isabelle

Skrevs den 2011-07-31 klockan 16:41:20 i Allmänt
Hej mina älsklingar! :D

Det är ganska bra väder ute, eller inte jätte. Men har inte gjort något idag direkt, hjälpt pappa med maten. Sitter några muppar här i receptionen, alltså inte såna som har en sjukdom, haha. Men några som skriker och håller på. Dom irriterar mig. Hoppas verkligen att dom går snart. Man vill ju inte få öronen+huvudet sprängt.

Iallafall, funderar på att gå och bada lite med robin. Fast kanske ändå inte, har ingen ork.. Haha. Men får se, ska snart städa lite i vagnen. Var det jag som sa det där?! Inte likt mig.. Men känner faktiskt att jag är lite tvungen till att göra det! :) Vilket faktiskt inte stör mig ett dugg.

Men iallafall, är sjukt trött nu. Skulle kunna somna sittandes här på stolen.. Som inte är så speciellt skön.. Haha men whatever! Är iallafall väääääldigt trött, hm kanske kan jag somna i solen! ;) Haha, men ha det bra! Jag kommer hem om ungerfär 4 dagar, med massa bilder & skoj! :D POK

/ Isabelle

Skrevs den 2011-07-30 klockan 12:59:28 i Allmänt
Hejsan raring! ;)

Har varit awesome väder nu, och jag flagnar som he*vete, och när jag tappat skinnet, försvinner brun färg :( *snyft* Men, den hoppas jag kommer tillbaka då jag är ute i solen. I övermorgon kommer mamma hit. Med Svea, Pia & Shagy! :D Saknar faktiskt mamma & svea väldigt mycket. Var ju med dom typ en månad innan jag åkte hit. Så det känns lite konstigt att vara utan dom..

Iallafall, nu börjar folk komma tillbaka till kampingen igen, efter att ha vart på fisketävling på klipporna. Vilket jag inte ville vara med på! Haha, inte min grej att tävla i att fiska..? :s

Iallafall, dom två senaste dagarna har jag varit med Fanny & Mathilda. Vi har hjälpt till i stallet, och ridigt ut i skogen, och på ridbana oså! Det har vart jätte kul. Så har vi badat & gjort annat också såklart. Men vi har nog mest varit i stallet, fast idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt? Men, får helt enkelt ta dagen som den kommer :D

Btw, vart har min statistik tagit vägen?! Känns väldigt konstigt, har förlorat en jävla massa besökare. Vilket inte är ditt fel Linnea, jag har varit borta så mycket osv.. Men, ni får komma tillbaka! :D Annars, blir jag sur, haha nej men utan min statistik är inte min blogg något värt. Och då slutar jag att blogga! Tråkigt utan er, och kommentarer! :(

5 saker om http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-30 klockan 11:11:00 i Allmänt
- jag HATAR när dörren till rummet där jag sitter i är öppet? Herregud, stäng dörren. Jag vet inte varför, haha men yes!
- jag äger en ÄKTA Louise Vuitton, har äktighetscertifikat och allt, köpte den i en Louis Vuitton butik i Vietnam, alltså med äkta i. Det fanns Gucci butiker, Dolce & Gabbana butiker - ALLT. Men man ska inte köpa på stånden längs vägen för det är bara kopior ;)
- jag har både vietnamesiskt & svenskt medborgarskap, awsome?
- jag har svårt att säga nej till saker så jag säger alltid ja när någon ber mig.. Därutav att jag bloggade på 5 olika bloggar som gästbloggare samtidigt..
- jag har varit i rätt mycket "catfights" (fast vi har inte slått varandra fysiskt) och varje gång har jag varit den som sagt förlåt osv osv utan anledning? så nu låter jag inte någon trycka ner mig på det sättet längre! :D
http://linneathielg.myshowroom.se/

mmusic in ma heart

Skrevs den 2011-07-27 klockan 18:13:00 i Allmänt

Jag, huvudrollen- Isabelle

Skrevs den 2011-07-27 klockan 12:29:34 i Allmänt
Hejsan älsklingar! :D

Ja, här har ni mig som bloggar. Haha, jag gör absolut ingenting nu, sitter i receptionen vid datan. Eftersom att det finns internet här. Så, that's it. Igår var det bra väder, idag var det dåligt. Eller nja, lite halvt bra & dåligt.

Iallafall, idag ska jag nog inte göra något speciellt. Ska bara, chilla framför tv? :) Eller, ja jag får helt enkelt se vad som händer. Igår så tog vi båten ut och fiskade & lite så.. Men jag tröttnade hehe, konstigt? Nej. Men sen kom vi hem, hm vad gjorde jag..? Iallafall så gick klockan fram, och det började blir kväll, så jag spelade boule, med några. Eller först skrev jag vad alla fick för poäng osv.. Sen så var jag också med! :D Sen gick jag till Markus & Pernilla, där pappa och Robin var. Så var jag lite med Joakim haha ;) Men vi hörs, pussar! :love:

Alltså tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder just nu! För har inte min usb, men det kommer ett innlägg om bulgarien, osv! :D

Bruudarna (tidsinställt)

Skrevs den 2011-07-27 klockan 12:12:00 i Allmänt
Tja bejbys. Just nu sitter jag garanterat och snackar galet mycket med mina girls. Hur underbart låter inte det? Vi sitter säkert i något rum och snackar om boys, vänner och sånnt där vi brukar göra på Vietnamträffarna! Galet nice. Eller vi kanske är ute och shoppar slut på våra pengar..? Who knows.
http://linneathielg.myshowroom.se/
Förra årets vietnamträff. Visst ser det mysigt ut?! :D

diss a la http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-27 klockan 10:15:00 i Allmänt
Bilden säger ju rätt så mycket eller? Diss för internetbråk! Ta det irl om du nu så tvunget måste bråka eller stör dig på något. Har varit med om det så galet många gånger att det blivit bråk på msn / sms / facebook och sen så konfronterar man personen irl, haha. Tystnaden uppstår.. Stå för det du tycker irl istället för på internet.
Kärlek / Linnea Thi Elg http://linneathielg.myshowroom.se/

kommer inte hinna..

Skrevs den 2011-07-27 klockan 00:10:00 i Allmänt
Kommer tyvärr inte hinna göra inlägg för er varje dag, har gjort tills onsdag tror jag. Resten av dagarna får ni klara er.. Puss på rumpan! (tidsinställt)
Förra vietnamträffen.

Tips - aloe vera

Skrevs den 2011-07-26 klockan 22:06:00 i Allmänt
Jag måste verkligen tipsa Aloeveragel! Det funkar jätte bra, tillexempel om du brännt dig så ta på lite Aloeveragel, det kyler och hjälper. Skitbra! Och det läker också mycket snabbare! Jag lider tillexempel av eksem särskilt på mina händer så jag får blåsor, sår och massa på mina handflator och det gör så sjukt ont. Jag smörjer mig med massa kortisionsalvor dagligen och mjukgörande och sakta men säkert blir det bättre, men förut när det var öppna sår i händerna så testade jag Aloeveragel på, och vad hände? Såren läkte under tvp dagar. Galet. Kortision - släng dig i väggen!

http://linneathielg.myshowroom.se/

nagellack

Skrevs den 2011-07-26 klockan 17:49:00 i Allmänt
Skulle packa ner  mina nagellack här om dagen inför vietnamträffen och ja.. Hade ju ett par stycken, ser inte så mycket ut på bilden, men det var dte! Sen hade jag bohyllan "fylld" med ännu mer. Linnea likes it.

outfit of today

Skrevs den 2011-07-26 klockan 16:57:00 i Allmänt
Detta bär jag idag när vi åker bil till träffen, duger alldeles utmärkt. Pusss!

ISABELLE BLOGGAR!

Skrevs den 2011-07-26 klockan 14:07:53 i Allmänt
Hejsan underbara! :D

Är ju i Åland, har inte vart så jätte bra väder än så länge.. Eller idag är det okej väder. Men iallafall, igår regnade det, så jag satt och kollade på tv nästan hela dagen. Sen på kvällen, spelade några kubb så då var jag också med! ;) Jag var inte speciellt bra.. Haha, men sen blev klockan typ tjugo över ett så då gick jag ner till husvagnen igen. Alltså på kvällen haha! Sen kollade jag & robin lite på tv. Sen kom pappa, och skulle gå & lägga sig, och då tänkte jag också det, men det var ju helt omöjligt att somna eftersom att han hickade var 10 sekund.. Haha, men tillslut gick det att somna, eller ja.. han somnade jag låg och snackade, robin blev irriterad.. Så jag slutade och tillslut lyckades jag också somna.. :D Haha. Men ska snart ut och ja, jag vet faktiskt inte vad jag ska göra. Men kommer kunna göra innlägg då och då jag också! Iallafall när jag har tid, och ork! Haha, nej jag har ork så klart, men måste ha tid till det också! :D Men det värsta med att det itne är bra väder är att min färg försvinner då! Eller iallafall lite, och jag hade gjort 2 tatueringar, en playboy & en text i svanken. Men nu börjar playboy försvinna, och då blir det ju vitt där!? Haha.. Jag är så smart! :) Men nu, så ska jag gå ut lite, eftersom att jag sitter i receptionen! Jag älskar er mina bloggläsare, pussar!

Btw, undra om pappa kommer ihåg att jag kladdade på kräm på han igår kväll, fast.. han kanske sov ;) "VÄRLDENS BÄSTA DOTTER" :D


michael jackson in my ♥

Skrevs den 2011-07-26 klockan 12:31:00 i Allmänt
Så sjukt galet fin! Jag älskar dig med hela mitt hjärta. Jag älskar dig för den du är. För din musik, för dina texter, för dina insatser för en bättre värld, för dina kloka ord. För allt! Du är så galet underbar, du kan få mig lugn. Din röst, bara höra dig prata. Bara se dig. Bara kunne se en bild då du tittar in i kameran, ögonkontakten alltså.. Inget kan slå det.
http://linneathielg.myshowroom.se/

morgonbloggning

Skrevs den 2011-07-26 klockan 10:18:39 i Allmänt
Tja sötisar! Hur mår ni? Jag mår helt awesome och är superpeppad! Och att man vaknade av ett jättegulligt sms gör ju inte dagen värre, right? ;) Iallfall, idag är det vietnamträff! Fatta lyckan. Fixar det sista på mig och ska kolla så att allt är packat. om vi inte inte hörs efter vietnamträffen så puusssssssssssss, ni är underbara!


I'd love you once

Skrevs den 2011-07-25 klockan 23:24:39 i Allmänt
KLICKA PÅ BILDEN..

tjejernas presenter

Skrevs den 2011-07-25 klockan 19:56:19 i Allmänt
Tjena snyggingar. Var ju och köpte presenter till mina giiiirls idag, vart tror ni att jag köpt de? Alla är köpta på samma ställe ;) & för att få er att svara på frågan så - ALLA SOM SVARAR RÄTT FÅR LÄNK NÄR JAG KOMMER HEM IFRÅN VIETNAMTRÄFFEN! (om jag fortfarande bloggar då.. annars så lovar jag er varsin länk till er som svarat rätt på min blogg : http://linneathielg.myshowroom.se, så gissa nu!)

sweeeet / linneathielg

Skrevs den 2011-07-25 klockan 15:07:46 i Allmänt
DDen här kameran blev det, underbart! 12.5 zoom & 16.1 megapixels. Skitnöjd kan jag lova er. Just nu sitter den på laddning medans en ivrig liten tjej sitter här och bloggar med musik i hagtalarna. Awesomness. Tömmer även massa minneskort och laddar in på datan. Hittade massa gamla bilder. Kanske visar er senare.. Pusss! / http://linneathielg.myshowroom.se/

taggaaaaaaaaad / linneathielg

Skrevs den 2011-07-25 klockan 11:14:33 i Allmänt
Tja snyggos! Hur är det med er idag? Hoppas att ni mår bra, vi vill ju inte att Isabelle ska blir sur på mig för att jag har gjort hennes läsare sjuka, eller? Nope, så nu mår ni bra antar jag. Idag så är det ju typ väääärldens skruttväder, haha? Men det gör väl inte så mycket för mig eftersom mamma & jag ska in till täbyidag och jag ska få välja en kamera, skittaggad! Så just nu dunkar jag nrj, sminkar mig och smsar med lite boys. Nice? Ohja.
Puss!
Söt säl vi såg på skansen, thihi? ;)

baby you're on firework / L.

Skrevs den 2011-07-24 klockan 22:11:17 i Allmänt

Jedward utan tuppkam..?

Skrevs den 2011-07-24 klockan 20:36:29 i Allmänt
Så här ser bröderna ut utan någon galen frisyr. Rätt snygga ändå ju? Eller är det bara jag..? Killen till höger ser ju dessutom lite ut som Edward Cullen, eller? Nåja, snygga blev dem iallfall.
Kärlek / Linnea Thi Elg - http://linneathielg.myshowroom.se/

fransk manikyr / linneathielg

Skrevs den 2011-07-24 klockan 19:17:53 i Allmänt
tja bejbs. just nu har jag precis målat naglarna, det blev fransk manikyr efersom att mina naglar är rätt långa nu. i like it. annars så chattar jag lite emd vietnambrudarna, alltid lika kul. längtar galet tills tisdag då vi ses igen. då har jag förmodligen ingen dator (!) så uppdateringen här kommer inte vara bra. nästan ingenting faktiskt, men det är det lätt värt! träffar dem ju bara en gång om året vafan? så ni får stå ut, hoppas att isabelle snart kommer hem också.
xoxo / http://linneathielg.myshowroom.se
När jag var med Isabelle & Ebba.

mot tåget

Skrevs den 2011-07-24 klockan 14:59:48 i Allmänt
Hej babys. Min morbror & mamma åkte nyss mot stan för att komma till tåget så min morbror kommer hem till Östersund. Så yes, det har varit mysigt att ha honom här. Nu ska jag börja lägga fram allt jag ska ha med mig till Vietnamträffen, städa min stökiga hylla, ouff. Kan inte ha dte så, ser ju för trashy ut ;) 
Söta Isabelle!
/ http://linneathielg.myshowroom.se

ssstäda

Skrevs den 2011-07-24 klockan 11:07:01 i Allmänt
Tja b-rudar & annat skit. Haha, nejmen hej :) Vad ska ni göra idag? Jag ska städa mitt rum, eller åtminstone min bokhylla som inte innehåller nåra böcker utan mina älskade skor och mitt smink.. Det ser förj-vligt ut rent ut sagt, inte bra. Så kan jag ju inte bo? Undrar hur mitt hus kommer se ut i framtiden, kommer säkert se ut som värsta sopstationen.. Nåja, såhär ser det ut just nu iallfall (hann inte vattenstämpla dem eftersom jag inte tycker att de behövs laddas in på datan, men ingen tar nog sånna här bilder..) :
Och så måste jag ställa tillbaka alla mina skor i luckorna.
xoxo / http://linneathielg.myshowroom.se/

' / linneathielg

Skrevs den 2011-07-23 klockan 22:36:23 i Allmänt
Ojdå.. Glömde blogga på Isabelles blogg idag. Jätte ledsen bebisar! Anyways, idag var jag på skansen med familj + morbro, mysigt faktiskt, hehe! :) Men det är ju faktiskt rätt nice med alla apor där osv osv. Mina släktingar det! Så yes, sen kom vi hem och jag har bara tagit det lugnt i stort sätt. Tittade nyss på filmen Killers, helt okej film faktiskt. Fast slutet var ju sämst! Hehe, iallfall. Vi hörs imorgon med bra uppdatering istället! :)
Söt lemur va? Såg den idag, typ dog.. Pussen! / http://linneathielg.myshowroom.se/

song of today / http://linneathielg.myshowroom.se/

Skrevs den 2011-07-22 klockan 22:45:03 i Allmänt
xoxo / http://linneathielg.myshowroom.se/

diss a la http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-22 klockan 17:15:43 i Allmänt
BILD BORTTAGEN
Reklamspam på bloggar - visst att man tipsar om sin blogg, tävling, att man ska rösta osv osv. Men det jag stör mig grovt på är "Hej! Fin blogg :D Kolla gärna min, kram!" ouff, JAG TYP DÖR LITE NÄR JAG LÄSER SÅNNA. "fin blogg".. Spamma runt det till 30 bloggar du, du säger det ju inte för att du menar det liksom. Okej om man skriver såhär "Hej, älskar din design. Den är verkligen inte som alla andras, kram!" Det är ju lite mer personligt? Eller den här "snälla rösta på mig! http://hdiauhfvisjgbisgfb.se/434erioyjphrmd/sihjwe" man ba, tack för den fina kommentaren. Usch, blir så störd av sånna, hehe!

vad som hände hos Albin.. / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-22 klockan 12:53:42 i Allmänt
Ouff.. ni ska veta att jag är den sortens person som gör bort sig hela tiden, men det är bara att le och skratta åt det! Men iallafall. Jag & Albin hade varit ute i flera timmar och jag var galet kissnödig, Så när vi kom hem till honom så var det typ panik, och för han med.. Albin har två toaletter i sitt hus, han tog den där nere och jag tog den där uppe. Den där uppe tog jag men det är en sån med spolningsgrejen i taket så är det ett snöre man drar i för att spola. Jag var lite osäker på om det verkligen gick att spola, men Albin sade att det gick så jag går på toa och sen spolar jag. Vad händer då?!
LÄS RESTEN PÅ http://linneathielg.myshowroom.se/untold-story-3-maste-lasas-galet-pinsamt/#respond..

hemma igen / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-22 klockan 11:14:56 i Allmänt
Helloooo. Nu är jag hemma igen, haft ett grymt dygn med Albin. Att ha roligt är en garanterad grej när man är med Albin. Så yesss. Sorry för att det inte blev så mycket update men så blir det! Men nu är jag tillbaka igen, hiss? Haha, fast vi saknar ju Isabelle lite, :( Ska blogga på lite andra ställen nu, nästa gång ska ni få läsa något riktigt pinsamt som hände hos Albin. Att jag alltid ska skämma ut mig! Titta in senare.. / http://linneathielg.myshowroom.se

live from albin / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-21 klockan 14:53:09 i Allmänt
Hej snyggisar. Just nu är jag hos Albin och tittar på tv i hans säng. Mys! Tittar på Jims värld, thaha? Något han gillar.. nej nu ska jag inte skämma ut honom mer. Tog med mig min dator men den vägrar koppla upp internet? Så ja, måste få det att fixa sig så att ni får mer uppdatering. Ska försöka fixa lite Hiss & sånnt som r lite roligare att läsa om..

Puss! / http://linneathielg.myshowroom.se

Söt bild på Isabelle!

goodmorning darlings ♥ / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-21 klockan 11:29:46 i Allmänt
Någon bild på vad jag hade på mig på min kusins dop i lördags.

Godmorgon snyggos, hur är det? Här är allt på topp, blev väckt kavrt i tio. Men, måste hinna städa, fixa mig, blogga på alla 4 (!) bloggar som jag gästbloggar på och min egna! Ouff.. Nåja, så jag håller på med det. Isabelles blog var först ut, nice?! Ska försöka blogga ifrån albin för det blir så jäbbigt med massa tidsinställda på alla gästbloggar. Så vi hörs förmodligen senare!
Kärlek / http://linneathielg.myshowroom.se/

sovgott sweeties! / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-21 klockan 00:52:37 i Allmänt
snackar lur just med en liten sötie, sen ska jag sova. Imorgon ska jag till Albin och sen sover jag där tills fredag då min morbror kommer ifrån malmö, härligt! Så uppdateringen kommer inte ligga på topp. Kanske blir något tidsinställt här och där.
'
Puss / http://linneathielg.myshowroom.se

nya h&m katalogen har kommit! / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-20 klockan 20:41:22 i Allmänt
Tog bara någon bild med webben snabbt, snyggve.. Ofixat hår, lite smink osv osv, men det är ju okej på sommaren, iallfall för min del, andra kanske gillar att gå runt såhär, och dte är ju okej det med! Iallfall, nya H&m katalogen kom hem idag, Hittade dock inte något jag föll för sådär speciellt men det är ju snyggare saker i butiken.
'
Kärlek / http://linneathielg.myshowroom.se

gästblogg / http://linneathielg.myshowroom.se

Skrevs den 2011-07-20 klockan 19:07:41 i Allmänt
ojoj, smickrande bild! Och vilket bra första intryck men a, nu får det vara den här. Brukar inte ha sådär mycket läpstift, justsaying. Det är iallfall jag som ska blogga här tills Isabelle kommer hem. Har även en egen blogg -_> http://linneathielg.myshowroom.se ! & just nu bloggar jag på 3 bloggar + den här.. Fullt upp med andra ord. Bloggar mer sen, nu ska jag träna! ;) Pusssssss.

hemma i sverige, men åker vidare..

Skrevs den 2011-07-20 klockan 12:41:02 i Allmänt

Till åland nu! Så har väldigt bråttom, ska snart åka! Så, jag bloggar massa när jag kommer hem osv! Men håller på & fixar gästbloggare..? :D Bra va, men vi hörs om ca.. 1 vecka då jag kommer hem. Pussar

Btw, jag har haft det skit bra i bulgarien :D


hahaha..

Skrevs den 2011-07-11 klockan 21:50:47 i Allmänt
Haha, den är kuuuuul! :D

Skrevs den 2011-07-11 klockan 20:59:03 i Kärlek/Känslor
Every time we kiss i swear i could fly, can't you feel my heart beat fast. I want this to last. Need you by my side.
Your arms are my castle your heart is my sky they wipe away tears that i cry! The good and the bad times we've been through them all, you make me rise when i fall.
Cause everytime touch I get this feeling, and everytime we kiss I reach for the sky. Can't you feel me heart beat fast. I want this to last, need you by my side.
Every time we kiss i swear i could fly, can't you feel my heart beat fast. I want this to last. Need you by my side.

Your arms are my castle your heart is my sky they wipe away tears that i cry! The good and the bad times we've been through them all, you make me rise when i fall.

Cause everytime touch I get this feeling, and everytime we kiss I reach for the sky. Can't you feel me heart beat fast. I want this to last, need you by my side.



Packat & Klart!

Skrevs den 2011-07-11 klockan 20:01:55 i Allmänt

Sådär, då har jag gjort mig klar för att dra till Bulgarien, har med mig massvis med bikinis, massa saker hehe! Men det kommer att behövas! För att jag är en tjej, och mitt namn är Isabelle Granfors! ;)



Sen sa mamma att jag inte fick ta med mer..

åker hem om..

Skrevs den 2011-07-11 klockan 11:23:10 i Allmänt

Ungefär 40 minuter, så har packat det sista osv.. Väntar nog mest på att tiden ska gå fraaaamåt. Så vi hörs, pussar! :)

Vi hade tagit bilder, men tyvärr går dom inte att ladda upp.

hiss, hiss, hiss!

Skrevs den 2011-07-10 klockan 22:16:02 i Allmänt


Att jag drar till Bulgarien om i övermorgon! :D Iallafall, när jag kommer hem från Åland, kommer jag behöva packa min väska ganska snabbt eftersom att sen drar jag i övermorgon. Haha kommer iallafall bli grymt kul! :) Ja, jag kommer antaligen bli fett brun, och shoppa massvis! ;) Både till min och några vänner. Så, fet hiss! Men detända som är synd är att jag inte kommer kunna uppdatera! :( Men, ja kommer iallafall ha kul!


INGEN UPPDATERING JAG VET..

Skrevs den 2011-07-10 klockan 22:02:36 i Allmänt
Men är i åland med Patricia. Och har inte haft datan, har gjort så mycket annat så att har inte haft tid till det! ;) Åker hem i morgon, sen i övermorgon drar jag till bulgarien! :D Vilket kommer bli sjukt nice, och då kommer jag tyvärr inte att ha tillgång till någon data! Men då, bloggar jag igen massor om ca en vecka! Men blir lite uppdate i morgon & innan jag drar! Pussar



Alltså sorry chicks, men har ingen annan bild just nu! :( Love you all.

Jag kan inte ljuga för dig.

Skrevs den 2011-07-07 klockan 11:53:13 i Kärlek/Känslor

Du känner mig allt för väl, men om du ser mig i ögonen så säg då ett långsamt förväl..


Min dag..

Skrevs den 2011-07-07 klockan 10:52:13 i Allmänt

Godmorgon! :D

Idag vaknade jag faktiskt tidigt! Vaknade vid typ.. kvart över tio, eller kanske lite senare men whatever! ;) Iallafall idag ska jag träffa Emelie, gash det var as länge sen, har saknat henne fett mycket. Men iallafall, möter jag henne vid station. Sen ska vi träffa någon eller så. Och om det blir bra väder kanske vi ska bada! För carl undrade om jag ville, så vi kanske gör det med honom. Annars kanske vi träffar Zebbe eller så. Ja så, så ser min dag ut ungerfär.. Vad ska ni göra idag?! :D



Finaste ungen! :)


Haha..

Skrevs den 2011-07-07 klockan 10:39:30 i Allmänt

Det verkar vara många som "shit, varför lägger du upp en sån bild?!"

Men snälla rara, det är ju förfan som att ta en bild i bikini? :s Och vad är det så farligt för? För att jag visade min mage, eller för att man såg min bh?! Haha, det är inte ens något stort? Alla tjejer har väl förfan bröst, dom flesta tjejer har väl en bh på sig? :S Och alla männsikor har en mage? Så whats the thing? Så snälla, ge er? Haha.



Tryck F5 om ni inte ser den nya designen.

Skrevs den 2011-07-07 klockan 02:14:32 i Allmänt


Samarbete!

Skrevs den 2011-07-07 klockan 00:17:50 i Allmänt
Ja, ni ser rätt! I min meny till höger så ser ni en bild på Emelie! Vi ska samarbete, så om ni klickar på bilden kommer ni direkt till hennes blogg. Och ifall den andra behöver en gästbloggare så bloggar vi åt varandra! Så det kommer bli toppen! :D

 

 


svar på tal- bilden

Skrevs den 2011-07-06 klockan 23:41:28 i Svar på tal
Läsare- Vad är det för bild i bakgrunden vääldigt just på din header? Är det du? ;) Kan du lägga upp den på din blogg, vill se vad det är för bild!! Kram.

Svar; Haha, okej. Kan lägga upp den som liten! :) Ja, det är jag? Vem skulle det annars vara, haha kram. Btw, ser ut som världens push-up men det är det verkligen inte, det är blixten. Blir typ alltid så, jobbigt! Använder inte ens push-up! :D



tummen upp (y)

Skrevs den 2011-07-06 klockan 23:35:09 i Allmänt

Killar med parfym.. Hm, ja dom flesta tjejer förstår nog vad jag menar! ;) Men jag älskar när killar har parfym, och jag älskar lukterna på kill parfymerna! Alltså om man hälsar på en kille, känner man direkt om den har parfym! Haha, jag vet.. Kanske lite konstig hiss. Men ni förstår nog vad jag menar? Tummen upp för det! :D




Randoom..


Haha.. tönt pappa

Skrevs den 2011-07-06 klockan 23:15:11 i Allmänt
Haha, pappa har gått och lagt sig för typ.. 30 minuter sedan. Så hör man han "Hörru, kan du sänka musiken lite? Jag försöker sova, och för det andra måste du spela samma låt 150 gånger?" Hahah.. Tönten! :D Nejmen, alltså jag lyssnar alltid "slut" på en låt, tills den blir dålig! Haha, jaja. Nu har jag iallafall sänkt, men bytt låt- Nepp det har jag inte! :D


Inne igen!

Skrevs den 2011-07-06 klockan 22:27:13 i Allmänt

Hejsan kvälls-människor! :D


Haha, iallafall har jag kommit ín. Har äntligen träffat Linnea igen! Jag kan säga er, vi hade grymt roligt när vi träffades, snackade osv.. Och skrattade verkligen hela tiden! :D Iallafall, sen drog vi ut och träffade Samme & Zebbe. Haha ja, vi var bara ute & hade lite kul. Haha, sen gick jag hem till pappa, så jag sover här i natt.

I morgon har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Men hoppas att jag hittar på något skoj. Haha, puss


 

Förlåt för webbcam bilder, men min kamera är hemma hos mamma! :(


svar

Skrevs den 2011-07-06 klockan 22:10:42 i Svar på tal



Enya Hasselström (Jag gråter bara när det regnar) - Haha taget av mig ;)

Svar: Haha va? Jag läser för det första inte ens din blogg? Haha. För det andra nu när jag kollar genom din blogg, har du inte skrivit det? :o Puss på dig.


Jag gråter bara i regnet

Skrevs den 2011-07-06 klockan 16:30:58 i Allmänt






Haha svea..

Skrevs den 2011-07-06 klockan 01:21:46 i Allmänt
När mamma hade nattat svea för någon dag sedan..

Svea: Mamma, villde du ha mig?
Mamma: Vad menar du?
Svea: Ja varför valde du just mig av alla, varför villde du inte ha Filippa?
(Filippa är hennes typ.. bästakompis)

Skrev "villde" för hon sa så! :)

.

Skrevs den 2011-07-05 klockan 23:25:47 i Kärlek/Känslor

Så otroligt falskt alltså..

Skrevs den 2011-07-05 klockan 22:54:27 i Allmänt
Så jä*la mycket jag alltid ställde upp för dig, så fort du behövde mig, stod jag där.

Men du kan inte ge ett något tillbaka, allt jag får är skit. Det börjar bli för mycket nu, är trött på din jävla stil. Fuck u



Scary...!

Skrevs den 2011-07-05 klockan 22:25:18 i Allmänt
Idag i spökhuset var det rikitgt äckligt & läskigt!

Ni vet i filmen "Saw" ? Han som säger "Let's play a game?" Iallafall direkt när jag kom i kom han fram till mig, och han kände typ igen mig, för förra gången la jag mig på golvet med väskan på huvudet osv.. Hehe. Men iallafall, så gick han emot mig, och jag är livrädd för honom! Så kommer han ju emot mig, och det värsta av allt är att när jag går framåt säger han "Isabelle..Isabelle..Isabelle.." Jag blev så jääkla rädd! Alltså herregud. Så tar han mig på axlen, sedan drar han fingret på sin hals, alltså att han ska döda mig. Haha Filippa ba "Ta det lungt, ta det lungt" Hehe, jag hade panik!





Ny design!

Skrevs den 2011-07-05 klockan 13:48:37 i Allmänt
Så Isabelle, nu funkare äntligen! Men ja säg till om något ska ändras sen!
Tryck F5 om det inte syns, hoppas du/ni gillaren!
/ designaren ;)

Drar till grönan med Filippa nu!

Skrevs den 2011-07-05 klockan 09:17:55 i Allmänt
Hehe ja, drar tidigt idag. För vi ska vara där tidigare än vad jag brukar vara! ;) Hörs när jag kommer hem. Hinner inte uppdatera mer denna morgon. Men iallafall, ska käka frukost sen drar jag mig iväg mot bussen! Pussar på er ♥



Dagens facelook!

Skrevs den 2011-07-05 klockan 08:42:19 i Outfite/Facelook
Hehe, kallar det för facelook men egentligen är det bara en massa egobilder! ;)















Vissa har bilder på sina idoler, men jag behöver bara kolla in i spegeln! ;)

'

natthumor..

Skrevs den 2011-07-05 klockan 00:42:50 i Allmänt
Hehe.. Är jag en tjej?! ;)

Diss..

Skrevs den 2011-07-05 klockan 00:31:32 i Isabelle tycker
Blogg.se .. Det ska alltid hålla på och cepa! Alltså mina innlägg publiceras inte förs efter typ 3 timmar? Har gjort massa innlägg idag som inte publicerats över hudvudtaget? :S Det är jätte konstigt, fast man är van vid att blogg.se ska hålla på och krångla. Men ifall ni tycker det är en dålig uppdatering är det blogg.se's fel! ;) Don't blame it on me.
'
Sen när jag laddar upp bilder, kommer dom inte upp, det står typ att det inte är någon fil osv.. Eller så blir det ett "X" Eller nåt annat skit, alltid konstigt? Men, nu vet ni iallafall!
'
Så ser mitt arkiv ut? Alltså alla dom där vita rutorna är misslyckade bilder? Så är det typ på 1 sida till!
Irriterande!

evning in the house..? =)

Skrevs den 2011-07-04 klockan 23:21:20 i Allmänt
Sliten chey..! ;)

I was born to make u happy

Skrevs den 2011-07-04 klockan 21:40:05 i Allmänt
And i want to make you happy, because i love you :)

i'm the boss

Skrevs den 2011-07-04 klockan 20:06:30 i Allmänt
T-haha.. ;)

tråkigt innlägg- men bara för att ni ska ha nåt att läsa iaf..

Skrevs den 2011-07-04 klockan 19:41:56 i Allmänt
Hallå älsklingar! :D

Här sitter jag framför datan. Var nyss på favvan & köpte några saker! Så har jag hjälpt mamma med facebook haha. Kulkul ;) Men iallafall, köpte en bikini & ett puder i centrum med mamma också köpte hon lite saker, fast hon köpte nånting i täby också!
Iallafall damsög & städade jag och mamma genom heeeela mitt rum, pga att det var en JÄTTE spindel i mitt rum! Jag fick panik! Jag är inte den som är rädd för små spindlar! Men den var sjukt stor, herregud. Men ja, jag sprang ut ur mitt rum hur fort som helst, smällde upp dörren.. Och haha, ja det var dramatiskt! ;)



Nu ska jag fixa mig lite..

Skrevs den 2011-07-04 klockan 14:50:02 i Allmänt

Hehe, ja har suttit och slösat bort min dag framför datan! ;) Haha, eller ska kanske inte kalla det så, för jag har ändå inte orkat göra något. Men iallafall, nu ska jag fixa mig. Sen ska jag dra med mamma & shoppa lite. För ska ha lite saker till Bulgarien, vill ha en bikini så jag inte får sånadär hemska ränder! Vill inte ha sådär.. haha svårt att förklara. Men har typ köpt 6 biknisar denna sommar, och alla är samma modell, och jag vill inte ha dom ränderna. Så vi hörs senare. Puss på er ♥


-

Skrevs den 2011-07-04 klockan 14:38:30 i Allmänt

Jag får en karta, men inte vilken väg att gå!




Sovit bort dagen..

Skrevs den 2011-07-04 klockan 12:38:25 i Allmänt
Hallå raringar! :D

Vaknade precis.. Hehe klockan är halv ett, det betyder alltså att jag har sovit bort dagen.. Typ som vanligt! Fast så här länge brukar jag inte sova- ska fan börja ställa alarm! Hehe, men hade egentligen ställt ett alarm- Men det stängde jag av när det ringde.. :D

Idag har jag inga speciella planer tror jag? Kanske ska träffa någon eller nåt. Eller kanske bara vara hemma och göra typ ingenting! ;) Hehe. Men det är ju sommarlov, man har ju hur länge på sig som helst att göra massa saker! Haha, men vill ändå hitta på något! Hehe ;) Om någon vill träffas, så är det bara att säga till haha!
'
Vad ska ni hitta på idag? :D

Pussar
Juste, idag drar den här lyckoungen till Liseberg! :D Hehe, eller hon har ju redan dragit! *Avis* ;)

Grönan med Ida!

Skrevs den 2011-07-03 klockan 22:21:34 i Allmänt
Hallå underbara! :D

Är hemma hos mig, har vart på grönalund med Ida hela dagen! Har vart jätte roligt, eller hela dagen?.. Inte direkt. Var typ där vid.. hm, kanske halv 4. Iallafall, jag åkte frittfall & tilt jätte mycket! :D Och dom var grymt roliga! Hehe, har inte vågat förut! :) Men nuså! Men det var väl allt jag hade att säga, puss på er.
Haha, frittfall! :)
Några som satt där, jag & Ida!

DRAR TILL GRÖNAN MED IDA!

Skrevs den 2011-07-03 klockan 12:56:24 i Allmänt
Så hör av mig när jag kommer hem! Pussar ;)

smile!

Skrevs den 2011-07-03 klockan 01:15:35 i Allmänt
Let your smile change the world. But don't let the world change your smile!



Tååårar..

Skrevs den 2011-07-03 klockan 01:04:34 i Allmänt
Herregud, nu har jag suttit här & gråtit.. Ja, jag vet inte hur länge alls. Kan säga en sak- ett bra tag!

Gud, jag har sätt världens sorligaste film. Jag kunde knappast kolla, tårarna slutade inte att rinna! Hehe.. Herregud, gaaalet! :) Men den var också jätte bra måste jag säga. Men otroligt hemsk.



Världens bästa filmtips.

;) ;) ;)

Alltså det som jag tycker är sorligt, är när dom kommer & räddar o tåget kommer o blabla. För det är ändå ganska lyckligt! Hehe. Och det blir liksom sorligt lyckligt. & Så klart begravningen, det är hemskt. Okej.. ska inte säga mer! You have to watch! :D

Har gjort massa...

Skrevs den 2011-07-02 klockan 19:54:57 i Allmänt
Hej bloggen :)

Ja.. Nu är jag hemma från en lååång dag! Först åkte jag mamma robin & svea och badade. Så var vi där ett tag, jag badade inte. Var inte på de humöret. Men ja, sen så frågade mamma om vi ville åkte till mina kusiner, Patricia och dom ni vet? ;) Ja, så gjorde vi det. Men ja, jag ville inte åka dit osminkad, och vi hade åkt ganska långt för där vi badade, det var åt det hållet, så vi hade typ åkt halvvägs. Så vi stannade och köpte en mascara till mig. Så skulle jag sminka på det i bilen. Och gissa vad?! Den var SKRIK blå!! Haha shit.. Då hade jag inget smink eller nåt. Så när jag kom hem dit fick jag låna en mascara av Patricia. Sen när vi hade vart där åkte vi till mina andra kusiner, alltså på pappas sida haha. Alltså mamma & maj-len känner liksom varandra! :) Så efter det.. På vägen hem badade vi igen! Sen kom vi hem vid halv 7.
Man såg för mycket! Det var inte meningen! Såg inte det när jag tog bilden :)
Btw.. Just precis såhär ser jag ut- right now!

lögnare.

Skrevs den 2011-07-01 klockan 22:56:35 i Kärlek/Känslor
"Som en smuts fläck, vart jag soppad under mattan"


12 dagar kvar..

Skrevs den 2011-07-01 klockan 00:20:18 i Allmänt
Innan jag drar till Bulgarien, måste jag köpa flera bikinis, strandkläder & lite mer saker.. Hehe, ska slinga håret blondare, fixa ny hårförlängning, vilket blir avklarat i morgon! :) Följa med mamma & köpa en bikini till henne. Få min JB handduk! :D Och massa mera.. Haha ska köpa massa snygga kläder där också! Så har en hel del att göra innan jag åker. Och såklart umgås med mina älskade vänner & annat! ;)