, sen när vi nästan kom hela vägen till han (Som var grymt jävla långt) Så blev det lite "drama" Dock inte mellan oss 3, men annat. Så slutade med att jag drog, dom hem till anton. Jag blev ganska.. sur och annat. Så ringde mamma så fick hon hämta mig och köra mig till pappa. Men slutade iallafall bra. :)


.

Skrevs den 2011-09-27 klockan 19:51:13 i Allmänt

Det var en gång en kille som var 16 år vars mamma hade ett öga och pojken skämdes väldigt mycket över att hon hade bara ett öga, en dag kom hon till skolan för att hälsa på, hon gick in i klassrummet och alla stirrade på henne och han skällde ut henne och han sprang hem gråtande, nästa dag när han gick till skolan mobbade eleverna han över honoms mamma, han sprang återigen hem. Men han rymde hemifrån från sin mamma och från sitt hus. Tiden gick och pojken blev äldre, gifte sig, skaffade barn och en dag kom mamman och hälsade på. Han öppnade dörren och hans barn skrattade åt henne, han skrek: Vad vill du? Försöker du skrämma mina barn eller?!

Efter ett år kom grannarna och sa: Din mamma har dött. han brydde sig inte..
 En vecka senare fick han ett brev skrivet av sin mamma..

" Förlåt min son, det var inte meningen att skämma ut dig, men när du var liten var du med om en olycka och förlorade ditt öga så jag gav dig mitt ena öga."

Om du verkligen bryr dig om din mamma kopiera detta.

Respektera kvinnan som födde dig. Jag älskar min mamma ♥D I S S

Skrevs den 2011-09-27 klockan 16:31:58 i Isabelle tyckerBehöver inte säga så mycket.. men "nya facebook" Varför ska det vara så nytt/hållas uppdaterat.. :s Bättre innan ju!


länkbyte..

Skrevs den 2011-09-26 klockan 20:02:21 i Länkbyte

Klicka HÄR för att komma till denna killes blogg.. :) Snäll som jag är.monday

Skrevs den 2011-09-26 klockan 19:04:18 i Allmänt
Hej darling's! ;) Hur mår ni?! Jag mår väl helt okej.. Har inte uppdaterat så jätte bra, menar då med "riktiga innlägg"

Idag har min dag sätt ut såhär, jag vaknade gick upp runt klockan sju. Gick till skolan med ett naturligt hår, som var väldigt vågigt! Somnade med blött hår, plattade det inte innan jag somnade även fast jag badade.. Då blir det så. Men sen har dagen gått framåt ganska så snabbt. När skoldagen var slut vid klockan 10 i 2. Slutade lite tidigare. Iallafall jag & vendela drog hem till henne, kollade lite på tv osv.. Garvade åt "dagens skämt" som jag råkade säga, det var inte ens tänkt att bli ett skämt, bara en jävligt rolig/töntig replik som bara kom?? :D Hehe, alltid jag.. Men efter ett tag kom pappa & hämtade oss, han hade köpt en ny bil idag. Den andra gick sönder, och den här bilen var snyggare+ bättre! Toppen :) Så var vi hos mig ett litet tag, sedan drog vi till träningen. Juste glömde säga, att vi var hos zebbe där anton & anton också var. För jag skulle hämta min tröja, men vi blev kvar där en timme.. ;)
VI HÖRS KISS.


You are my only king

Skrevs den 2011-09-25 klockan 21:03:03 i Justin Drew Bieber, my love.

 Take my hand, and walk with me

Sitter och lyssnar på min älskling Justin, Bieberfever is in my head.. I really mean it. Men allvarligt, han är helt amazing! Blir glad men samtidigt inte, blir deppig av att han är på andra sidan jordklotet och här sitter jag som ingenting.. :(Om bara alla drömmar blev verklighet.. Jag skulle bli världens lyckligaste, jag älskar dig & du vet inte ens att jag exsisterar.


make-up..

Skrevs den 2011-09-25 klockan 19:34:44 i Allmänt

Makeup is like a drug .. Without it, you feel ugly!


snabb diss..

Skrevs den 2011-09-25 klockan 19:29:14 i Isabelle tyckerTänkt på länge, eller har tyckt länge! Jag hatar när folk skriver "Vgd" Alltså, vad gör du. Det ser otroligt fult och.. bara usch ut! Gillar verkligen inte när folk skriver det till mig. Det ser rätt så "omoget" ut ;) Svårt att förklara..

Men jag kan ju inte bestämma vad folk ska skriva, men delar bara med mig av min åsikt! Men det är antagligen inte bara jag som inte gillar det..Jaja, så är det iallafall. Och kommer verkligen inte ändra mig! :d Hehe. Kiss


Justin, Justin, Justin

Skrevs den 2011-09-25 klockan 19:14:49 i Kärlek/Känslor

Så lätt att börja.. Omöjligt att sluta!Så här ser min "Youtube kanal" ut ;) Pga att jag bara lyssnar på han.. Han är seriöst min drog!


BRA VA? =D

Skrevs den 2011-09-25 klockan 18:06:28 i Allmänt


Skrevs den 2011-09-25 klockan 18:01:44 i Kärlek/Känslor

Att älska någon, är inte lika lätt som att bli älskad.. Även om jag älskar dig, tar jag inte förgivet att du älskar mig!


match mot Sigtuna idag..

Skrevs den 2011-09-25 klockan 09:47:33 i Allmänt

Hej älsklingar. Igår kom jag hem vid kanske.. kvart över 9 eller något? Var med Linnea hela kvällen, vi snackade sjukt mycket om allt!! Eftersom vi inte träffats på sjukt länge osv, så det fanns massor att snacka om! :D

Iallafall, har match idag. Den var visst senare än vad vi trodde, samling klockan halv 11. Så möter vi Sigtuna. Vi får väl se hur det går! ;)  Efter matchen, har jag ingen aning om vad jag ska göra? Hittar antaligen på något, träffar nån eller så. Jaja, sista lediga dagen.. sen en ny vecka :( *Suck*   Varför kan inte skolan vara varannan vecka..-

Skrevs den 2011-09-25 klockan 09:37:05 i Allmänt
Blåa ögon och blondt hår, där går tjejen ni aldrig får. Hon är bruden ni kallar vacker, hon är bruden dåld av spackel. magen indragen och ryggen är sträckt, vem fan kom på ordet perfekt?Match..

Skrevs den 2011-09-24 klockan 15:16:21 i Allmänt

Hejsan sötnosar! :D

Sarah sov hos mig inatt, sen så i morse gick vi upp, åkte till Tullinge. Så krossade vi dom med 8-2. Grymt bra tjejer ;) Iallafall, bloggar lite snabbt ska snart träffa Linnea! Jätte länge sen vi var med varandra, saknar henne! Så kommer bli skit kul att träffas :D

Bilder kommer sen!


'.'

Skrevs den 2011-09-23 klockan 06:46:33 i Allmänt
Gick upp ca kvart över 6, kom upp från sängen efter 5 minuter kanske. Har inte så mycket att säga, ska bara skriva lite vad jag ska göra osv idag ;)
Ja, nu som ni förstår ska jag fixa mig och allt sånt. Sen så möter jag Sarah vid busshållsplatsen, eller okej hon möter mig.. hehe. Så ska hinna med bussen i tid.. Iallafall sen har vi svenska, efter svenskan har vi 2 och en halv timmes håltimma. Vad ska man göra då..? Haha kommer väl på nåt kul.. :D Sen har vi typ teknik och lite annat tråkigt. Sen efter skolan drar jag hem hämtar kläder osv, för ska till pappa idag för att, esch skit samma. Ska bara det.. Sen så sover jag & Sarah där! :) Så ser iallafall min dag ut. Hoppas ni också får en bra dag ;)

you only got one shot

Skrevs den 2011-09-21 klockan 21:45:48 i Kärlek/Känslor
♥ Look into my eyes, and you will see what you mean to me..Svar på 2 kommentarer

Skrevs den 2011-09-21 klockan 20:34:46 i Svar på tal


vad har du för plattång? :D Du har alltid så platt och fint hår.. JÄTTE tacksam för svar. Pusshej

Sv; Tack så mycket! Inte alltid så platt, inte alltid så fint. Men tack ändå. Själva svaret på frågan ser du nedan ;)


Är du tillsammans med Sebbe Grönkvist? Eller liksom, är det seriöst? :D Svara gärna!

Sv; Ja det är jag :)
Skönt..

Skrevs den 2011-09-21 klockan 20:23:36 i Allmänt
Hade grymt mycket bilder på min kamera, raderade just ca 400 bilder.. :S Alla har såklart inte lagds ut! Hehe, mycket fula & onödiga bilder märkte jag när jag satt och markerade.. Har bara 150 bilder kvar på kameran nu tror jag, eller mer.. Men ska ta bort alla bilder ;) Jobbigt med så många hehe.. Fast ännu jobbigare att sitta och markera bild, för bild..?! :o

nawi.. Så grymt jäkla söt!!

Skrevs den 2011-09-21 klockan 20:19:14 i Justin Drew Bieber, my love.
I adore you darling.. forever and ever, i swear!

tråkig bild+ text

Skrevs den 2011-09-21 klockan 19:58:26 i Allmänt
Hej darlings! ;)

Har kommit hem nu. Tänkte bara berätta lite om dagen, först tog jag bussen till skolan, missade första bussen så fick ta en annan men gå en bit.. Men det gick super ändå! Hehe, sedan var jag i skolan dagen ut.. Dagen gick faktiskt ganska fort! Efter skolan drog jag & Ronja hem till mig. Åt lite osv, dunkade musik, ända tills Robin kom hem.. ;) Hehe. Men då skulle vi ändå dra hem till ronja, passa hennes syster i typ 1 timme. Efter vi gjort det träffade vi sebbe & andré. Men ronja spelade mest på mobilen.. hehe geek :D Whatever, vi gjorde inget speciellt. Haha, men vid halv 7 drog jag hem, ronja till henne, sebbe på träning. (André drog vid kvart i 6)
Inga bilder från idag just nu iallafall, men en tråkig/ful bild jag tog precis kan ni iallafall få!!Checka in morgonrocken.. sexig va?! ;) Dumle filt med armar.. Hihi mys!

Godmorgon

Skrevs den 2011-09-21 klockan 07:45:32 i Allmänt
Godmorgon babes! ;) Morgonfrillan på topp & morgonrocken på.. Hehe!

Ska börja fixa mig nu, så jag hinner med buss osv.. Det är inte lugnt en sekund om man heter Isabelle Granfors.. :)
Usch, bjuder på dom!

JÄKLA MENSVERK

Skrevs den 2011-09-20 klockan 21:10:42 i Allmänt
Varför måste alla tjejer ha det? Varför inte alla killar :strött..

Skrevs den 2011-09-20 klockan 20:52:09 i Allmänt
Har pluggat ganska mycket matte nu. Pga att jag måste, ska komma i kapp i matten nu! Hehe, så finns en anledning till att göra det, men vem vet hur det kommer att gå. Nu går det iallafall ganska bra :) Men i morgon bitti har jag sovmorgon till 9. Så får sova lite längre än vanligt iallafall, skönt. Hatar att gå upp tidigt, fast i morse gick det as bra att komma upp tidigt. Aja whatever, skriver massa ointressanta saker just nu, för är trött & har jätte ont i huvudet, ska upp och ta c-vitamin+ alvedon nu. PusshejHAHA bjuder på dom 2 första verkligen, alltså hade lite kul med kameran bara.. Mobbas inte ;)

Jag hatar matte..

Skrevs den 2011-09-20 klockan 20:21:33 i Allmänt
Sitter och pluggar matte, chattar med sebbe osv.. Har prov på torsdag och ska fan klara det! För matte är inte direkt mitt bästa ämne, och behöver nog inte ta upp hur det gått på dom andra matte proven.. :s


Just nu framför mig! Plugga, plugga.. ;)

I don't really care!

Skrevs den 2011-09-20 klockan 19:10:05 i Allmänt

Music in my <3

Skrevs den 2011-09-20 klockan 17:20:41 i Allmänt

Hej älsklingar. Sitter här & lyssnar på musik. Medans sarah byter om inför fotbollsmatch, fixar håret osv.. Eller okej, det var jag som fixade det som vanligt! ;) Haha min söta älskling! Hihi puss

Just nu, går runt i mjukisar+ linne. Härligt ;)


Pigger

Skrevs den 2011-09-20 klockan 06:44:25 i Allmänt
Godmorgon älsklingar! Kom upp hur fort som helst från sängen i morse, skit bra!
"Men gud vad duktig du var då? Jag ropade ju inte en endaste gång?! :o"
"Ja visst är jag ;)"

Haha, men oftast när jag går upp så är jag trött+ sur och allt såntdär. Så idag var det en bra morgon, hoppas att det fortsätter så.. Att jag kommer i tid till bussen osv! Då kommer det bli great! :D Iallafall, jag ska bara fixa mig nu. Sen ska jag ta bussen till skolan där Sarah möter mig. Pussar
Så här ser det ur precis framför mig juste nu. Hoppas ni får en bra dag. :)

Sjukt trött..

Skrevs den 2011-09-19 klockan 22:12:26 i Allmänt
Ja, jag är sjukt trött redan nu. Ska lägga mig i sängen, smsa lite osv.. :) Skönt. Sen ska jag somna, sova tills mamma väcker mig kvart över 6 i morgon bitti, sedan går jag upp ur min säng halv 7! För hoppnings vis ;)


Yammie, osminkad & nyduschad. Haha godnatt älsklingar! ;)

Svar på tal!

Skrevs den 2011-09-19 klockan 22:03:47 i Svar på tal
Hur gick det i SM-kvals matcherna? :)
Sv; Oj har helt glömt bort att säga till er! Förlåt hehe, glömsk ja det är jag verkligen! ;) Men först vann vi över Tullinge med 3-1. Trodde aldrig det! För tullinge är ett grymt bra lag! Sedan andra matchen vi skulle spela mot Tyresö Trollbäcken, så blev det ingenting. För dom lämnade vo, vilket betyder att dom inte kommer. Då var jag, Sarah, Vendela, Emelie, Hanna, och Enya tvugna att ställa upp teka (Utan motståndare) För att visa att vi skulle vart där & spelat. Så Hanna stog i målet, och vi andra på planen. Så vi gick vidare till SM! :DBad update..

Skrevs den 2011-09-19 klockan 19:48:50 i Allmänt
Hejsan sötisar! ;)

Förlåt för en dålig  men har inte haft bilder eller så. Men har min kamera här nu så, att det kan uppdateras med bilder! :D
'
Hade nyss träning. Men det kom typ bara sex stycken, inte många alls. Så tränade mest skott, och passar osv.. Inte direkt en jobbig träning. Tiden gick fort, och det var en rätt så skön träning! :) Ska berätta om skolan, först mötte Vendela Elin & Ronja mig vid bussplatsen sedan gick vi in till skolan det var engelska, sedan rullade dagen på! Den gick super snabbt sedan slutade vi klockan 2, då drog jag och ronja hem till mig. Sedan vid halv 5 drog vi hem till ronja, sedan tog vi bussen till träningen! Det var nog allt.. ;)
Alldeles nyss, nu ska jag gå in & ta en dusch. Sedan ska jag kolla på tv! Mysigt. :)

2 Sm-kvals matcher idag..

Skrevs den 2011-09-18 klockan 06:59:17 i Allmänt
Godmorgon sunshine's! ;)

Är uppe tidigt idag, det är ju sm-kval. Samling klockan 8.. Om en timme. Ska fixa mig, sen ska jag åka hem till pappa & hämta min match tröja. Klantig som man är, har man inte den. Standard ;) Men har lite små bråttom. Så hörs senare, önska mig lycka till! Pussar :)


Bjuder på en bild från igår! (Hon visar naglarna för jag hade målat dom, och satt dit blommor!)

www.shiimp.blogg.se

Skrevs den 2011-09-17 klockan 18:46:53 i Allmänt

http://shiimp.blogg.se/http://shiimp.blogg.se/http://shiimp.blogg.se/http://shiimp.blogg.se/http://shiimp.blogg.se/
'ALLA GÅR IN & KOMMENTERAR PÅ MIN & ISABELLES BLOGG!

Jag älskar dig bästevän!

/ sarah :)


You belongs to me..

Skrevs den 2011-09-17 klockan 15:27:54 i Kärlek/Känslor
You got it all wrong..
I didn't want to hurt you, i just want to belong to your heart ♥
I going down on my knees for you, for your love i'll do it.

Dagens outfit

Skrevs den 2011-09-17 klockan 15:17:59 i Outfite/Facelook
Vit topp- Lindex
Jeans- Bikbok

Lördag..

Skrevs den 2011-09-17 klockan 14:56:50 i Allmänt

Hello darling's! ;)

Idag har jag inte gjort något direkt speciellt. Dagen började med att jag duschade, sedan skulle jag egentligen göra några saker. Men det hände saker, som gjorde att jag tappade lusten. Så jag åkte med mamma och handlade, sen fikade vi. Sedan hyrde jag 2 filmer; Hur många lingon finns det i världen & Trust. Den första filmen vet nog i stort sätt alla vilken den är..? :D Den andra handlar om en tjej som träffar en kille på nätet. Som  säger att han är 14, sen visar det säg att han är mycket äldre, och nånting händer med hennes familj.. Den verkar jätte bra! Så dom hyrde jag.

Ikväll ska jag nog inte göra något speciellt heller, vi ska grilla. Sedan ska jag kolla på mina filmer och ta det lugnt antar jag, eftersom har SM-kval i morgon. Så ska inte vara uppe så sent, måste ju gå upp väldigt tidigt :( Hehe, hatar att inte få sova.. ;)

 
Just nu!


Några svar på frågestunden..

Skrevs den 2011-09-17 klockan 11:02:16 i Allmänt


Gillar du sport ?

- Ja jag gillar sport!
Går du på någon sport?
- Innebandy :)

Vilken skola går du i?
- Först gick jag i Prolympia. Sedan bytte jag till söra, finns ett antal anledningar till varför!

Ska du byta skola?
- Nej kommer inte byta skola igen!Vem är din bästavän?
- Denna frågan har nästan ALLA ställt. Och ska försöka ge ett så bra svar som möjligt. Som ni alla vet, har Linnea alltid varit min bästavän. Men nu för tiden ses vi aldrig längre, känns som vi nästan har tappat kontakten. Jag & Sarah är med varandra hela tiden, och hon står mig så sjukt nära, så vi 2 är som bästavänner. Hoppas alla blev nöjda med det svaret! :)

Är du kär just nu?
- Nej jag är inte kär just nu!

Vilka är dina barndomsvänner?
- Ella Karlsson, Sandra Karlsson, Ronja Sjölander!

Bästa killen du varit tillsammans med?
- Hm.. Svår fråga, tyvärr har jag inget bra svar till frågan..

Bästa förhållandet?
- Har nog inget bästa förhållane. Inget förhållande har varit så där PERFEKT..

Hur många har du varit tillsammans med?
- Haha.. Jag skriver inte direkt upp alla jag har vart tillsammans med! :)

Vem är den bästa du har strulat med?
- Ingen är ju direkt jätte bra/jätte dålig, och jag kommer faktiskt inte ihåg vem som är bäst!

Är du oskuld?
- Ja det är jag! :)

Vem är du gift med?
- Hej Danneboy!Varför är du så söt?!
- Haha, tack så mycket.. Men jag själv tycker inte att jag är så jätte söt. Men man ser ut som man gör! ;)

Favoritplagg?
- Har många plagg som jag gillar! Så har nog inget riktigt favorit plagg. Men hade ett par favorit jeans, men dom är helt veck borta..? :(

Varför är du så snygg?
- Åter igen tack! Man ser ju ut som man gör, man kan inget ändra på. Tacktack

Kan du lägga ut en bild utan hårförlängning?
- Ja visst, jag har gjort det förut! I skolan har jag inte haft den på mig så mycket, men mitt hår har växt en hel del! :D

Favorit affär?
- Hm.. Gillar massor av affärer, men standard affärerna jag alltid går in på är Ginatricot, Bikbok, H&M!Hur många syskon har du?
- Robin, Svea, Niclas & Anderas! Men Nicke och Anderas är vuxna! ;)

Har du något husdjur?
- Hade 2 kaniner, men en brötbenet, och behövdes avlivas, en rymde och kom aldrig tillbaka.. :( Och så har jag haft en vandrande pinne.. :s

Varför är du inte modell?!
Sv: Haha.. Tack! Men nja.. :o

Favoritfärg?
- Rosa, Lila! Men jag gillar dom flesta färgerna!

Älskar du mig lika mycket som jag älskar dig?
- Vendela, klart jag gör. :)

Varför började du blogga?
- Tyckte att det verkade kul.. Så testade, bytte blogg några gånger. Sen tog jag det lite seriösare och min blogg blev bättre & bättre! :D

Favoritmat?
- Har ingen favoritmat!

Favoritlåt?
- Åh vad svåra frågor ni ställer! Haha, jag gillar massa låtar. Så har ingen FAVORIT! Har massor..

Bästa årstiden?
- S O M M A R

Vad är det mesta du brukar göra?
- Hehe, gör olika saker hela tiden!

Så svarade på lite saker iallafall. Hoppas ni alla blev nöjda med svaren. Tack för alla frågor, och komlimanger jag också fått! Ni är bäst!


VAD VILL NI SER MER AV?

Skrevs den 2011-09-15 klockan 21:06:59 i Allmänt

VAD VILL NI SER MER AV HÄR I BLOGGEN?? :D

 Lite svårt att blogga, och försöka ha en sån bra blogg som möjligt när man inte vet vad man ska skriva om. Får lite bloggtorka ibland, vad vill ni ser med av. Släng in en kommentar så ska jag göra det bästa av allt. :)


Det är roligare att gå efter era önskemål, än att jag bara bloggar om ointressanta saker för att hålla bloggen uppdaterad!


Ni har chansen, så fråga på!

Skrevs den 2011-09-15 klockan 20:01:46 i Allmänt


Kör igång med en frågestund. Kommer svara på det mesta, inte om det är för personligt. Alla som frågar kommer jag iallafall försöka ge ett toppen svar!! ;) Kan väl vara lite snäll.. Ni som frågar kan få en länk! Bara för att jag älskar er alla. :)


Skrevs den 2011-09-15 klockan 19:56:33 i Kärlek/Känslor

You, me were face to face, but don't see eye to eye.. :(

TORSDAG

Skrevs den 2011-09-15 klockan 15:14:56 i Allmänt
Hejsan sötnosar.. :) Är ganska trött efter skolan, men annars är det bra. Hur är det med er?! :D

Idag har skoldagen gått.. ganska snabbt, halvt. Men efter skolan skulle jag egentligen vara med ronja, men är hemma nu istället. Vet inte vad jag ska göra, snacka lite med folk, kanske träffa någon eller nåt annat. Så vi hörs senare. Pusshahah seriöst?

Skrevs den 2011-09-15 klockan 15:03:02 i Allmänt


Haha? Är det ett skämt "Eleverna blir speedade, tvär höga" Haha skrattar fan åt det. Helt plötsligt måste man vara 18 för att köpa en enegridricka, som en folköl?? :S Haha, roligt ju!


Godmorgon

Skrevs den 2011-09-15 klockan 07:05:11 i Allmänt

Kom precis upp i sängen.. även fast jag tryckte på snooze 4 gånger, var så grymt trött. Men nu när jag kom upp från sängen så är jag faktiskt pigg! FÖRVÅNAD :D

Idag börjar dagen med att jag och ronja tar samma buss till skolan, sedan startar skoldagen med bild. Sedan fortsätter dagen framåt.. Efter skolan ska jag typ vara med ronja, så ska vi fixa en sak, som vi ska ha gjort ett tag nu men som inte blivit av?? Så det ska fixas nu ;) Vi hörs för ska fixa mig, hinna äta frukost och allt det där vanliga.. :)

Dsc_3403_162275502_large


Bloggar imorgon..

Skrevs den 2011-09-14 klockan 21:58:30 i Allmänt

Bonjour snyggingar! :D

Sitter vid datan, snackar lite med folk på facebook. Smsar osv.. ;) Ska gå upp lägga mig i sängen smsa och lite så, är ju skola i morgon och har så extremt svårt att komma upp ur sängen! :( Så ska försöka somna tidigt idag, och få min skönhetssömn som jag inte fått på länge! Men idag så. Pussar!

..

Skrevs den 2011-09-14 klockan 20:14:20 i Kärlek/Känslor

If you don't love me, why do you raise my hopes. No matter what happens, I can't let you go.. You got it wrong, I didn't wanna hurt you, I wanna be all the world to you. Everyday, every night, I wanna see you baby staying by my side. I'm going down on my knees for you, for your love i'd do that, fore you sake belive i do..


08 - Mina favoritskor

Skrevs den 2011-09-14 klockan 19:59:03 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

Mina favoritskor..? :) Har nog inga riktiga favorit skor, de skönste skorna är nog alla mina tygskor. Men sen så har jag snygga skor, med klack osv.. Men har nog inga favoritskor, så lite tråkig "fakta" :s


I can't have fun, if you stop me..

Skrevs den 2011-09-14 klockan 19:54:48 i Kärlek/Känslor


Håll mig inte så hårt, och lita på mig! :(


Brunett?

Skrevs den 2011-09-14 klockan 19:26:41 i Allmänt


Passar BRUNT mig?! :) KOMMENTERA OCH SÄG VAD DU TYCKER, DU FÅR EN FET LÄNK!!

BTW JAG HAR INTE FÄRGAT, DET DÄR ÄR BARA EN HÅRFÖRLÄNGNING SOM ÄR RONJAS!! :D


School..

Skrevs den 2011-09-14 klockan 07:39:55 i Allmänt


Gick upp för en kvart sen ungefär, ska äta lite frukost! Som jag faktiskt har tid med idag :D *Happy face!*

Idag ska min älskling ronja börja i våran klass! Det kommer såklart bli super kul, men hon är antagligen nervös.. Men det kommer gå så bra, så efter skolan tror jag att jag & ronja skulle vara med varandra och fixa en sak.. ;) Men hinner inte uppdatera nu ska fixa mig+ äta! :D Pussen


LÄNKBYTE

Skrevs den 2011-09-13 klockan 20:15:14 i Länkbyte


http://idaasperud.blogg.se/


Länkbyte med Ida. En super fin tjej med bra blogg! :D Ni kommer inte att ångra er!

(Arkivet laggar, ingen bild tyvärr!)


i love you forever, i'd like you for always..

Skrevs den 2011-09-13 klockan 19:51:04 i Justin Drew Bieber, my love.

My king, my life.. "I will never let you go" Because you always belongs to my heart, i adore you, i love you. I have to met you my only darling, and if i don't do that i cant find a reason to still alive..:(

 


ÄLSKLINGAR förlåt mig..

Skrevs den 2011-09-12 klockan 20:11:44 i Allmänt
HAR UPPDATERAT FRUKTANS VÄRT DÅLIGT.. MY WRONG, HAR HAFT FULLT UPP SKOLA, HELGEN OSV.

Igår hade vi innebandy tunnering, vi vann alla matcher! :D Grymt jobbat tjejor.. Hehe, mår inte helt topp nu, och kan inte skriva så mycket, har sjukt ont i armen och krampar i den så fort jag skriver tyvärr :( Riktigt jobbigt, men ska skriva lite kort. Idag var det skola, dagen gick ganska snabbt var med ronja efter skolan drog hem till henne åt lite och sånt sedan drog vi ner till träningen, men jag kollade pga huvudverk (Som jag har dagligen verkligen) Så har jag ont i kroppen, och mår inte helt 100% bra! Men det blir nog bättre hoppas vi. :)


Tex+Bild

Skrevs den 2011-09-11 klockan 09:17:20 i Allmänt
Godmorgon sötnosar! :)

Vaknade för typ en halv timme sedan, ronja sov ju här som jag kanske sagt! Så vi ska fixa oss nu, sen ska vi åka ner till centrum och fixa en sak ;) (Secret thing!) Hehe men iallafall sedan har vi samling kvart över 12 så är det innebandycup i bro! Kommer bli helt grymt, har saknat att spela match & cup! Så det blir fett. Men ska fixa mig nu, och städa mitt rum det är ett bombnedslag! :s Standard!
Vackra Ronja!
Usch, fastnade inte på bild igår!
Visst ser jag lite ut som en KLUMP?! :o
Bjuder!!
Haha, det kom en bil! :)
Whit you, i'am happy! :D

Tog ett bad;

Skrevs den 2011-09-10 klockan 12:49:32 i Allmänt
Hur skönt som helt, med ett stort bubbelbad! ;)

When i see you, i'll be happy!!

Skrevs den 2011-09-10 klockan 11:52:09 i Allmänt
Sådär ser jag ut idag (I svart&Vitt;)) Men snart kommer mormor och morfar hit, så har fixat mig klart nu, bara maskara+ lite puder så inget speciellt. Stätade mitt rum lite granna nyss, eller plockade undan lite saker iallafall. Men ska gå upp hörs senare! :D

Bilder från igår

Skrevs den 2011-09-10 klockan 10:58:15 i Allmänt
Sarah snygging! ;)


Sådär. Det var de flesta bilderna från igår. Mamma kommer snart och hämtar mig, så ska mormor & morfar komma hem till oss, har inte träffat dom på grymt länge! Så kommer bli kul faktiskt. :) Så ville ronja sötnos sova hemma hos mig, så ska fråga mamma. Hoppas på det bästa!! :Dbilder kommer senare..

Skrevs den 2011-09-09 klockan 21:18:17 i Allmänt
Halldär ute! :D Eller inne, eller haha jag vet inte vad jag snackar om riktigt. Men iallafall förlåt för en enormt dålig uppdatering på sistonde, men har haft ganska fullt upp.. Liksom vart sjuk, då finns det inte riktigt nånting kul att skriva om, för man vill inte ta bilder då. Inte direkt så snygg! Sen så har skolan vart, då har jag haft träning. Iallafall idag så var jag först i skolan en ganska chilldag. Sen så drog jag hem till sarah efter skolan vi bytte om osv till innebandy sakerna. Hade träning, sen efter den så fixade vi oss litegranna. Inte så snygg efter träningen. Sen så åt vi en toast i sporthallen. Sen kollade vi på p-98as match mot Täby. Haha vi utklassade dom, ackers vann med 10-1. Hahaha, bra gjort täby! :) Men sen så drog vi därifrån vid klockan 9. Nu sitter vi hemma hos sarah och tar det luuugnt, ska snart hitta på något skoj! ;) Puss
'
LÄGGER UT BILDER FRÅN IDAG SEN!! PROMISEyou'r always my princess sister!

Skrevs den 2011-09-08 klockan 18:52:20 i Allmänt
Jag älskar dig! :)

Min dag i text..

Skrevs den 2011-09-08 klockan 18:29:43 i Allmänt
Hejan sötisar!! :D

Var i skolan idag, första dagen denna vecka faktiskt. Dagen var absolut segast, hade ont i huvudet hela dagen typ. Åh, irriterande som helvete, ville bara hem. Men stog ut iallafall ;) Haha, sen efter skolan hängde jag med Sarah till centrum, eller först gick vi faktiskt till statoil och gick på toaletten! Båda var grymt kissnödiga, jag höll ärligt på att kissa på mig.. Nog snackat om det va? Sen gick vi till centrum jag köpte en foundation för lite pengar jag hade i väskan, dock en jätte ljus bara för att jämna ut huden lite. :) Sen köpte sarah ett puder, en kajal, och trosor. Haha, intressant? Whatever. Sen så sprang vi till bussen, jag missade bussen hem till mamma så jag tog samma buss som sarah gjorde, men gick av en station senare än henne, ointressant men ändå. Sen gick jag till pappa. Sen efter typ en timme kom anderas och hämtade mig, och körde mig hem till mamma.
Så har min dag sett ut, vad har ni gjort? :p

Länkbyte

Skrevs den 2011-09-07 klockan 21:22:03 i Länkbyte


Gör ett länkbyte med fina vän Emelie! Btw, saknar dig grymt!07 - Bloggfavoriter

Skrevs den 2011-09-07 klockan 16:13:21 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

Mina bloggfavoriter är helt klart Dessie+ Kissie. Många tycker illa om Kissie, men jag själv älskar henne. Dessie har det gått grymt bra för ju! ;) Hon hoppade av skolan i 7an, hon är kändbloggare, spelat in en musikvideo, egen lägenhet och massa? Hur grymt är inte det?! :D Jag tycker att båda dom två har ganska spännade liv. Roligt att läsa om dom! Så det är mina bloggfavoriter! :)

 


WWW.SHIIMP.BLOGG.SE ..?

Skrevs den 2011-09-07 klockan 15:36:44 i Allmänt
Ni har väl inte glömt bort att besöka bloggen jag & sarah har tillsammans? Http://shiimp.blogg.se
Besök gärna den, och släng in en kommentar! Då blir vi super glada, första dagarna hade vi helt OK statistik, men jag kanske behöver länka den igen!! Hehe. Puss

Http://shiimp.blogg.se
Http://shiimp.blogg.se
Http://shiimp.blogg.se
Http://shiimp.blogg.se


Klicka inte på bilden.. If you are a bad guy, do it ;)

Lite bilder från fredags

Skrevs den 2011-09-06 klockan 21:53:50 i Allmänt
Lite bilder från då vi var crew's på berga!! :)


Nja.. Inte direkt megasnygg!Pim & Linzy :)

Oj, det ser ut som jag har ölmage?! :s Haha!

Länkbyte

Skrevs den 2011-09-06 klockan 21:46:53 i Länkbyte
Kolla in denna rosa blogg som drivs av två stycken tjejer! ;) Så klicka gärna på bilden och kom till bloggen!

åkte hem till pappa..

Skrevs den 2011-09-06 klockan 12:24:20 i Allmänt
Pappa hämtade mig hemma hos mamma så är hemma hos pappa nu. För hos mamma cpade min tv, så jag kunde inte kolla tv/film i mitt rum eller nåt, och våran dvd där uppe är svår, för det är en sån där blouray (Stavning) Mamma får lära mig den ikväll.. Hehe. Men håller på och laddar ner en film just nu, som jag ska kolla på. Så vi hörs senare. Puss :)Hehe jag vet, jag har laddat ner Camp Rock, men den är faktiskt bra!! :D Kollade nyss på den, för den delen.

Dag 5- Det här språket vill jag tala flytande

Skrevs den 2011-09-06 klockan 09:45:25 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

Jag skulle vilja tala engelska flytande. Visst jag kan ju ganska mycket engelska, men vill kunna det helt flytande, kunna uttala allt, stava allt osv! ;) För engelska är ju ett språk man kan tala med hela världen. Just därför skulle jag villja tala det flytande. Och det finns fler anledningar till det också. Men det är iallafall det språket jag vill kunna helt flytande! :)Svar på tal- "Mamma"

Skrevs den 2011-09-05 klockan 22:55:47 i Svar på tal
Läsare: Skulle du skämmas att skriva att du älskar din mamma oså? :p
'

Svar: Nej såklart skulle jag inte skämmas över det? Jag vet att iallafall nästan alla mina läsare älskar sina mammor. Jag älskar iallafall min mamma grymt mycket, och jag kan i stort sätt berätta allt för henne. Hon betyder sjukt mycket för mig, och det är något jag absolut inte skäms över. :)Utan dina andetag.. Vad vore jag?

Skrevs den 2011-09-05 klockan 22:27:16 i Kärlek/Känslor


Music in my heart

Skrevs den 2011-09-05 klockan 21:52:48 i Allmänt
Hej sötnosar. Sitter här lyssnar på musik, skulle egentligen kolla på tv, men det cpade.. Så orkade inte hålla på & bråka med tven ;) För då hade jag inte vunnit.. Haha! Men ska skriva lite saker till folk på facebook, ångrar alltid att jag lägger upp "Gilla så skriver jag" Men nu ska jag faktiskt hålla mig kvar vid att göra det! ;) Så vi hörs senare. Puss
Igga rynkorna i min panna :) Blir ju så när man .. ni vet? Haha ingen big deal!

Music make's me happy!

Skrevs den 2011-09-05 klockan 19:11:51 i Allmänt
Hej underbaraste! :) Vad gör ni..? Själv sitter jag & lyssnar på musik, är ganska trött. Ska ta en kopp teá & sätta mig och läsa lite i min Frida tidning. Mamma köpte med Frida+ vaniljteá! Det är så jäkla gott. Hehe, men har inte direkt så mycket att säga? Så vi hörs senare, puss. :)
Ville inte visa ansiktet. En kort förklaring: SÅG LÅGT IFRÅN BRA UT!

(Snygg tröja va..?;))

Länkbyte!

Skrevs den 2011-09-05 klockan 17:26:40 i Länkbyte

Gör ett länkbyte med denna fina tjej! Kolla in hennes blogg, ni kommer inte att ångra er :)

Http://seran.blogg.se
Http://seran.blogg.se
Http://seran.blogg.se
Http://seran.blogg.se


Sjuk..

Skrevs den 2011-09-05 klockan 12:23:56 i Allmänt
Stannade hemma idag, ont i halsen, förkyld, lite feber.. Osv. :( 

Så dagen har spenderats i soffan än så länge, ska sätta på en film alldeles strax. Kollade nyss på "det brinner" med svea. Men snart, så ska svea+ andreas dra till badhuset så då ska jag väl sätta på en film själv och kolla. Dricka lite teá osv.. :) Men vi hörs senare så lägger jag ut lite tråkiga bilder.. För har inte min data just nu. Puss & Kram :D


Skrevs den 2011-09-04 klockan 19:18:14 i Videoinnlägg/Musik
André Zuniga, grym!! :D

Nyduschad!

Skrevs den 2011-09-04 klockan 19:12:07 i Allmänt
Har nyss duschat. Är inte på topphumör+ mår inte så jätte bra. Har väldigt ont i halsen osv.. Så sitter här och dricker teá och så lyssnar jag på musik. :) Ska inte göra något speciellt, ska bara ta det lugnt..


<3

Skrevs den 2011-09-04 klockan 15:23:01 i Kärlek/Känslor
Sliten tjej..

Skrevs den 2011-09-04 klockan 13:57:07 i Allmänt
Hehe, ja ni ser rubriken? :) Sov hos zebbe inatt, och sov inte speciellt mycket. Men var för ungerfär en timme sen och skulle köpa tapet till mitt rum, ska fixas om där inne. Men hittade ingen som var PERFEKT. Hehe, så köpte lite andra saker vi kommer att behöva. Men vi ska åka nån dag och köpa det igen. Men iallafall, snart kommer lite släkt hit så ska vi fira min pappa som fyllt år i veckan, och robin min bror som fyller år i morgon! :D Uppdaterar mera senare. Puss

BJUDER PÅ DOM. :)

Länkbyte!

Skrevs den 2011-09-04 klockan 13:37:42 i LänkbyteKör på ett länkbyte med dom här 2 sötnosarna! ALLA KLICKAR IN PÅ DEN!! ;)

http://saraofia.blogg.se
http://saraofia.blogg.se
http://saraofia.blogg.se
http://saraofia.blogg.se


Jag lovar er, ni kommer inte att ångra er. :)

Ni kan även klicka på bilden!


SKRIVER UT BLOGGEN..

Skrevs den 2011-09-04 klockan 13:19:16 i Allmänt
Som jag & min älskling har tillsammans! :D Vi har fixat den osv nu, så nu kan jag skriva ut den! Alla besökar min & sarahs blogg: Http://shiimp.blogg.se

SÅ ALLA KOLLA IN DEN BLOGGEN, STANNA KVAR+ KOMMENTERA!! DEN KOMMER HÅLLA UPPDATERAD MED MASSA FINA BILDER+ ROLIGA KATEGORIER OCH MASSA ANNAT! :D Tack i förhand!

www.shiimp.blogg.se
www.shiimp.blogg.se
www.shiimp.blogg.se
www.shiimp.blogg.se
www.shiimp.blogg.se

Zebbe perez här!

Skrevs den 2011-09-03 klockan 21:06:51 i Allmänt
Shasha bloggen zebbe perez här! Är med emilia och isabelle och vi ska partaja loss & självklart så är man bäst ;) och hejdå!


Förlåt

Skrevs den 2011-09-03 klockan 16:51:12 i Allmänt
För dålig uppdatering. Men just nu är jag och emilia hemma hos zebbe, samme är också här. Vi hade inget att göra så vi träffade dom. Men det ville vi. :) Haha. Men uppdaterar sen när jag kommer hem. Puss

förlåt bästis, men jag måste visa detta!

Skrevs den 2011-09-01 klockan 21:56:02 i Allmänt

De var en gång, en barbie & en bratz. Barbie hette Isabelle. Och bratzen hete Sarah. Dem var roliga på många sett. Den enda skillnade på dom var att.. Isabelle var en kåt jävle, och Sarah var en player. Sarah hade en ny kille varje dag, medans bella bara hade 1 kille som hon hade länge… En dag var dem tomma på fantasi. Så dem bytte personligheter. Så isabelle var Sarah , och Sarah vara Isabelle. J Så sarah fick en snygg kille! Som hette Linus :o  ? Och Isabelle fick en massa olika killar.. Alla undrade vad det var för fel på dem, och sånt.. Så dom vart trötta på det och bytte tillbaka, men då var ingenting som vanligt! Det tyckte något kändes konstig. Men dem visste inte vad, efter lite tänkande kom dem på vad det var.. Att alla killar hade slutat hänga efter Sarah , dem tröttnade och gick till andra tjejer. Och Linus hade ’’dumpat’’ Isabelle. Och nu var dem värsta töntarna ! Men efter en vecka vart dem åkersbergas hetaste blondiner. Och allting vart som vanligt !
Ihop växta ögonbryn ! Och en chokladmaskin ur funktion! xD


( haha isabelle, tänk att vi skrev det där för typ 1 & en halvt år sedan! HA-HA.. )


Även vi har varit töntiga.. okej, det är vi fortfarande men vafan lev livet tjejer&killar såklart!Love sarah..Jag kan inte tro på verkligheten

Skrevs den 2011-09-01 klockan 21:06:44 i Justin Drew Bieber, my love.

All önska kan inte gå i uppfyllelse, men jag som bara har en önskan..? Jag gör allt, jag gör ju allt.


Snygg som man är!

Skrevs den 2011-09-01 klockan 14:47:57 i AllmäntHejsan bloggen! Har ni haft en bra dag?.. ;) Min dag har känts som en evighet, tråkigt. :s Men sen tillslut så var det daaags att ta bussen hem, har inga planer för dig? Men vi får se vad vi hittar på. Btw, jag älskar faat both? Eller vad det heter! :D


Dag 4- Favorit saker

Skrevs den 2011-09-01 klockan 07:22:38 i Fakta- INNLÄGG OM MIG


Mina favorit saker är nog min mobil, min kamera, min data! Hehe, plattången. Det är nog dom sakerna jag använder mest, och dom saker jag behöver dagligen?.. :) Haha, eller alltså jag har massa saker som jag älskar & behöver, hehe. Saker jag inte skulle klara mig utan, ni förstår? Så har inga riktiga favoritsaker ;)

  


when something doesn't goes right, go left..

Skrevs den 2011-09-01 klockan 06:57:15 i Kärlek/Känslor