www.????.blogg.se

Skrevs den 2011-11-23 klockan 20:56:27 i Allmänt



Smakprov på designen?..... ;)


See you soon!..

Skrevs den 2011-11-21 klockan 19:31:11 i Allmänt

Www.ggranfors.blogg.se =

Kommer inte blogga något mer på denna blogg över hudvudtaget. Kommer skapa en ny blogg, all new! Jag orkar inte blogga på denna blogg längre, vill skapa en helt ny blogg. Nya innlägg, nya kategorier osv, få flera nya läsare!! Och börja om helt enkelt. Så ska fixa en ny blogg, med en riktigt snygg design osv.. Kommer såklart inte bli klart idag, men det blir klart när allt är fixat helt enkelt. Hörs då! Pussar till er käraste bloggläsare. :)

(Detta kan ta långt tid, det kan gå snabbt. Men några veckor, kanske en vecka eller så!)


FÖRÄNDRING?....

Skrevs den 2011-11-20 klockan 20:47:16 i Allmänt



Hahahaha..

 Är bara tvungen att visa denna gammla bild på mig+ bästis, sen i början av förra vintern, några anledningar till det!!! ;)


Ser ni min förändring?.. Jag gick verkligen alltid runt med dom där fula "bullarna" i håret! Orkade/hade inte tid på morgonen att fixa håret på något annat sätt, då orkade jag inte platta eller locka håret. Bara om det var något speciellt, annars var det skit samma liksom. Om jag ska erkänna har jag mycket snyggare frisyrer osv nu..

Kolla mina uggs!! Fake-fake-fake. Usch hur kunde jag gå runt med dom där?! Dom går ju nästan ända upp till knäna, nu skulle jag aldrig sätta på mig såna dära fula+ höga uggs! Det var det första jag tänkte när jag såg denna bild. Dom där uggsen håller ingenting, knappast varma, går sönder efter bara några dagar! Sjukt dålig kvalité. Efter ett tag förra vintern köpte jag nya, bra det.. ;)


LÖRDAG+ SÖNDAG!!

Skrevs den 2011-11-20 klockan 18:04:22 i Allmänt



Hej älsklingar!! Har vart en dålig uppdatering jag vet, och jag säger att jag ska bättra mig? Men ingenting händer, hehe... Men nu denna vecka, ska jag verkligen försöka.

Iallafall, vad har jag gjort i helgen?.. Jo igår så skulle jag & Josefine slagga, sedan ringde vi Elias. Då kom han & hans vän Filip (Skulle slagga med oss) Men sen vid klockan 12 eller något, mådde jag ganska dåligt. Så jag gick hem tillsammans med Elias & Filip. Eller dom gjorde mig sällskap en bit sedan gick dom hem till Elias. Sen kom jag hem, var uppe ett litet tag. Sedan gick jag & la mig. Sen i morse vaknade jag vid 11. :)

Idag så hade vi samling klockan 2. Sedan åkte vi vidare till Belebarkarby & spelade match där. Det gick sådär, eller resultatet blev bra då! 9-2 till oss. Men vi hade inget bra spel överhuvud taget. Ifall vi hade spelat som vi brukar, så hade vi vunnit ännu större!! Hehe.. ;) Men ska gå & ta ett skönt bad nu... Hörs senare! :D


FREDAG

Skrevs den 2011-11-18 klockan 15:31:20 i Allmänt

Hej fina bloggläsare!! Vad ska ni göra idag?.... Själv ska jag möta Josefine i centrum, om kanske en halv timme eller något, sen ska vi dra till en sak!! *Secret* Haha inget speciellt, men kan verkligen inte säga tyvärr! :( Pga lite saker. Sen kommer vi hem vid kanske.. Halv 8 eller något? Vet inte vad jag ska göra då, om jag ska vara med Josefine, eller bara dra hem. Får helt enkelt se. :)

Idag då.. Jo var i skolan, dagen gick ganska fort. Efter skolan åkte jag till centrum för att ta bussen hem, åkte tillsammans med Linnea och killarna ner till centrum. Sedan var vi där i kanske 15 minuter & väntade på bussen hem, åkte hem tillsammans med Albin, Grim, Aksel & några fler. Och nu är jag hemma, ska snart dra i väg!! ;)



Gammal bild på mig & Jossan!!! :D Miss


RESULTATET;

Skrevs den 2011-11-18 klockan 15:21:34 i Allmänt

Lovade ju er en bild på min nya hårfärg, vilket blev en helt ny look :D



Inte världens bästa resultat bild, helt oredigerad. Men kommer såklart fler bilder senare!! :)


GODMORGON

Skrevs den 2011-11-18 klockan 07:28:28 i Allmänt



Lovar er en stark FÖRBÄTTRING!!!

Men helt allvarligt, jag har haft massa att göra, men lovar er att jag kommer att förbättra mig, men å andra sidan så är det faktiskt min blogg, och jag bestämmer när jag ska blogga.. Men faktiskt så VILL jag blogga så mycket som möjligt. Men måste verkligen ta tag i skolan, och göra det som behövs. Vill ju inte jobba i en korv kiosk när jag blir stor? :O

Men iallafall, jag har fixat klart mig inför skolan, och jag kan säga er en sak- Jag har gjort en STOR förändring på mig själv!!!! ;) Jag har färgat håret mörk brunt, jätte mörkt! Och faktiskt så blev det rätt bra! :) Men aja, hinner inte blogga mer nu. Ska snart gå till bussplatsen & möta Linnea. Hörs senare, pussar!


I väntan på bussen!

Skrevs den 2011-11-15 klockan 13:45:43 i Allmänt
Hej älsklingar! :-) ' Sitter just nu och väntar på bussen mot åkersberga station, där jag möter upp josefine. Sedan tar vi bussen hem till henne, hämtar lite saker osv.. ;-) Sedan åker vi vidare.. *blink* Uppdaterar ordentligt när jag kommer hem, puss!

L I V E L O V E L A U G H

Skrevs den 2011-11-15 klockan 11:40:51 i Allmänt

You have to take the good with the bad.
Smile with the sad. Love what you got,
And remember what you once had.
Always forgive, but never forget.
Learn from mistakes, but never regret.
People change, things go wrong.
Just remember, life goes on.


Mobilblogg

Skrevs den 2011-11-15 klockan 09:22:57 i Allmänt
Hej sötnosar. Mobil bloggar just nu, sov hos jossan i natt. Vi somnade jätte tidigt, hehe. Och sen i morse vaknade jag av att jossan började snacka med mig klockan 5 'bella..?' så svarade jag 'm' så hör man jossan 'JÄVLA SKIT TV' Haha vi hade kollat på beck på kvällen och inte stängt av tvn..
'
Men iallafall så just nu är jag påväg hem. Var tvungen att åka till mammas jobb och hämta nyckel hem. Men gick där ifrån, för det gick inga bussar. Hörs sen! :-) (Innlägget vart lite udda, men orkar inte skriva så mycket på mobilen, just nu! Kram :D)

Tjo bloggen.

Skrevs den 2011-11-13 klockan 16:33:17 i Allmänt

TJOOOO isabelles blogg. :)
Det är hennes pojkvän här!!!! MEN JAG TÄNKER INTE SÄGA VEM JAG ÄR HIHI.. MEN VI ÄR IALLAFALL TILLSAMMANS.
men isabelle kanske berättar vem jag är senare XD


jag älskar dig världens finaste flickvän!!!


Ludvig Bodin- Min andra halva

Skrevs den 2011-11-13 klockan 16:00:44 i Videoinnlägg/Musik



Ni har säkert hört den förut? Men både jag & Sarah tycker att den är grymt bra! :D


HEMMA MATCH.

Skrevs den 2011-11-13 klockan 09:44:33 i Allmänt

Hej sötnosar!! Jag var uppe tidigt idag, har suttit och kollat på tv i typ 1 och en halv timme. MTV:EMA, justin var ju med!:D

Sen vid 12 åker jag hem ifrån, har samling klockan 12:15. Hemma match mot täby. Men innan det måste jag få tag på Linnea, eftersom allt mitt smink är hemma hos henne?.. Och vill inte spela utan, hehe. Men om man spelar hemma, inte har smink eller något, så känns det INTE så bra.. Hehe. Men hon sover väl antagligen?! Men aja, vi hörs senare. Pussar



Allt jag har just nu, och mascara är iallafall det viktigaste?.. :) - Och det har jag inte


No food by me!

Skrevs den 2011-11-12 klockan 19:47:45 i Allmänt

Orkade inte göra någon mat, eller fanns inget jag kunde göra/ville ha. Så om 25 minuter kör pappa mig till donken, så köper jag hem mat. Hehe tur att han finns!! ;)

Iallafall har bara suttit vid datan, och gjort typ ingenting?.. Och har värsta bloggtorkan, kommer inte på någonting att blogga om över huvudtaget?! Kanske skapar några nya kategorier sen när jag kommer hem, så kommer jag få nya saker att blogga om!! Bara min hjärna fungerar sen.. Höhö, men aja. Hörs senare



Hei little mrs. Uggly!

Men ska ju ändå inte göra något speciellt ikväll. Så whatever? :)


Booring!..

Skrevs den 2011-11-12 klockan 18:08:42 i Allmänt

Aloha darling's! ;) Vad gör ni?.. Själv gör jag inte så mycket, åkte moppe ner med robin till ica. Köpte lite godis. Ska inte göra något speciellt nu, ska fixa middag. För jag ville inte ha det som robin & pappa åt. Uek, hamburgare?.. Nej tack! Så pappa frågade om massa andra maträtter, men ingenting passade. Hehe, så ska fixa min egen mat nu istället!! :D Hörs senare. Alote of love



Alldeles nyss, men uppdaterar sen! Promise


Du är seriöst mitt fucking liv

Skrevs den 2011-11-12 klockan 16:45:58 i Justin Drew Bieber, my love.









Vinst!

Skrevs den 2011-11-12 klockan 16:03:56 i Allmänt

Hey babe's! ;) Är hemma från matchen, vi vann med 7-0. Fast vi spelade skit dåligt?! Men ja, vi vann iallafall. Lördag idag, har inte direkt några planer?.. Rolig lördag! Nej. Men aja, har inte så mycket att säga. Uppdaterar mera sen, när jag har något roligare att säga/berätta.. Puss



Andra bilder kommer under dagen.. Ska gå & bada nu iallafall. Alote of love


DRAR PÅ MATCH NU!

Skrevs den 2011-11-12 klockan 11:18:37 i Allmänt




Byter om till matchkläder när vi kommer till Liljeholmen (Där vi ska spela matchen!!) Just nu har jag bara mjukisbyxor+ linne! Hörs senare! ;)


I'm Sorry!

Skrevs den 2011-11-12 klockan 10:32:15 i Allmänt



Skulle ju egentligen uppdatera igår. Men tyvärr hann jag inte det, och så glömde jag helt bort det! För det första hade jag träning och råkade ta fel på tiden. Så Sarah ringde mig, och påminnde mig! Eller, sa att träningen hade börjat hehe. Och då var jag & Linnea+ hennes pappa i Centrum. Så jag och linnea fick skjuss hem till mig, jag bytte om & linnea hängde med till min träning. Och sen när jag kom hem badade jag osv, sen kollade jag på idol! Och somnade i soffan, så tyvärr hann jag inte uppdatera. Men ska fixa mig (inför match, packa ihop saker, sätta upp håret, äta frukost, och lite annat!) Men vi hörs efter min match! Alote of love. :)



Haha!! För ett tag sen! ;)


Spanska..

Skrevs den 2011-11-11 klockan 12:44:34 i Allmänt
Har spanska just nu, uppdaterar mera sen när jag kommer hem, eller jag & linnea hade tänkt att åka till täby. Sedan har jag träning vid 6, sen kanske vi slaggar eller något. Får se! Men vi hörs senare! ;) Puss.

Fredag!!

Skrevs den 2011-11-11 klockan 07:05:46 i Allmänt




Godmorgon älsklingar! Gick upp för en halv timme sedan, ska precis börja fixa mig. Bussen går om ca 50 minuter, så om 40 minuter ungerfär möter jag Linnea! :D Så ska bli klar nu, dock går det ganska snabbt att fixa mig inför skolan.

Så skönt med fredag eller hur?! Veckan har gått så snabbt?.. ;) Hörs senare, puss.


Ska plugga lite..

Skrevs den 2011-11-10 klockan 16:48:05 i Allmänt

Hej älsklingar. Ska sätta mig och plugga lite, fixa läxor osv.. Ska läsa ut en bok som heter "Skolfotot" Som dom flesta andra redan är klara med (Det är ett arbete i skolan, och jag har ju inte vart med så länge!!) Så ska bli klar med det, sedan göra ett papper som man skulle göra när man är klar. Sen ska jag läsa en MASSA sidor, i en bok som vi läser på engelskan, som heter "Witches" Som då är på engelska såklart. Som jag fick idag som alla andra har börjat med för länge sedan, och dom har kommit ända till sidan 71. Och läxan var att läsa sidan 71-90. Så önska mig lycka till! ;) Dock ska jag inte läsa 71 sidor. Men aja, ser hur långt jag kommer+ orkar. Puss




"Svensson Svensson- I nöd och lust"

Skrevs den 2011-11-09 klockan 21:31:32 i Allmänt

Hej sötnosar!

Känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst, åh är så sjukt trött! Men tänkte bara berätta om min dag/kväll (Ni vet..? ;)) Iallafall idag började vi halv 9, som vi brukar göra dom flesta dagarna. Började med engelska, då skulle vi redovisa, 2 och 2 ett "radio-programe" Jag var med Linnea, och det gick faktiskt bra! :) Hade inte heller trott att det skulle gå dåligt! Var inte en så svår uppgift! Så ja, sen rullade dagen på.. Efter skolan tog jag och linnea bussen hem tillsammans med Ronja. Sen gick jag och Linnea hem till henne, åt lite osv.. Sen vid klockan 5 så drog vi in till täby med hennes mamma. Och kollade bio, vi skulle egentligen se "Paranomal Activity" Men det fick vi tydligen inte för att vi inte hade legitimation (Är ju under 15 år!) Så då fick vi inte se den. Så istället kollade vi på "Svensson Svensson- I nöd och lust" Den var helt okej, i början av filmen satt vi och skrattade konstant!! Hehe, vet inte vad som var så kul. ALLT var bara kul då!.. Ja som vi är då?! ;) Kom hem vid klockan 8, åkte hem till linnea en snabbis, sen kom pappa och hämtade mig.

Så har badat osv, kommer somna när som helst, mina ögon vill bara slockna?! Första kvällen jag är trött fasiken vad skönt, så jobbigt att inte kunna somna! Så det är bara bra! :D Puss



Alldeles nyss, nyduschat osv.. Glad att man inte ser mig!! :D


"Bild-innlägg"

Skrevs den 2011-11-09 klockan 21:22:09 i Allmänt


My light in the dark, my f*cking everything

Skrevs den 2011-11-09 klockan 21:05:21 i Justin Drew Bieber, my love.



You mean the world to me, the pain to know you don't know i exist, is huge!.. :( But anyway, and what ever happened, i would still love you..


SKA TA ETT BAD..

Skrevs den 2011-11-09 klockan 20:12:49 i Allmänt

Uppdaterar efter jag badat, ska fräscha upp mig lite.. ;) Hehe, så hörs snart!!


Morning

Skrevs den 2011-11-09 klockan 06:48:31 i Allmänt
Godmorgon! Har vaknat nu.. Och det är ju svinkallt ute & inne?! Eller det känns som det är kallt inomhus också?.. Och det är ju minusgrader ute, åh. Jag hatar verkligen "kyla" Men aja, i survive?.. ;)

Men ska iallafall börja fixa mig nu, måste ta bort sminket också, efter som jag råkade somna med det. Så har inte tid för uppdatering just nu! See u later, kiss.

Tumblr_ludodo9vw51r497s2o1_500_large

HAHA

Skrevs den 2011-11-08 klockan 21:43:14 i Videoinnlägg/Musik



Haha, ser ni?! Haha, apan får grodan att öppna munnen, sedan gör han så att grodan suger av apan?! HAHAH.. :D Herregud, när han lägger sig på rygg?.. Och man ser grodan ligga och jucka, och grodan suger av apan. Gash!

MEN MEST AV ALLT- SYND OM DEN STACKARS GRODAN! :(


Blogresponse

Skrevs den 2011-11-08 klockan 21:29:00 i Allmänt

Jag har nog råkat gjort nåt klantigt ingen? :s 4 Frågor bara försvann, men aja. Iallafall alla kommenterar och frågar massa saker!! Gör inte det, jag svarar inte ofta på kommenarer. Fråga på blogresponse, då är det garanterat att jag svarar! Skriv till mig där istället, jag svarar inte på alla kommentarer, men jag svarar på allt på blogresponse! Klicka bara på rutan till höger! Kiss.


JUST TRIED?

Skrevs den 2011-11-08 klockan 21:17:19 i Justin Drew Bieber, my love.






Satt inne på mitt rum, kollade på bilder på Justin osv.. Och hade ingenting att göra! Så skulle försöka rita honom, och det gick väl sådär fast gjorde det fort så inte direkt en sats bild! Haha, rita är inte riktigt min grej. Men lägger ut det nu, så får ni mer att läsa, har ingen fantasi idag & det behövs för att kunna blogga!! ;) Men ja, just for fun! Love u guy's


Länkbyte..

Skrevs den 2011-11-08 klockan 20:38:53 i Länkbyte
Med den underbara fiskmåsen Canos! Kom till den fina bloggen, genom att trycka på namnet!



Åh, tror jag dör när jag ser dig sötnos..

ÖNSKELISTA; KLAR

Skrevs den 2011-11-08 klockan 19:10:08 i Allmänt
(Har inte skrivit ner; men det är en sak och jag har det i huvudet!)

AND I DON'T TELL YOU GUY'S! YOU HAVE TO WAIT!!!! ;) BUT IT WILL BE THE BEST CHRISTMAS EVER!!!! ;)



Hjälp vad tiden går snabbt. Känns som om det nyss var sommarlov?.. Och nu om nästan bara en månad, är det julafton?! Jullov och allt. Gud, allt går så snabbt. Snart är jag vuxen också.. Haha nej skoja! :D Men ja, älskar julen, det är så mysigt!! Börja tända ljus, det har verkligen börjat bli mörkt ute också! But i really love the christmas! :)

SKIT INNLÄGG.

Skrevs den 2011-11-08 klockan 16:48:00 i Allmänt
Hej finisar. Hur mår ni?.. Jag mår inte bra alls, är typ skit ledsen och allt är skit nu. Pms?..+ Känslor. Åh jobbigt. fuck allt!?

Aja, hoppas jag mår bättre snart. Så om det inte blir bra uppdatering/rolig eller så, vet ni varför. But i try. Iallafall sitter och lyssnar på.. Mitt liv, min kärlek, mitt allt, min ögonsten, min gud, mitt hjärta, mina tankar, min babe, min dröm, ALLT.. Justin. Ska snart äta tror jag. Bloggar senare..



FÖRLÅT FÖR DETTA TRÅKIGA INNLÄGG, MEN ÄR SKIT SUR OCH ALLT. MEN LOVAR ATT BLOGGA BÄTTRE SEN! KISS.

TISDAG 8/11 -11

Skrevs den 2011-11-08 klockan 09:29:39 i Allmänt

Godmorgon. Har vart uppe i kanske en och en halvtimme nu?.. Börjar om ca en timme! Så skönt att börja sent! ;) Så tar bussen som går 10:13, med Linnea som snart kommer hem till mig, eller hon kanske kommer om 40 minuter.. Men tror jag ska äta frukost nu, så jag klarar mig genom skolan, hate it! But that's life. See u later :D



Dagens look; Inte riktiga lacktights men ungerfär, vit kofta, fläta på sidan. :)


Svar på tal

Skrevs den 2011-11-07 klockan 22:00:55 i Svar på tal

vilket lag spelar du i? Vart ligger ni i serien?
du kan vell svara i ett inlägg? :)

Svar: Jag spelar i Ackers f-98(Åkersberga IBF) Vi spelar i division 1+ division 2. I division 1, ligger vi 3;a och i division 2 ligger vi överlägset 1;a.
Vill egentligen inte svara på svar på tal! Fråga på blogresponse istället, så är det helt säkert att jag svarar!


Ö G O N O R G A S M . C O M

Skrevs den 2011-11-07 klockan 20:30:59 i Justin Drew Bieber, my love.



Don't even ask if you are beautiful, you already should know it. For me, you are the world..


Hemma från träningen!

Skrevs den 2011-11-07 klockan 19:05:17 i Allmänt



Hej sötnosar. Kom precis hem från träningen, eller för kanske 15 minuter sedan. Träningen var väl helt okej, vi spelade match mot f-96, det vart 2-1. Men aja, ska snart äta mat.. Har verkligen inte matlust.. :( Vet inte varför, har bara blivit så!.. Inte bra. Sen ska jag iallafall ta ett skönt bad!! :D


NU DRAR JAG;

Skrevs den 2011-11-07 klockan 07:37:51 i Allmänt


Goodmorning

Skrevs den 2011-11-07 klockan 06:55:14 i Allmänt

Godmorgon, gick upp för typ tio minuter sedan. Jobbigt att gå upp från sängen?! :S Men aja, är uppe. Och sitter med en kopp teá. Är så jäkla trött, usch. Kommer fan somna klockan 7 ikväll?..

Men ska snart börja fixa mig, sedan hinner jag säkert blogga lite.. Ska ta bussen om en timme, so i'll be fast! ;) Kiss.


VARFÖR ENS (?)

Skrevs den 2011-11-06 klockan 21:33:38 i Allmänt
Hej älskingar! ;) Vad gör ni?.. Jag gör inte så mycket, sitter och smsar. Lyssnar på musik, och ska nog snart tvätta bort sminket.
'
Egentligen hade jag ingenting att skriva, men ville blogga så?.. Hehe, men vi hörs senare. Puss

Skrevs den 2011-11-06 klockan 21:23:32 i Justin Drew Bieber, my love.

Ny hårfärg!

Skrevs den 2011-11-06 klockan 20:51:00 i Allmänt
Faktiskt gjorde jag detta igår, men har inte visat er. För har inte haft tid och har varit osäker!! Men nu får ni se.
'
Från blond-Ljusbrunt! Detta är inte det jag och Linnea gjorde. Det vi gjorde såg man faktiskt ingen skillnad på, det var bara på bilden vi la upp, kontrastet! Men dessa bilder jag lägger upp nu är helt oredigerade! (Förutom den andra på näsan, men såg jätte rolig ut!)

"secret"

Skrevs den 2011-11-06 klockan 20:37:21 i "Hemlighet"
301245_195186757211169_102765816453264_526920_4419348_n_large
Jag blir enkelt avundsjuk. Då menar jag inte, om någon tillexempel är bättre en mig på innebandy. Jag menar, om jag gillar en kille, så står han & kramas, kysser, strular eller något med en annan tjej. Då blir jag så enormt avundsjuk, eller om jag ser bilder med tex justin och selena? Vad som helst. Jag blir grymt enkelt avundsjuk på sånt.
'
Om jag är tillsammans med en kille, så kommenterar han "Skit snygg" till en annans tjejs foto, eller tex skriver "Wow du är sjukt söt" (Ni vet när någon har gillat statusen, och man ska skriva till den andra "Wow.." Ah, ni fattar!) då blir jag skit avis! Och det är ganska jobbigt, men det är en egenskap och det är svårt att ändra på. :(

-

Skrevs den 2011-11-06 klockan 18:35:44 i Allmänt


Just nu;

Skrevs den 2011-11-06 klockan 17:15:11 i Allmänt

(Cola i glaset)


Hej sötnosar! Kom precis hem till pappa, sitter vid datan, dricker cola och lyssnar på musik osv!.. ;) Hehe. Men vi hörs alldeles strax. Puss


Nu; STÄDNING

Skrevs den 2011-11-06 klockan 16:03:55 i Allmänt
Ska till pappa om ett litet tag. Så nu ska jag extrem städa mitt rum!! Det kan faktiskt inte se ut som en gris varit här inne. Och vill inte komma tillbaka hit på söndag, och börja med att städa mitt rum?.. No thank's!! ;)
'
Så ska städa nu, ganska jobbigt har massa kläder, glas, skräp och allt över mitt golv. Tänk att det kan bli såhär över bara en vecka, när jag plockar undan saker under veckan osv?.. Men jaja, måste iallafall städa riktigt snyggt nu, åh är inte på städhumör. :( Men är lika bra att börja. Kiss




Är tidigt uppe..

Skrevs den 2011-11-06 klockan 09:13:43 i Allmänt
Godmorgon darling's! :D Jag är redan uppe, mamma väckte mig för en halv timme sedan. Alltså vid halv 9, för vi ska snart åka iväg till Henlene. Var jätte länge sen vi träffade dom, så visst! Jag följer med, har ändå ingenting annat att göra idag? Så, det ska jag alltså göra idag. Kanske blir några bilder när jag kommer hem!! Iallafall på mig/min outfite. Hörs senare, puss!



Jag har inget liv?..

Skrevs den 2011-11-06 klockan 01:09:11 i Fakta- INNLÄGG OM MIG

Tio frågor om dig själv

Vad heter du i andranamn? - Therese

har du några piercingar? vars? - Öronen

sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans

väljer du filmkväll framför utekväll? - Nja, helst utekväll! Men beror på vad man känner för?.. ;)

din sämsta egenskap? - Får väldigt enkelt PMS & gråter som hela tiden då jag har det.

är du dag eller nattmänniska? - Nja..

vad har du på dig just nu? - Bh+ string.

är du nöjd med ditt utseende? - Ibland.. men det är väl helt okej

vad vill du ändra med ditt utseende? - .. lite olika saker

 

Nio frågor om kärlek

är du i ett förhållande just nu? - Nej

har du varit kär på riktigt någon gång? - Yes

är du oskuld? Ja

tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja!

hur många har du varit riktigt kär i? - 1 gång tror jag..

vad för sorts killar faller du för? - Såna som får mig le/skratta. Som inte är blyga för mig, långa, bra klädstil osv..

när hade du sex senast? -

har du kysst en kompis någon gång? - Japp

hur många har du varit tillsammans med? - Håller inte räkningen direkt..

 

Tio frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Linnea

vem skulle du vilja träffa just nu? - Oj, många!

vem saknar du mest just nu? - En speciell person..

vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Vet inte riktigt..

vem krama du senast? - Linnea, tror jag.

vem står dig närmast? - Linnea, men har fler väldigt NÄRA vänner.

vem vill du träffa oftare? - Många av mina vänner

vem är mest partyprisse? - Nja..

vem ringer du när du är ledsen? - Linnea

vem är snyggast? - Alla har sin skönhet! ;)

 

Din mobiltelefon

vilka finns på "inkomna samtal"? - Åh, kan inte skriva alla!!.. Sjukt många

vilka namn finns i smsinkorgen? Många!!

vem ringde dig senast? - Dolt nummer

vem smsar du oftast med? - Haha, olika

vad stod det i senaste smset du skickade? - ahaja?..

vad har du för bakgrundsbild? - Justin Bieber

vad står det på anteckningar? - Antekningar som mina vänner har skrivit!

vem ringde du senast? - Robin Granfors

vad har du för mobil? - Sony Ericsson ._.

spelar du wordfeud? - Haha, nej!

 

tror du två ex kan vara vänner? - Jag är det så självklart!

skulle du vilja vara berömd? - Jag ÄR berömd. Haha nej skoja, men ja typ

har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - Yes

skulle du ha sex med den perspnen du senast fick sms av? - Ja

brukar du tänka innan du talar? - Oftast inte.. Eller det beror ju på

känner du någon som är oskuld? - Men haha ja!?

skulle du vilja tatuera dig? vars? - Jag vet inte

har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Yepp! Istortsätt ALLA

skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - Think so

tror du andra tycker illa om dig? - Det finns ju alltid någon, så ja!


Ska kolla på några filmer...

Skrevs den 2011-11-05 klockan 22:52:59 i Allmänt
Som jag laddade ner för ett tag sen, men har inte kollat på dom. Eller jo, en har jag sätt i sommras på DVD. Men ska kolla på Mean Girls 2 och Fjorton Suger. Har dock sätt fjorton suger, men den är bra! Så fine?.. ;) Har någon av er sätt Mean girls?.. Har sätt ettan, och den gillar jag! Men har hört att denna inte är lika bra? Och inte ens har samma personer i sig, men får se! :D Puss.
..? ;)

Idolbild

Skrevs den 2011-11-05 klockan 22:47:19 i Allmänt
Fick nyss ett meddelande på facebook, och det stod att jag skulle kolla in hennes blogg, för det var något till mig?.. Så tack så mycket Selma! (Klicka på hennes namn, så kan ni kolla på hennes blogg) Btw, hjälp vilka gammla bilder! :D

Hiss!

Skrevs den 2011-11-05 klockan 22:19:52 i Isabelle tycker

Måste verkligen hissa henne+ hennes röst! ;) Den är helt otrolig plus att hon sjunger med ett "leénde på läpparna" Och rösten är helt amazing! För det andra är hon jätte vacker?.. (Ta det inte på fel sätt) Men hon är verkligen jätte duktig! Tänk er själva att kunna sjunga sådär? Det hade ju vart awesome.

Men hissar verkligen henne! Grymt bra. ENJOY! :D


♥ Music

Skrevs den 2011-11-05 klockan 18:12:09 i Videoinnlägg/Musik



Låten har fastnat helt på mitt huvud, men den är grym!.. Hehe :D


Lördag

Skrevs den 2011-11-05 klockan 17:52:37 i Allmänt

Hej älsklingar!!! :D

Vad har ni gjort idag?.. Min dag började med att mamma kom in i mitt rum, och väckte mig klockan 10.15 ungerfär, och frågade om jag skulle med till Ikea. Så visst, jag hängde med dit. Eftersom jag håller på och gör om i mitt rum, hemma hos pappa. Så kunde ju få lite inspration.. ;) Hehe. Hittade lite saker, som var perfeka för mitt rum, eller ja alltså snygga osv!.. Sen har jag bara varit hemma, tagit det lugnt! Helt enkelt, haft en lugn lördag! Ganska skönt, men kanske träffar någon senare, och hittar på någon kul!.. :) Och juste! Ska kanske berätta en sak för en er sen.. Men det tar vi sen. Men hörrni, vi hörs senare!! Puss på er.


I C A N ' T S L E E P

Skrevs den 2011-11-05 klockan 01:14:00 i Allmänt
Är verkligen vad jag behöver?.. Har inte sovit bra alls dom här senaste nätterna. Kan inte somna nu längre eller något, sitter uppe i stort sätt hela natten, och sedan sover jag bort dagen? Är det det som är meningen med lov? Nej!! Åh, vill bara somna jag är trött, och men det går inte. Jag har sovit så lite denna vecka, så jag mår dåligt! Mår illa, ont i huvudet och allt. Fy, så jobbigt.
'
Hur kommer det gå sen när skolan börjar då!? Det kommer ju gå åt helv*te. Kommer inte kunna sova, och kommer verkligen inte kunna komma upp från sängen!! Ush, måste hitta tillbaka till mina vanliga tider, osv.. Vända tillbaka dygnet helt enkelt. Hellre somna tidigt, vakna tidigt, än att inte kunna somna, och inte kunna vakna!
'
Jag vet, nu är inte klockan så jätte mycket, men vanliga fall på fredagar så brukar jag ligga och sova jätte tidigt, för jag brukar vara så fruktans värt trött efter en lång skolvecka. Och detta är så tråkigt för typ inga är vakna? Man har ingen att snacka med på facebook typ, ingen att smsa med? Jag är ingen sån som snackar med massa random personer, jag snackar med dom jag känner liksom. Även om det är 10 andra personer jag knappast vet vilka det är som skriver till mig snackar jag ju inte med dom?? Nu kom jag in på något helt annat. Men jag har ju ingenting annat att göra nu en att blogga? Vad mer liksom.. Jaja, ska se om någon är inne som jag kan snacka med, och försöka bli lite trött. Orkar inte sitta uppe och göra absolut ingenting längre. För det suger kamelpung!
'
Hoppas iallafall att ni har en bra fredags kväll/natt då?.. Och så känner jag skuldkänslor över mitt beteénde som jag hade ikväll, var på allmänt dåligt humör. Inte konstigt, får min mens när som helst!! Hate it. Men har några anledningar till att jag var på dåligt humör. Men så är det ibland, men ibland kanske jag är lite för mycket?.. Jo, jag kan vara en riktigt jobbig unge. Hehe, och sånt får mig också svårt att somna. Men klockan är egentligen bara 1, men ändå det är faktiskt ganska mycket, med tanke på att jag sitter uppe ENSAM, och gör ingenting. Aja, förlåt för ikväll- Du vet vad jag menar, love you. ♥
'
Kyssar till er! Vi hörs senare, ska försöka komma på något roligt att skirva/berätta om nu! Eller bara försöka somna. Puss på er darling's. :)

SVARAR LITE TIDIGARE!..

Skrevs den 2011-11-04 klockan 23:55:58 i Allmänt
Vem är den snyggaste killen i klassen vancouver?
Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt!..
'
Gillar du någon?

Svar: Ja det gör jag faktiskt!
'
Är du och linnea lika tajta som innan nu?

Svar: Ja!
'
Hur många syskon har du?

Svar: Svea, Robin, Niklas, Andras! ;)
'
Gillar du Linus?

Svar: Kärlek? Nej
'
Har du någon gång varit kär?
Svar: Ja!
'
Hur länge har du & Linnea kännt varandra?

Svar: 7 år!
'
Bästavän?
Svar: Linnea
'
Hur många har du varit tillsammans med?
Svar: Räknar inte? Haha :)
Vad var det som fick dig börja blogga?
Svar: Jag vet inte riktigt.. Hade först bloggar, som liksom var privata. Bara för att skriva av sig osv.. Sen nu har jag börjat ta det mera seriöst, och det går bara bättre och bättre!
'
Vad får du inspiration från?

Svar: Svår fråga!.. Har faktiskt inte tänkt på det. Vet faktiskt inte vad jag ska svara! I'm sorry! :(
'
Hur länge har du bloggat?

Svar: Några år, olika bloggar osv..
'
Vad är din favorit färg?

Svar: Gillar massa färger, rosa, lila osv.. :D
'
Är du helsvensk?
Svar: Egentligen inte.. Min pappa kommer från Finland, vilket man inte märker alls. Han kan inte Finska, eller något. Han ser helsvensk ut & pratar ren svenska liksom, men jo jag är då halv finsk?..
'
Hur länge har du spelat innebandy?
Svar: 7-8 år!
'
Vad heter ditt bandylag?
Svar: Ackers/Åkersberga IBF.
'
Eran största cup ni varit på?
Svar: Storvreta
'
Vilka bloggar läser du?

Svar: Inte så många, men lite olika!
'
Vart köper du dina kläder?
Svar: Bikbok, GinaTricot, H&M, massa olika!!
'
Är du rik?
Svar: Inte rik, inte fattig. Är som dom flesta antar jag?
'
Vilken skola går du i?
Svar: Prolympia
'
Favorit Godis & Favorit Mat?
Svar: Har inget favorit.
'
Vem är din idol?
Svar: JUSTIN
'
Skulle du göra allt för att få träffa JB?
Svar: J A.
'
Har du bilder/afficher på Justin på ditt rum?
Svar: Ja, kolla längre ner i min blogg, så har jag lagt ut bilder på vad jag har!!! :)
'
Roligaste ämnet i skolan?
Svar: Hm.. Engelska tror jag.
'
Bästa filmen enligt dig?

Svar: Hjärnsläpp just nu, kommer inte på någon!
'
Vad är dina intressen?
Svar: Innebandy, blogga, vara med vänner osv..
'
Spelar du någon sport?

Svar: Innebandy
'
Vad heter du i mellanamn?

Svar: Therese
'
Hur gammal är du?
Svar:13 år!
'
När är du född?

Svar: 26 Juni 1998!
'
Förlåt om ni tycker jag på något sätt har låtit otrevlig eller inte svarat på A L L A frågor, men har ont i huvudet osv!.. Så ingen ork, men inte menat att låta otrevligt! Så that's why!! ;)

I'm done

Skrevs den 2011-11-04 klockan 23:18:14 i Allmänt
I have to start thinking, and stop talking before i'm done..




FRÅGESTUND FÖR KVÄLLEN.

Skrevs den 2011-11-04 klockan 22:21:48 i Allmänt
Ni som frågar, får självklart en länkning!! ;)

TIPS

Skrevs den 2011-11-04 klockan 21:32:25 i Isabelle tycker
[Dit pilen pekar!!]
'
Måste verkligen tipsa om denna underbara body-scrub! Den är amazing, det är hur mycket stenar som helst i den, vilket är skit bra! Eftersom stenarna åker in i huden och rengör osv.. Den är verkligen otroligt bra! Efteråt att man användt den så är huden verkligen så himla len & fräsch! Den är verkligen värd att köpa, när man smörjer in sig med den, njuter man verkligen! Det känns skit skönt med alla stenar! Underbar body-scrub verkligen! :D Ett riktigt bra tips till alla er!
'
Ni kommer att älska den, haha tro mig darling's! :)

Our home-spa

Skrevs den 2011-11-04 klockan 20:56:03 i Allmänt
Hej sötnosar! Idag hade jag och linnea ju vårat hemma-spa, som jag har pratat om?.. ;) Var riktigt mysigt! Scrubbade oss, och smörjde in oss och allt möjligt! Riktigt fräscht blev det! Så det blev ett lyckat hemma-spa!

Vill bara säga att hela min kropp, är babylen! Har smörjt in mig med massa olika cremer osv.. Scrubbat och sådär! Så det känns så fräscht. :)










Visst ser det mysigt ut?! :D Det var det iallafall, halv släckt lampa med ljus osv..

Imorgon; Spa

Skrevs den 2011-11-03 klockan 20:46:41 i Allmänt
Hej sötisar, vet ni vad jag och linnea ska hitta på för mysigt i morgon?.. ;)
'
Vid klockan 11, så tar vi bussen ner till centrum. Så köper vi badbomber, cremer, osv. Sedan tar vi bussen hem till mig, fixar ljus, blomblad, och massa mysigt! Sen har vi helt enkelt en spa dag hemma hos mig, scrubbar oss, och blir rejält fräscha!! Kommer bli riktigt nice, och självklart kommer ni få bilder! Längtar tills i morgon riktigt mycket!! Blir riktigt mysigt :D Har planerat detta i ett tag nu, kanske en vecka eller mer. Så ser fram emot det!

HAR VART DÅLIG UPPDATE TYVÄRR..

Skrevs den 2011-11-03 klockan 18:17:11 i Allmänt
Hej sötnosar. Vad gör ni?.. ;) Förlåt för en dålig uppdatering, men har gjort massa annat. Har ju inte suttit vid datan hela tiden liksom. Så ja där har ni svaret på det!!
'
Iallafall jag & Linnea har just städat hennes rum, efter natten med Grim och Henke.. Det såg ut som svinstia! Uek, vi kan verkligen inte vara i ett sånt rum, sova osv?.. Nja. Men nu ser det jätte bra ut, som det ska se ut! SKÖNT. Men sen ska vi äta, ta det lugnt osv.. Planera morgondagen lite, ska ha spadag hemma hos mig, bubbelbad och sånt! Härligt :D


JUST NU;

Skrevs den 2011-11-02 klockan 21:19:52 i Allmänt
Kvällen/natten spenderas med; Linnea, Grim & Henke! :D



RESULTATET

Skrevs den 2011-11-02 klockan 15:37:18 i Allmänt

Fixar oss

Skrevs den 2011-11-02 klockan 14:49:53 i Allmänt
Hej sötnosar. Vaknade vid klockan kvart över ett, så då gick vi upp och åt frukost osv.. Så vi sitter just nu och fixar oss hos Linnea. Sen ska vi till centrum, träffa Henke där! Vilket var jätte länge sen, så det ska bli kul! :D
'
Bilder kommer sen. Sitter i bh+ trosor just nu, så no pics right now!!.. ;)

Mys!..

Skrevs den 2011-11-01 klockan 23:55:34 i Allmänt
'
Hej raringar! :D Jag & Linnea ska alldeles strax sätta på filmen "midsommer" Efter det får vi se vad vi gör! Men vi hörs senare. Puss darling's!
'
Vad gör ni?.. :)

TONAT HÅRET..

Skrevs den 2011-11-01 klockan 23:52:31 i Allmänt
Resultatet kommer i morgon/inatt, både jag och Linnea gjorde det. Vad tror ni?.. ;) Vill inte ha lika fjortisblondt längre. Man ser inte så mycket skillnad, men utväxt; Borta. ÄLSKA! Och ser mycket freschare ut! Som sagt, resultatet kommer. Hope you like it! :D

Du gör mig knäsvag, jag älskar dig.

Skrevs den 2011-11-01 klockan 13:42:32 i Justin Drew Bieber, my love.




NÅT HÄNDE ???

Skrevs den 2011-11-01 klockan 13:32:35 i Allmänt



Skulle svara på massa frågor jag hade fått? Men alla frågor bara FÖRSVANNN. Konstigt?! :s Så kommer inte kunna svara på dom frågorna.

Till er alla; FRÅGA NÅGONTING! JAG SVARAR ÄRLIGT.


Drar hem till bästis snart..

Skrevs den 2011-11-01 klockan 13:08:01 i Allmänt



Hej sötnosar. Ska dra hem till Linnea vilken minut som helst!! ;) Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det blir nog något kul- Iallafall äta vaniljbullar! :D :D *Happy face* Har min kamera hemma hos henne, så kan ta tillbaka den, glömde den senast jag var där. Så jag kommer kunna uppdatera bättre då. Eftersom jag vill inte blogga utan bilder, det blir så dött.. :S